تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-04, 12:30 PM   #1
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن تهران
ارسالها: 1,035
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 10,271 بار در 962 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض شیرینی پسته ای (شماره2)

مواد لازم :

پسته نیمه شده .....70 گرم
کره نرم ...........200 گرم
پودر شکر ..............160 گرم
آرد ............... 225 گرم
آرد برنج .................. 2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت ............. 2 قاشق سوپخوری
پودر بادام ............ 90 گرم
پودر شکر اضافی ............... 55 گرم


طرز تهیه:
فر رو با حرارت 150 درجه کرم میکنیم. سینی فر رو چرب کرده کاغذ می اندازیم.
کره و پودر شکر رو با همزن برقی میزنیم تا روشن و پوک شود. ارد ها رو با هم مخلوط کرده رو ی مواد الک میکنیم.سپس بادام پودر شده و نیمی از پسته هایی که خرد کردید رو اضافه میکنید. (یعنی میخواسته بگه که نصف پسته ها رو خرد کنید و با بادام به خمیر اضافه کنید.. نصف دیگه رو هم نگه دارید برای تزیین)
از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته در دست گرد کنید و کمی به شکل استوانه در اورید (میخواسته بگه به صورت مخروطی) و به شکل ایستاده در سینی فر با فاصله از هم بچینید.. روی هر کدام از شیرینی ها یک عدد پسته ی نیمه شده قرار بدید .و با دست کمی فشار بدید که بچسبد. سپس به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. از فر خارج کنید و با پودر شکر روی شیرینی ها رو تزیین کنید.


این دستور از مجله ی قناد باشی (شماره 4) می باشد و صرفا برای دوستان خارج از کشور در اینجا گذاشته شده.. دوستانی که در ایران هستن لطف کنن این مجله رو خریداری کنن.
شماره ی 4 ویژه نامه ی نوروزه و ارزش خرید رو داره .. پس ایرانی بازی در نیارید و اگر امکان داره حتما این مجله رو خریداری کنید تا زحمت ایشان هم هدر نرفته باشه.
Attached Thumbnails
IMG_0321.jpg   IMG_0322.jpg  

Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
34999 (2013-02-08), baranbahari (2011-03-05), elisa76 (2013-01-22), hamideh3 (2013-10-25), hamraz (2012-05-22), masi (2011-03-04), Narges (2011-03-04), niloofar63 (2012-10-13), Pari65 (2013-10-24), prastoo (2013-03-31), shohreh (2012-10-02), solmaz55 (2013-10-24), sorour (2013-10-24), مهرانه (2013-10-25), مریم بانو* (2014-10-26), زهره* (2011-03-05), سمانه1366 (2014-03-08), شبنم 71 (2013-01-07), عسل فرفری (2011-03-04)
پاسخ

کلیدواژه
پسته, ایران, بازی, برنج, شماره2, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 188 2016-03-18 11:10 AM
بورفی (شیرینی قلقلی نارگیلی) neda شیرینی های خشک مدرن 13 2015-04-02 12:38 PM
شیرینی پسته ای Benyamin شیرینی های خشک سنتی 11 2014-02-25 10:15 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:32 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد