کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > گراتن، سوفله و پاناد

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-08, 04:37 PM   #1
simple
کاربر نیمه فعال
 
آواتار simple
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 206
تشکر کرده : 1,326
تشکر شده 3,313 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
simple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond repute
پیشفرض گراتن بادمجان

دوستای خوبم این غذا خیلی خوشمزه و راحته ، هر وقت مهمون داشته باشم اگه بادمجان توی خانه باشه اینو درست میکنم چون میدونم مهمونا خوششون میاد پس اگه با بادمجان میانه ی خوبی دارید اینو امتحان کنید
بادمجان پوست گرفته حلقه ای سرخ شده به اندازه ی دو برابر ظرف(یعنی هر ظرف پیرکسی که انتخاب میکنید به اندازه ی کف ظرفتان و همینطور لایه رویی بادمجان حلقه ای سرخ کنید)
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه 2-3 ق غ
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
سس سفید 2 پیمانه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
پنیر چدار ورقه ای 6عدد( اگه ظرفتان کوچک تر از پیرکس های معمولیه کمتر نیاز است)

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده و پیاز ریز رنده شده را با کمی روغن تفت دهید وقتی رنگ گوشت عوض شد زردچوبه را اضافه و مخلوط کرده تفت دهید ،رب گوجه اضافه کرده و تفت دهید بعد آب کمی ریخته و نمک و فلفل میگذاریم تا مایه گوشتی بپزد و آبی باقی نماند اما نسوزانیدش
کف یک ظرف پیرکس را روغن ریخته لایه نازکی از سس سفید را بریزید بعد بادمجان های حلقه ای سرخ شده را کف ظرف بچینید
بعد مایه گوشتی را بریزید روی کل سطح یعنی یک لایه مایه گوشتی بریزید بعد پنیر چدار ورقه ای را بچینید ، دوباره بادمجان ها را بچینید بطوریکه کامل روی مایه گوشتی را بپوشاند و جایی خالی نماند
حالا بقیه سس سفید را روی بادمجان ها بریزید و بعد پنیر پیتزا بپاشید و در فر 375-400 درجه گذاشته و تا وقتی که رویش کمی طلایی شود (تقریبا در حد لازانیا که میپزید)، تقریبا 30 -45 دقیقه میپزد
این غذا با نان خورده میشه و سالاد ولی اگه با برنج هم بخورید باز هم خوشمزه است
سس سفیدتان خیلی شل بر ندارید خیلی هم سفت نباشه چون وقتی خنک میشه سفتتر میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
Attached Images
File Type: jpg geratain bademjan.jpg (86.1 کیلوبایت, 19 views)
simple آفلاین است   پاسخ با نقل قول
54 کاربر زیر از دوست گرامی simple عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
.titi. (2012-07-31), 1956 (2014-05-01), afarin08 (2011-07-07), Afrodit (2011-03-09), Amitida (2012-07-03), arya2010 (2011-06-12), Bahar-chef (2013-10-09), bahar2 (2013-04-22), Bahari (2012-04-06), Betty (2011-03-08), dorsaa (2011-03-09), elize (2013-05-27), Hanichef (2013-04-08), Khaleh Mary (2011-03-08), l2ainl3ow (2012-07-10), Mahani (2011-03-09), mamaneasal (2014-06-11), Maneli (2012-10-13), Marjan (2011-03-08), mary.bouyer (2014-08-16), mayam (2013-10-09), mitra f (2013-09-23), Monira (2011-06-18), NADIA_MA (2012-02-27), nardoneh (2014-02-05), Narges (2011-05-02), Neshat (2011-10-11), papary (2011-11-20), pariya (2011-03-09), parvane (2012-12-25), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-11), selin (2011-12-12), setayesh66 (2012-07-10), soodabeh (2014-03-03), sorour (2013-10-09), tamana (2014-09-10), لاریس (2012-02-15), مهرانه (2013-04-03), میترا (2011-07-05), ماهمون (2011-11-19), محیا جون (2012-08-27), نیکی (2011-03-09), یاسمن (2012-06-13), یاسمین ع (2012-08-05), veronika (2013-07-10), zariattari (2012-12-17), zarii. (2014-01-08), zhale (2013-10-19), بوژنه (2014-08-14), تمشك (2011-06-11), زهره* (2011-03-09), ستاره خانم (2014-07-23), طلاخانم (2011-06-05), عسل فرفری (2011-03-08)
قدیمی 2011-03-08, 04:54 PM   #2
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,883 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: گراتن بادمجان

سیمپل جون میدونم جاش اینجا نیست، ولی من غذاهای بادمجون دار رو خیلی دوست دارم، اما بادمجون رو که سرخ میکنی خیلی غذا چرب میشه میدونی چطوری سرخ کنیم که روغن کمتری ببره؟
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-07-23), l2ainl3ow (2012-07-10), Maryam_chef (2013-06-05), nardoneh (2014-02-05), Pana (2011-08-21), sorour (2013-10-09), میترا (2011-07-05), یاسمین ع (2013-12-15), veronika (2013-07-10), بوژنه (2014-08-14)
قدیمی 2011-03-08, 05:59 PM   #3
arya2010
کاربر جدید
 
آواتار arya2010
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: شيراز
ارسالها: 36
تشکر کرده : 6,208
تشکر شده 344 بار در 49 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
arya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond reputearya2010 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: گراتن بادمجان

نقل قول:
ارسالی توسط betty مشاهده موضوع
سیمپل جون میدونم جاش اینجا نیست، ولی من غذاهای بادمجون دار رو خیلی دوست دارم، اما بادمجون رو که سرخ میکنی خیلی غذا چرب میشه میدونی چطوری سرخ کنیم که روغن کمتری ببره؟
مدیران محترم ببخشید اگه اینجا نباید جواب میدادم بهم بگید ابجا کنم
بتی جون من یکی از دوستام میگه قبل از انداختن بادمجون توی روغن اون رو توی یه سفیده تخم مرغ خوب زده شده فرو ببرید و بعد توی روغن داغ سرخ کنید. البته من خودم هنوز امتحان نکردم
__________________
آنسوي ناكاميها خدايي هست كه داشتنش جبران تمام نداشته هاست
arya2010 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی arya2010 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-07-23), Betty (2011-03-08), Khaleh Mary (2011-03-08), l2ainl3ow (2012-07-10), Pana (2011-08-21), sorour (2013-10-09), میترا (2011-07-05), یاسمن (2012-06-13), veronika (2013-07-10), بوژنه (2014-08-14)
قدیمی 2011-03-09, 08:51 AM   #4
simple
کاربر نیمه فعال
 
آواتار simple
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 206
تشکر کرده : 1,326
تشکر شده 3,313 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
simple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: گراتن بادمجان

نقل قول:
ارسالی توسط betty مشاهده موضوع
سیمپل جون میدونم جاش اینجا نیست، ولی من غذاهای بادمجون دار رو خیلی دوست دارم، اما بادمجون رو که سرخ میکنی خیلی غذا چرب میشه میدونی چطوری سرخ کنیم که روغن کمتری ببره؟
بتی جون ببخش دیر جواب میدم راستش منم نمیدونم که چکار کنیم تا روغن کمتر مصرف بشه
ولی راستش خودم از وقتی که اینکار رو میکنم بادمجان ها کمتر روغن می کشند به خودشون
من با زیر کم بادمجان ها رو سرخ میکنم و با اون شیشه هایی که مخصوص روغن و سرکه هست که سر باریکی داره نه خود شیشه روغن خیلی کمکم به بادمجان ها روغن اضافه میکنم وچون زیرش کمه خود به خود نرم میشه و سرخ میشه اینبار شما هم امتحان کنید با اون شیشه ها و مقدار مشخصی روغن بریزید نسبت به استفاده از خود شیشه روغن که یکدفعه مقدار زیادتری روغن میریزه این کمتر میبره و بعدم حلقه های بادمجان را تووی صافی بریزید تا روغن اضافی بیرون بیاد
بازم شرمنده که دقیقا نمیدونم چکار کنید تا روغن زیاد مصرف نشه
simple آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی simple عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-07-23), l2ainl3ow (2012-07-10), Pana (2011-08-21), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-11), sorour (2013-10-09), میترا (2011-07-05), یاسمن (2012-06-13), veronika (2013-07-10), بوژنه (2014-08-14)
قدیمی 2011-03-09, 09:08 AM   #5
simple
کاربر نیمه فعال
 
آواتار simple
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 206
تشکر کرده : 1,326
تشکر شده 3,313 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
simple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: گراتن بادمجان

نقل قول:
ارسالی توسط arya2010 مشاهده موضوع
مرسی سیمپل جون - من با سس سفید مشکل دارم یا سفت میشه یا شور. چیکار کنم
عزیزم من با دستور خانم رزا منتظمی همیشه سس سفید را درست میکنم
که به اینصورته البته من ی تغییراتی میدم و اون مصرف کمتر کره است
شیر 2پیمانه
آرد 4 -5ق سوپخوری خط کشیده نه اینکه پر باشه
خامه 100 گرم ( من نمیریزم مگر برای سوپ چو ولی برای گراتن بادمجان نمیریزم خامه را)
نمک و فلفل بقدر کافی
کره 100 گرم (من نهایت 50 گرم برای بعضی غذا ها،اما معمولا 25 گرم را میریزم)
در یک ظرف دسته دار لعابی یا شیر جوش بزرگ آرد را میریزیم،شیر را بتدریج اضافه کرده و مرتب بهم میزنیم تا آرد در شیرحل شود گلوله نداشته باشه،بعد روی حرارت ملایم میذاریم و بهم میزنیم تا شروع کنه به غلیظ شدن اینجا وقتی دیدی غلظتش در حد ی ماست معمولی (نه ماست شل و نه ماست سفت)شد کره را همون 25 گرم و همینطور نمک وبه اندازه یک قاشق چایخوری سر خالی بریز (این اندازه هیچوقت شور نمیشه)و فلفل به اندازه یک پنس
بریز و یکی دو جوش زد برش دار حتی کره شاید کامل هم حل نشده باشه نگران نباش خارج از حرارت خودش آب میشه
و دیگه سس سفید آماده است
اگر خواستی خامه هم اضافه کنی وقتی که از حرارت برداشتی و سست آماده است اون موقع خامه را اضافه کنم
امیدوارم درست کنی و مشکلی دیگه برات پیش نیاد
simple آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی simple عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
arya2010 (2011-06-12), elize (2013-05-27), l2ainl3ow (2012-07-10), Narges (2011-11-19), neda (2011-04-09), Pana (2011-08-21), sorour (2013-10-09), میترا (2011-07-05), یاسمن (2012-06-13), veronika (2013-07-10), za_vahab (2011-09-04), بوژنه (2014-08-14), ستاره خانم (2014-07-23)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, ماست, مزه, نان, گراتن, گراتن بادمجان, بادمجان, برنج, حلقه, روزمنو, سوفله, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خورش بادمجان Samane خورش و قلیه 88 2014-10-10 06:31 PM
هلیم بادمجان ashpazbanoo آش و هلیم 41 2014-09-30 04:17 PM
بادمجان شکم پر صدرا انواع خوراک (با انواع گوشت، حبوبات و سبزیجات) 42 2014-09-04 08:56 PM
تورته بادمجان Mahani کیش، تارت و پای غذایی 6 2011-06-21 03:11 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:31 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد