کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > خوراک های مدرن با بوقلمون، بلدرچین، شترمرغ و ...

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-07, 12:34 PM   #1
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 669
تشکر کرده : 3,021
تشکر شده 9,468 بار در 775 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض اردک رست شده در فر‌ با پوست کیریسپی

السلام علیکم دوست جونا
این دستور رو خیلی‌ وقته میخوام بنویسم یا وقت ندارم یا یادم نیست یا کمبود حوصله. عکسهای زیادی از مراحل ایناش ندارم،( چون واسه ولنتاین درست می‌کردم مجال عکاسی نبود.) ولی‌ اون خانم خیلی‌ خوبی‌ که این دستور رو لطف کرده، ایشون مرحله مرحله عکاسی کردن. اردک یا غاز طعمشون خیلی‌ متفاوت هست از مرغ. خیلی‌ خوشمزه تره. "یمییپسن غاز اتین, بیلمییپسن لزتین". اگه از نوع وحشیش رو پیدا کردین (شکاری) دیگه اون یه چیز دیگه هست. یعنی‌ خییییییییلی خوشمزه و اصیل هست مزش.


مدت زمان لازم برای پخت: ۴ ساعت و ۲۰ دقیقه


مواد لازم:
۱ عدد اردک پاک شده (با پوست، شکم خالی‌) ۲ کیلویی‌
نمک (دریا بهتره)


طرز تهیه:
ابتدا اردک رو خوب تمیز کنین. هر چی‌ پر اینا هست خوب بگیرین (مادر بزرگ من پر‌های نوک بال رو روی آتیش می‌گرفت میسوزوند، چون خیلی‌ ریزن و نمیشه جداشون کرد). این کار خیلی‌ وقت میبره. و خصوصأ اینجا طیور رو مثل ایران قشنگ پر اینا شو نمیگیرن. یعنی‌ یه خورده کار دارین اینجا.(من خودم دیدم که خیلی‌ طول میکشه سر موقع حاضر نمیشه، نوک بالها و دمب اردک رو بریدم. ولی‌ خوب بیریخت شد. حالت دراز بدن اردک رو از دست داد.) پوست‌های اضافی که در قسمت گردن و قسمت پایینی‌ شکم هست، رو بگیرین.


اردک رو با حوله کاغذی خشک کنین، توشو و روشو نمک بمالین و به پشت بذارین روی ظرف رستتون تا تهش با ته ظرف تماس پیدا نکنه. یه چاقوی تیز بردارین، و روی پوست اردک خطوط موربی بندازین. مواظب باشین یه وقت گوشتش رو نبرین. فقط پوست. این کار باعث میشه چربی‌ زیر پوست راحت تر خارج بشه و پوست اردک هم سرخ هم کیریسپی بشه. بعد با نوک چاقو دور و اطراف پاهای اردک رو هم چند تا سوراخ ایجاد کنین (مواظب باشین گوشت رو سوراخ نکنین. بعد پاهای اردک رو با نخ آشپزی خوب چفت کنین. بال هاش تا بزنین زیرش، و بذارین ردیف وسط فر‌ با دمای ۱۵۰ درجه.


بعد از یه ساعت فر‌ رو باز ظرف رو خارج و با نوک چاقو یه چند تا سوراخ روی پوست ایجاد، اردک رو پشت و رو کنین، و دوباره یه ساعت دیگه بپزین.


بعد از این مدت باز اردک رو بیارین بیرون، سوراخ سوراخ کنین پوستش رو، پشت و رو کنین، دوباره یه ساعت دیگه بپزین.


دوباره همین کار‌های بالایی‌ رو تکرار کنین و یه ساعت دیگه بپزین.


و برای بار آخر اردک رو خارج پشت و رو کنین و یه ساعت دیگه بپزین.


در این بین سٔس روی اردک رو حاضر کنین که البته بهتره بگم گلیز. این سٔس فقط مخصوص روی پوست اردک هست. یعنی‌ کنارش سرو نمی‌کنین. (من واسه کنارش سٔس گیلاس تهیه کردم)


مواد لازم برای گلیز:
۱/۴ لیوان عسل
۳ ق س آب پرتقال تازه
۱ ق س سٔس سویا
۱ و ۱/۲ ق س سٔس فلفل


همه مواد رو تو یه تابه ریخته روی حرارت متوسط گذاشته و مراتب هم بزنین تا آروم به جوش بیاد. به جوش که اومد زیرشو کم کنین و ۲ دقیقه مرتب هم بزنین تا کمی‌ غلیظ بشه.


وقتی‌ گلیزتون آماده شد مدت پخت اردک تموم شد، فر‌ رو بذارین روی دمای ۲۰۰ درجه بعد اردک رو به پشت بذارین تو ظرف رست، و ۱۰ دقیقه دیگه هم با دمای بالا بذارین تا پوستش کامل کیریسپی بشه. اردک رو از فر‌ خارج بعد هر چی‌ چربی‌ ته ظرف هست رو بریزین تو یه ظرف تمیزی. مواظب باشین دستتون نسوزه، چون روغن خیلی‌ داغ هست*. گیلیز رو بدین روش با برس. و ۱۰ دقیقه دوباره تو فر‌ بپزین. چشم ازش بر ندارین، خدای نکرده گیلیزش نسوزه.


بعد از فر‌ خارج و بذارین ۱۰ دقیقه استراحت کنه. انتقالش بدین به ظرف سرو و با سٔس دلخواه میل کنید.


*روغن اردک رو میتونین صاف کنین و در انواع غذا‌ها ازش استفاده کنین. مثل آاش، شربا، پوره سیبزمینی....


کًل دستور در یک نگاه:
اردک=تمیز شود
اردک=پوستش اریب بریده شود
فر‌=۱۵۰
یه ساعت در فر‌ (اولین ساعت)
پشت و رو شود
یه ساعت در فر‌ (دومین ساعت)
پشت و رو شود
یک ساعت در فر‌ (سومین ساعت)
پشت و رو شود
یه ساعت در فر‌ (چهارمین ساعت)
فر‌=۲۰۰
پشت و رو شود
۱۰ دقیقه در فر‌
گیلز مالیده شود
۱۰ دقیقه در فر‌
Attached Images
File Type: jpg dscn4465.jpg (97.3 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg dscn4479.jpg (80.6 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg dscn4482.jpg (91.0 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4492.jpg (96.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4499.jpg (94.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4517.jpg (94.6 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4504.jpg (96.6 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg f hour.jpg (97.1 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4535.jpg (95.7 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg dscn4538.jpg (97.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4544.jpg (97.9 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4549.jpg (95.5 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4607.jpg (102.4 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4608.jpg (99.1 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg dscn4609.jpg (99.1 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn46341.jpg (99.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4638.jpg (100.5 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4650.jpg (97.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg dscn4661.jpg (99.4 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg dscn4674.jpg (100.4 کیلوبایت, 6 views)
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
45 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*عاطفه* (2011-10-07), Afrodit (2011-06-21), Azijam (2012-12-13), ღ.ترنم.ღ (2012-12-13), bahar narenj (2011-07-23), baranbahari (2011-03-07), Belfi (2013-01-15), elili (2011-06-21), hamraz (2013-01-17), Hanasakura (2011-03-07), helen22 (2011-03-07), jenifer (2011-03-07), Khaleh Mary (2011-12-11), mahbobe66 (2012-12-15), Mahshid (2011-12-11), mana (2011-10-18), Marjan (2011-03-07), mary61 (2011-03-07), Miriam (2012-12-13), Mojgan514 (2013-01-24), Nanusch (2012-08-29), Narges (2011-03-07), NedaBahari (2014-07-10), negar (2011-03-19), parandis (2011-09-11), sahel joon (2011-03-07), Salva (2011-03-07), Sardooneh (2011-06-21), selin (2011-12-11), Sepinood (2011-03-17), Shamimi (2013-05-28), simple (2011-03-08), sogand.sh (2011-12-11), sogandzarin (2011-12-18), soolmaz (2011-06-21), toktam (2011-03-07), فانتین (2013-08-03), لوتوس (2011-06-17), مهرانه (2013-01-14), vampire (2011-07-11), ایلار جون (2013-01-14), باران78 (2014-05-25), رها (2011-11-13), رها62 (2012-12-16), زهرا23 (2014-06-11)
قدیمی 2011-03-07, 12:37 PM   #2
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 669
تشکر کرده : 3,021
تشکر شده 9,468 بار در 775 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اردک رست شده در فر‌ با پوست کیریسپی

اینم حاصل دسترنج من. که البته کیفیت عکس بده. و دمب اردک هم از عمل بد در اومده... بیریخت شده.
Attached Images
File Type: jpg 100_1092.jpg (75.0 کیلوبایت, 5 views)
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2014-06-25), *عاطفه* (2011-10-07), Afrodit (2011-06-21), aqua90 (2013-02-06), aram (2011-03-07), Azijam (2012-12-13), ღ.ترنم.ღ (2012-12-13), bahar narenj (2011-07-23), baranbahari (2011-03-07), Belfi (2014-05-27), hamraz (2013-01-17), Hanasakura (2011-03-07), jenifer (2011-03-07), Khaleh Mary (2011-12-11), Mahshid (2011-12-11), Marjan (2011-03-07), mary61 (2011-03-07), Narges (2011-03-07), negar (2011-03-19), sahel joon (2011-03-07), Salva (2011-03-07), Samane (2011-03-07), Sardooneh (2011-06-21), selin (2011-12-11), Sepinood (2011-03-17), Shamimi (2013-05-28), Shidak (2011-03-18), simple (2011-03-08), sogand.sh (2011-12-11), sogandzarin (2011-12-18), soolmaz (2011-06-21), zhale (2014-05-27), ایلار جون (2013-01-14), رها (2011-11-13), رها62 (2012-12-16), ریحان (2011-05-23), زهرا23 (2014-06-11)
قدیمی 2011-03-07, 01:59 PM   #3
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 669
تشکر کرده : 3,021
تشکر شده 9,468 بار در 775 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اردک رست شده در فر‌ با پوست کیریسپی

نقل قول:
ارسالی توسط toktam مشاهده موضوع
ماهانی مثل همیشه حرف نداشت
اولش با خودم فکر کردم با مرغ هم میشه همین کارو کرد اما تو عکس ضخامت چربی زیر پوستشو که دیدم نظرم عوض شد!
ولی فکر کنم این گلیز واسه مرغ رو جوجه گردون که من درست می کنم هم بدک نباشه؟ نظر شما چیه ؟
تکتم جون حالا اردک وحشی ۲/ ۳ برابر این زیر پوستش چربی‌ داره. گلیز روش یه کم به شیرینی‌ میزنه، یعنی‌ شیرین هم نه, یه جورایی می خوش فکر کنم (نمیدونم شما هم این اصطلاح رو دارین یا نه). ولی‌ با طعم اردک خیلی‌ جور در میاد. پوستش واقعا خوشمزه میشه. ولی‌ من با مرغ امتحان نکردم. چون زیاد اهل مرغ تو فر‌ نیستم و نیستن آقای همسری.
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-12-12 انجام شده است علت: اضافه کردن پست سوال
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-13), ღ.ترنم.ღ (2012-12-13), Shamimi (2013-05-28), toktam (2011-03-07)
قدیمی 2011-12-11, 01:03 PM   #4
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,254
تشکر کرده : 15,452
تشکر شده 83,695 بار در 4,612 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

Talking پاسخ: اردک رست شده در فر‌ با پوست کیریسپی

اومدم تاپيك بزنم ديدم ماهاني زده
اردك رست شده در فر
Attached Images
File Type: jpg 23jmf14nt11rcp2xfju8.jpg (50.8 کیلوبایت, 1 views)
__________________
متاسفم که ، آنچه هستم رامدیون انسانهای خوب زندگیم نیستم بلکه بدهکار انسان نماهائی هستم که«چگونه نبودن» را به من آموختنـــــد
Sarashpaz-Sepideh آنلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2014-06-25), Azijam (2012-12-13), ღ.ترنم.ღ (2012-12-13), Belfi (2012-12-13), hamraz (2013-01-17), Hanasakura (2012-12-14), Khaleh Mary (2011-12-11), Mahshid (2011-12-11), mana (2011-12-11), masi (2011-12-11), Mojgan514 (2013-01-24), raharad (2012-01-17), setayesh66 (2012-12-13), Shamimi (2013-05-28), Shidak (2011-12-12), sogand.sh (2011-12-11), sogandzarin (2011-12-18), مهرانه (2013-01-14), ماهمون (2012-12-14), زهرا23 (2014-06-11)
قدیمی 2011-12-18, 11:23 PM   #5
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,254
تشکر کرده : 15,452
تشکر شده 83,695 بار در 4,612 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اردک رست شده در فر‌ با پوست کیریسپی

نقل قول:
ارسالی توسط sogandzarin مشاهده موضوع
ببخشید دوستان اردک یک بوی خاصی می ده مثل لجن، اون بو و می شه از بین برد؟
نه دوست من من تا حالا بوي لجن تو هيچ اردكي نديدم تخمش بو ميده اما گوشتش نه
__________________
متاسفم که ، آنچه هستم رامدیون انسانهای خوب زندگیم نیستم بلکه بدهکار انسان نماهائی هستم که«چگونه نبودن» را به من آموختنـــــد

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-12-12 انجام شده است علت: اضافه کردن چست سوال
Sarashpaz-Sepideh آنلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-12-13), Nahid59 (2012-11-06), Shamimi (2013-05-28), sogandzarin (2011-12-19), زهرا23 (2014-06-11)
پاسخ

کلیدواژه
فر‌, میریام, محلی, کیریسپی, پوست, ایران, اردک, تره, رست, شده, عکاسی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
استفاده مناسب از پوست موز ! MaarMaar نکات ریز خانه داری 3 2013-11-03 06:07 PM
غذاهای مفید برای بیماری های پوست MaarMaar تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2012-03-11 08:51 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:38 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد