کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > چلو، پلو و پلوهای مخلوط

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-07, 08:50 PM   #1
شکلاتی
کاربر جدید
 
آواتار شکلاتی
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 62
تشکر کرده : 1,940
تشکر شده 783 بار در 67 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute
پیشفرض آلبالو پلو

همه مواد لازم به مقدار مورد نیازتون هست!

موادلازم:

برنج سفید دم شده
آلبالو هسته گرفته
شکر
کره
زعفرون
کوفته قلقلی(همه دوستان با طرز تهیش آشنا هستن فقط برای آلبالو پلو بهتر اندازه کوفته ها ریز و تقریبا سایز فندق باشه)
مرغ (هم از سینه مرغ(ترجیحا بدون استخوان ) و هم ران مرغ میشه استفاده کرد)

نکته 1: اگه مرغ در ظرف جدا سرو بشه که هیچ ولی اگه قراره موقع کشیدن غذا لابلای برنج قرارش بدین بهتره از قطعات یک اندازه و بدون استخوان سینه استفاده کنید.

طرز تهیه:

اول 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده را تفت میدهیم تا جایییه کمی طلایی بشه مرغا رو توی پیاز میزاریم و در تابه رو میذاریم حدود نیم ساعت با حرارت کم با هم تفت بخورن . بعد زردچوبه نمک و کمی فلفل قرمز مزنیم و نصف استکان زعفرون دم کرده و کمی آبلیمو روش میریزیم .دو تا سه لیوان آب میریزیم و با حرارت متوسط میزاریم مرغا بپزن .آبش که خوب کشده شد شروع به سرخ شدن میکنه( با این روش مرغای بسیار لذیذی خواهید داشت) برنج رو که جدا دم کردیم. آلبالو هارو با اون مقدار شکر که دوست داریم حدود 45 دقیقه میذاریم بپزه. در اخر روی برنج کره آب شده میدهیم .یه مقدار برنج رو با آب آلبالو(آلبالو و شکر در حین پخت آب میندازن) رنگی میکنیم و یه مقدار رو با زعفرون و به سلیقه خوب خودتون تو ظرف مناسب میکشید.نوش جان
Attached Images
File Type: jpg 1.JPG (42.0 کیلوبایت, 11 views)
__________________
مرز بین غربت و خونه کجاست؟

وقتی آغوش تو دنیای منه.......
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی شکلاتی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2013-08-07), *Negar* (2011-03-08), afarin08 (2011-06-19), aram (2011-03-10), atoosa (2013-07-09), ღ.ترنم.ღ (2012-02-17), Bahar-chef (2013-08-10), dorsaa (2011-03-08), Fatemeh1 (2011-03-08), Hanichef (2012-08-13), hasty7 (2014-06-17), iCe GolD (2011-03-11), Khaleh Mary (2011-03-17), Mahshid (2014-06-22), mami ghazal (2012-06-03), Marjan (2011-03-07), mary61 (2011-06-19), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), melmel (2013-06-22), myaroosak (2013-01-07), niloofar2000 (2013-10-04), SAHAR NAAZ (2012-09-04), sahel joon (2011-03-07), selin (2011-05-25), simple (2011-03-08), Sogand&Sina (2013-08-26), solmaz55 (2013-05-14), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04), YAS YAS (2013-06-09), زهره* (2011-03-08)
قدیمی 2011-03-07, 08:51 PM   #2
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,498
تشکر کرده : 9,071
تشکر شده 9,504 بار در 1,654 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

عاشقشم
البته من البالوها رو بعد ابكش كردن برنج لابلاش ميزارم و زيرش رو خيلي كم ميكنم كه ته ديكش نسوزه
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-08-10), Mahshid (2014-06-22), mami ghazal (2012-06-03), marzi.kh (2014-04-12), niloofar2000 (2013-10-04), selin (2012-01-27), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04)
قدیمی 2011-03-08, 12:48 PM   #3
شکلاتی
کاربر جدید
 
آواتار شکلاتی
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 62
تشکر کرده : 1,940
تشکر شده 783 بار در 67 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

بله مصی جون میشه از آلبالو یخ زده بی هسته هم استفاده کرد. چون فصل آلبالو کوتاهه. و طبیعتا همه در فریزر آلبالو نگه میدارن. امیدوارم درست کنین ولذت ببرین. نوش جونتون
__________________
مرز بین غربت و خونه کجاست؟

وقتی آغوش تو دنیای منه.......
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی شکلاتی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-05-11), Bahar-chef (2013-08-10), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), niloofar2000 (2013-10-04), surme (2013-06-10), veronika (2013-08-04)
قدیمی 2011-03-08, 03:53 PM   #4
dorsaa
کاربر نیمه فعال
 
آواتار dorsaa
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 169
تشکر کرده : 463
تشکر شده 2,576 بار در 253 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
dorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

یادش به خیر
خیلی وقته که آلبالو پلو نخوردم
Attached Images
File Type: jpg تصویر045.jpg (87.2 کیلوبایت, 5 views)
dorsaa آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی dorsaa عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-03-08), ღ.ترنم.ღ (2012-05-11), Bahar-chef (2013-08-10), iCe GolD (2011-03-11), Khaleh Mary (2011-03-10), Mahshid (2014-06-22), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), niloofar2000 (2013-10-04), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04), رها62 (2014-01-17)
قدیمی 2011-03-08, 05:28 PM   #5
عسل فرفری
کاربر نیمه فعال
 
آواتار عسل فرفری
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 425
تشکر کرده : 8,130
تشکر شده 3,025 بار در 464 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
عسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond reputeعسل فرفری has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

آلبالو پلوي خواهري
Attached Images
File Type: jpg Image035.jpg (89.2 کیلوبایت, 8 views)
__________________
به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز تو را تشخیص دهد:
اندوه پنهان شده در لبخندت را،عشق نهان در عصبانیتت را و معنای حقیقی سکوتت را
عسل فرفری آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی عسل فرفری عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-03-08), ღ.ترنم.ღ (2012-05-11), Bahar-chef (2013-08-10), haale (2011-06-19), iCe GolD (2011-03-11), Khaleh Mary (2011-03-08), Mahshid (2014-06-22), mami ghazal (2012-06-03), Marjan (2011-03-08), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), melmel (2013-06-22), niloofar2000 (2013-10-04), Rose (2011-06-19), selin (2013-08-04), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04)
پاسخ

کلیدواژه
فیله مرغ, ماست, مربا به, مزه, نان, کوفته, کیف, پلو, آلبالو, برنج, دسر, عکس, عاشقشم, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک آلبالو (با سس آلبالو) Mahani کیک های میوه ای 60 2014-10-24 12:48 PM
پای آلبالو Mahani پای، تارت و تارتلت 33 2014-09-23 03:17 PM
مربا آلبالو Sardooneh مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 44 2014-08-12 05:14 PM
مارمالاد آلبالو Mahani مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 10 2014-07-26 02:47 PM
ته چین آلبالو Khaleh Mary ته چین و ته دیگ 3 2014-06-26 06:20 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:34 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد