مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > چلو، پلو و پلوهای مخلوط

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-07, 08:50 PM   #1
شکلاتی
کاربر جدید
 
آواتار شکلاتی
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 62
تشکر کرده : 1,941
تشکر شده 756 بار در 67 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 19/20
Today ارسالها
0/5 sssssss62
پیشفرض آلبالو پلو

همه مواد لازم به مقدار مورد نیازتون هست!

موادلازم:

برنج سفید دم شده
آلبالو هسته گرفته
شکر
کره
زعفرون
کوفته قلقلی(همه دوستان با طرز تهیش آشنا هستن فقط برای آلبالو پلو بهتر اندازه کوفته ها ریز و تقریبا سایز فندق باشه)
مرغ (هم از سینه مرغ(ترجیحا بدون استخوان ) و هم ران مرغ میشه استفاده کرد)

نکته 1: اگه مرغ در ظرف جدا سرو بشه که هیچ ولی اگه قراره موقع کشیدن غذا لابلای برنج قرارش بدین بهتره از قطعات یک اندازه و بدون استخوان سینه استفاده کنید.

طرز تهیه:

اول 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده را تفت میدهیم تا جایییه کمی طلایی بشه مرغا رو توی پیاز میزاریم و در تابه رو میذاریم حدود نیم ساعت با حرارت کم با هم تفت بخورن . بعد زردچوبه نمک و کمی فلفل قرمز مزنیم و نصف استکان زعفرون دم کرده و کمی آبلیمو روش میریزیم .دو تا سه لیوان آب میریزیم و با حرارت متوسط میزاریم مرغا بپزن .آبش که خوب کشده شد شروع به سرخ شدن میکنه( با این روش مرغای بسیار لذیذی خواهید داشت) برنج رو که جدا دم کردیم. آلبالو هارو با اون مقدار شکر که دوست داریم حدود 45 دقیقه میذاریم بپزه. در اخر روی برنج کره آب شده میدهیم .یه مقدار برنج رو با آب آلبالو(آلبالو و شکر در حین پخت آب میندازن) رنگی میکنیم و یه مقدار رو با زعفرون و به سلیقه خوب خودتون تو ظرف مناسب میکشید.نوش جان
Attached Images
File Type: jpg 1.JPG (42.0 کیلوبایت, 8 views)
__________________
مرز بین غربت و خونه کجاست؟

وقتی آغوش تو دنیای منه.......
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از دوست گرامی شکلاتی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2013-08-07), *Negar* (2011-03-08), afarin08 (2011-06-19), aram (2011-03-10), atoosa (2013-07-09), ღ.ترنم.ღ (2012-02-17), Bahar-chef (2013-08-11), dorsaa (2011-03-08), Fatemeh1 (2011-03-08), Hanichef (2012-08-13), iCe GolD (2011-03-11), Khaleh Mary (2011-03-17), mami ghazal (2012-06-03), Marjan (2011-03-07), mary61 (2011-06-19), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), melmel (2013-06-22), myaroosak (2013-01-07), niloofar2000 (2013-10-04), SAHAR NAAZ (2012-09-04), sahel joon (2011-03-07), selin (2011-05-25), simple (2011-03-08), Sogand&Sina (2013-08-26), solmaz55 (2013-05-14), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04), YAS YAS (2013-06-09), زهره* (2011-03-08)
قدیمی 2011-03-07, 08:51 PM   #2
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,441
تشکر کرده : 9,006
تشکر شده 9,058 بار در 1,588 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
1/5 sssss1441
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

عاشقشم
البته من البالوها رو بعد ابكش كردن برنج لابلاش ميزارم و زيرش رو خيلي كم ميكنم كه ته ديكش نسوزه
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-08-11), mami ghazal (2012-06-03), marzi.kh (2014-04-12), niloofar2000 (2013-10-04), selin (2012-01-27), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04)
قدیمی 2011-03-08, 01:41 AM   #3
masi
کاربر نیمه فعال
 
آواتار masi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: norway
ارسالها: 122
تشکر کرده : 6,787
تشکر شده 1,813 بار در 128 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
masi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss122
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

وای ممنون شکلاتی جون انقدر قشنگ توضیح دادین دلم خواست فقط 1سوال میشه از البالو یخ زده هم استفاده کرد
masi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی masi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
niloofar2000 (2013-10-04), surme (2013-06-10), veronika (2013-08-04), شکلاتی (2011-03-08)
قدیمی 2011-03-08, 12:48 PM   #4
شکلاتی
کاربر جدید
 
آواتار شکلاتی
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 62
تشکر کرده : 1,941
تشکر شده 756 بار در 67 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond reputeشکلاتی has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 19/20
Today ارسالها
0/5 sssssss62
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

بله مصی جون میشه از آلبالو یخ زده بی هسته هم استفاده کرد. چون فصل آلبالو کوتاهه. و طبیعتا همه در فریزر آلبالو نگه میدارن. امیدوارم درست کنین ولذت ببرین. نوش جونتون
__________________
مرز بین غربت و خونه کجاست؟

وقتی آغوش تو دنیای منه.......
شکلاتی آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی شکلاتی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-05-11), Bahar-chef (2013-08-11), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), niloofar2000 (2013-10-04), surme (2013-06-10), veronika (2013-08-04)
قدیمی 2011-03-08, 03:53 PM   #5
dorsaa
کاربر نیمه فعال
 
آواتار dorsaa
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 169
تشکر کرده : 463
تشکر شده 2,516 بار در 253 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
dorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond reputedorsaa has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss169
پیشفرض پاسخ: آلبالو پلو

یادش به خیر
خیلی وقته که آلبالو پلو نخوردم
Attached Images
File Type: jpg تصویر045.jpg (87.2 کیلوبایت, 4 views)
dorsaa آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی dorsaa عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-03-08), ღ.ترنم.ღ (2012-05-11), Bahar-chef (2013-08-11), iCe GolD (2011-03-11), Khaleh Mary (2011-03-10), marzi.kh (2014-04-12), masi (2011-03-08), niloofar2000 (2013-10-04), surme (2013-06-10), toktam (2011-03-12), veronika (2013-08-04), رها62 (2014-01-17)
پاسخ

کلیدواژه
فیله مرغ, ماست, مربا به, مزه, نان, کوفته, کیف, پلو, آلبالو, برنج, دسر, عکس, عاشقشم, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک آلبالو (با سس آلبالو) Mahani کیک های میوه ای 39 2014-02-06 09:39 PM
مربا آلبالو Sardooneh مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 32 2014-01-11 08:58 PM
مارمالاد آلبالو Mahani مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 8 2013-09-04 01:58 PM
ته چین آلبالو Khaleh Mary ته چین و ته دیگ 2 2013-07-20 10:34 AM
پای آلبالو Mahani پای، تارت و تارتلت 28 2012-06-18 10:43 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:35 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد