کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > فوت و فن های آشپزی و خانه داری > ریزه کاری های خانه داری

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-04, 09:01 AM   #1
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,059 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض زعفران - دم کردن زعفران

دم کردن زعفران

زعفران جزو مواد معطر می باشد که در صورت عدم نگه داری درست طعم و مزه و بوی آن تغییر خواهد کرد. برای نگهدار ی زعفران خشک آن را در ظروف شیشه ای و یا فلزی دربسته قرار داده و در محیط خشک و متعادل نگهداری کنید. هنگام مصرف زعفران را پودر نموده و دم کنید.

برای پودر کردن زعفران آن را درون یک هاون کوچک ریخته و نرم کنید . و در یک ظرف نشکن نصف استکان آب جوش ریخته و یک قاشق مرباخوری زعفران پودر شده اضافه کرده و به مدت نیم ساعت روی کتری در حال جوش قرار دهید.

نکات:

• هر چه قدر زعفران پودری تر شده و آب جوشیده تر باشد زعفران پر رنگتری خواهیم داشت.

• در مواردی که زعفران مرطوب باشد برای پودر کردن میتونید از یک حبه کوچک قند و یا آن درون یک ظرف داغ ریخته و به صورت خالی کمی تفت دهید تا خشک شود. البته مدت حرارت دهی نباید تا حدی باشد که زعفران بسوزد.

• زعفران دم کرده را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید ولی بیشتر از این مدت حالت لزجی پیدا کرده و خاصیت خود را از دست میدهد.

• برای اینکه بوی زعفران محفوظ بماند بهتر است هنگام دم کردن آن را پودر نمایید.

• بسته به موارد استفاده میتوانید زعفران را در شیر داغ هم دم کنید.

• حالا من خودم يه تجربه هم دارم از يه كسي ياد گرفتم ..زعفران رو با يه تيكه كوچيك يخ دم كردم جالب شده بود..امتحان كنيد.
Attached Images
File Type: jpg sr_gestel_001.jpg (29.1 کیلوبایت, 10 views)
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
62 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-04-25), *Yasi* (2012-05-09), asallll (2011-12-19), Azijam (2012-06-01), bahar2 (2012-10-15), baranbahari (2011-04-04), baran_84 (2011-10-16), Beauty (2014-06-14), Benyamin (2011-04-04), berg (2014-08-31), diyanajigar (2013-01-19), elahe jon (2012-07-06), elize (2012-08-17), farinaz3 (2012-01-31), hamraz (2012-10-10), Hanasakura (2011-04-04), Hanichef (2012-08-17), jenifer (2011-04-04), kooty (2011-04-04), leili (2012-07-01), Mahani (2011-04-04), Mahgol (2011-04-04), mami ghazal (2012-05-14), marava (2012-08-17), mary61 (2011-06-21), maryamkhanomina (2012-09-26), masi (2011-04-04), mayam (2011-06-22), Midway (2012-10-10), mknbpp2000 (2013-02-05), monir1343 (2011-11-21), mozhgan khanoom (2013-11-24), myaroosak (2011-10-19), Narges (2011-04-04), Neshat (2011-10-06), parisa.j (2012-06-07), rasa (2011-04-20), SAHAR NAAZ (2011-06-21), sahel joon (2011-04-05), selin (2011-08-04), shokkofe (2013-01-26), signorina (2012-10-28), silvana (2011-12-19), Soha (2011-04-04), somijoon (2011-09-12), sorour (2013-08-14), فاطمه مهر (2012-10-09), مامی سیوان (2011-09-28), یاسمن (2012-06-01), veronika (2012-08-19), zariattari (2012-08-17), zomo. (2013-06-14), آشپزخونه سپیده (2012-09-11), الهام 62 (2012-09-03), دنیا (2012-06-22), ریحان (2011-06-22), زهره* (2011-04-04), سمانه1366 (2012-08-19), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-23), شهین (2012-09-15), صدرا (2011-08-16), طلاخانم (2011-04-04)
قدیمی 2011-04-04, 09:57 AM   #2
زهره*
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 39
تشکر کرده : 653
تشکر شده 363 بار در 102 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
زهره* is a glorious beacon of lightزهره* is a glorious beacon of lightزهره* is a glorious beacon of lightزهره* is a glorious beacon of lightزهره* is a glorious beacon of lightزهره* is a glorious beacon of light
پیشفرض پاسخ: دم کردن زعفران

سلام تجربه بنده در ارتباط با زعفران این است که زعفران پودر شده را درون ظرف شیشه ای در دار ریخته و میگذارم روی چای ساز(محل قراردادن قوری) و پس از زمانی که زعفران خوب دم کشید و رنگ دلخواهم را داد استفاده میکنم و مابقی و اضافه آن را با همان ظرف شیشه ای (بطری) دردارپس از خنک شدن درون فریزر میگذارم و هروقت که نیاز داشتم نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج میکنم و کمی که یخ آن آب شد شیشه را تکان میدهم تا خوب مخلوط شود سپس استفاده میکنم با اینکار همیشه زغفران آب زده وآماده دارم
زهره* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی زهره* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Yasi* (2012-05-09), Azijam (2012-06-01), Beauty (2014-06-14), berg (2014-08-31), diyanajigar (2013-01-19), elahe jon (2012-07-06), elize (2012-08-17), hamraz (2012-10-10), jenifer (2011-04-04), kooty (2011-04-04), mami ghazal (2012-05-14), mary61 (2011-06-21), mayam (2011-06-22), monir1343 (2011-11-21), Narges (2011-04-04), Neshat (2011-10-06), parisa.j (2012-06-07), Roham (2012-09-12), Sardooneh (2011-04-04), shokkofe (2013-01-26), silvana (2011-12-19), somijoon (2011-09-12), sorour (2013-08-14), مامی سیوان (2011-09-28), یاسمن (2012-06-01), veronika (2012-08-19), zariattari (2012-08-17), zomo. (2013-06-14), آشپزخونه سپیده (2012-09-11), الهام 62 (2012-09-03), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-23), شهین (2012-09-15), صدرا (2011-08-16), طلاخانم (2011-04-04)
قدیمی 2011-04-04, 10:21 AM   #3
Mahgol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mahgol
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 429
تشکر کرده : 14,589
تشکر شده 2,553 بار در 501 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: دم کردن زعفران

یعنی برای هر بار استفاده زعفرون فریزری رو آب میکنید بعد دوباره میذارید تو فریزر؟
__________________
ما چیزی هستیم که مرتبا و به تکرار انجامش می‌دهیم. بنابراین برتر بودن یک عمل نیست بلکه یک عادت است.
Mahgol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Mahgol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-01), Beauty (2014-06-14), berg (2014-08-31), elahe jon (2012-07-06), hamraz (2012-10-10), parisa.j (2012-06-07), Razeghi (2012-07-04), sorour (2013-08-14), فاطمه مهر (2012-12-09), zomo. (2013-06-14)
قدیمی 2011-04-04, 10:55 AM   #4
Soha
کاربر فعال
 
آواتار Soha
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: ملبورن،استرالیا
ارسالها: 552
تشکر کرده : 3,583
تشکر شده 3,988 بار در 595 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Soha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دم کردن زعفران

من همیشه زعفرون رو بعد از پودر کردن تو همون نصف استکان اب جوش می زنم خیلی هم راضی ام دوست هم ند ارم زعفرون بمونه همیشه باید زعفرون رو نیم ساعت قبل از استفاده درست کنم وهمون روز همشو تموم کنم
__________________
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست.
Soha آفلاین است   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از دوست گرامی Soha عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-01), baran_84 (2011-10-16), Beauty (2014-06-14), berg (2014-08-31), elahe jon (2012-07-06), elize (2012-08-17), hamraz (2012-10-10), Hanichef (2012-08-17), mami ghazal (2012-05-14), mayam (2011-06-22), Narges (2011-04-04), parisa.j (2012-06-07), Sardooneh (2011-04-04), selin (2011-08-04), Sepnta (2012-07-14), shokkofe (2013-01-26), somijoon (2011-09-12), sorour (2013-08-14), یاسمن (2012-06-01), veronika (2012-08-19), zarii. (2013-10-05), zomo. (2013-06-14), آشپزخونه سپیده (2012-09-11), الهام 62 (2012-09-03), صدرا (2011-08-16)
قدیمی 2011-04-04, 11:08 AM   #5
*SARA*
کاربر نیمه فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 358
تشکر کرده : 3,030
تشکر شده 4,538 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute*SARA* has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دم کردن زعفران

منم زعفرونو مثلا به اندازه یه مثقال پودر میکردم تو ظرف کوچک در بسته نگه میداشتم به اندازه نیاز میریختم و با آب جوش میزاشتم تو صفحه قوری رو چای ساز درشم میزارم.ولی یه بار مامانم از دوستش شنیده بود بقول ساردونه که با یه تیکه یخ بزارین خودش تو زعفرون آب شه و هم بوش بیشتر میشه هم رنگش من یه بار انجام دادم به نظرم درست اومد ولی دیگه نمیدونم تا چه حد از آب جوش بهتره.
راستی همه زعفرونتونو یه جا نسایید چون بوش میره اگه حوصله دارید هر بار به اندازه نیازتون بسایید اگه حوصله ندارید مثل من به اندازه نیم یا نهایتا 1 مثقال بسایید.نه بیشتر
__________________
خدايا كفر نميگويم،
پريشانم، چه مي خواهي تو از جانم؟! مرا بي آنكه خود خواهم اسير زندگي كردي.
خداوندا!
اگر روزي ز عرش خود به زير آيي لباس فقر پوشي غرورت را براي تكه ناني به زير پاي نامردان بيندازي و شب آهسته و خسته تهي دست و زبان بسته به سوي خانه باز آيي زمين و آسمان را كفر ميگويي نمي گويي؟!
خداوندا!
اگر روزي بشر گردي ز حال بندگانت با خبر گردي پشيمان مي شوي از قصه خلقت،از اين بودن،از اين بدعت.
خداوندا تو مسئولي. خداوندا تو مي داني كه انسان بودن و ماندن در اين دنيا چه دشوار است، چه رنجي مي كشد آنكس كه انسان است و از احساس سرشار است...
*SARA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی *SARA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-01), Beauty (2014-06-14), berg (2014-08-31), elahe jon (2012-07-06), elize (2012-08-17), hamraz (2012-10-10), mami ghazal (2012-05-14), mayam (2011-06-22), Narges (2011-04-04), Neshat (2011-10-06), parisa.j (2012-06-07), Sardooneh (2011-04-04), shokkofe (2013-01-26), somijoon (2011-09-12), sorour (2013-08-14), یاسمن (2012-06-01), veronika (2012-08-19), zariattari (2012-09-11), zomo. (2013-06-14), آشپزخونه سپیده (2012-09-11), الهام 62 (2012-09-15)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, مزه, چای ساز, کیف, کردن, برنج, خدا, دم, رستوران, زعفران, سنتی, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
چگونه جوهر خودکار را از مبلمان چرمی از بین ببریم؟ berg نکات ریز خانه داری 4 2013-09-18 01:29 AM
بدنسازی beheshteh ورزش 59 2013-07-19 02:17 AM
قنداق کردن نوزاد Hedieh بهداشت مادر و کودک 50 2012-10-31 10:59 AM
8 روش برای متوقف کردن دعوای بچه‌ها masume مادر و كودك - mommy and kid 0 2012-04-22 05:25 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:10 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد