مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-03-04, 12:08 PM   #1
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن شاهین شهر
ارسالها: 1,037
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,577 بار در 953 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1037
پیشفرض شیرینی نعلی

مواد لازم:
کره نرم شده ............... 125 گرم
شکر ریز ............. 115 گرم
تخم مرغ ..........1 عدد
عسل .................... 4 قاشق شوپخوری
پرک جو ...........110 گرم (1 پیمانه)
ارد ............ 300 گرم (2 پیمانه)
جوش شیرین ............. 1/2 قاشق چای خوری
کرم تارتار .................. 1 1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ............ 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین ................ 1 قاشق چایخوری
پرک جو اضافی .............. 45 گرم


طرز تهیه :

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید. سینی فر رو چرب کنید و کاغذ بیاندازید.
کره شکر تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند. عسل و جو رو با هم مخلوط کرده اضافه کنید.مواد خشک رو با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی الک کنید. تا خمیر شود خمیر را روی سطح ارد پاشی شده ورز دهید تا صاف و یکدست شود.روی سطح کار پرک جو بپاشید.
از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته و به شکل استوانه های 10 سانتی در اورید روی جو بغلتانید و به شکل نعل در اورید. خمیرهای شکل گرفته را در سینی فر با فاصله از هم بچینید. سپس به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت روی پنجره ی سیمی خنک کنید.



این دستور از مجله ی قناد باشی (شماره 4) می باشد و صرفا برای دوستان خارج از کشور در اینجا گذاشته شده.. دوستانی که در ایران هستن لطف کنن این مجله رو خریداری کنن.
شماره ی 4 ویژه نامه ی نوروزه و ارزش خرید رو داره .. پس ایرانی بازی در نیارید و اگر امکان داره حتما این مجله رو خریداری کنید تا زحمت ایشان هم هدر نرفته باشه.
Attached Images
File Type: jpg IMG_0319.jpg (70.9 کیلوبایت, 13 views)

آخرین ویرایش توسط Benyamin در تاریخ 2011-03-04 انجام شده است
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*عاطفه* (2011-06-16), Amitida (2012-02-21), Belfi (2013-02-19), hamraz (2013-03-13), Hanasakura (2011-03-04), Mahshid (2013-02-19), marie (2013-12-23), marmar11 (2013-02-23), melmel (2013-06-27), Narges (2011-03-04), shirin2 (2011-03-04), signorina (2012-12-15), sisi (2014-02-16), sorour (2013-07-17), مهرانه (2013-02-23), veronika (2012-11-24), zariattari (2013-03-07), آشپزخونه سپیده (2013-03-09), بانوی شرقی (2013-03-07), زهره* (2011-03-05), زهرا23 (2013-02-18), سیندرلا22 (2013-02-22)
قدیمی 2011-03-04, 12:20 PM   #2
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن شاهین شهر
ارسالها: 1,037
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,577 بار در 953 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1037
پیشفرض پاسخ: شیرینی نعلی

نقل قول:
ارسالی توسط Hanasakura مشاهده موضوع
بنیامین خان واقعا دستت درد نکنه
این همون جو پرکیه که تو سوپ می ریزیم؟
بله هانا خانم..
جو پرک دیگه ای هم مگه هست !؟؟!؟!

نقل قول:
ارسالی توسط simple مشاهده موضوع
بنیامین جان جو دوسر پرک هم هست اما ازاینکه چیزی نگفته حتما جوپرک معمولیه

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-02-19 انجام شده است علت: سوال
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Hanasakura (2011-03-04), maryam joon19 (2014-02-09), mehrnaaz (2011-11-11), sorour (2013-07-17), آشپزخونه سپیده (2013-03-09)
قدیمی 2012-02-28, 11:54 PM   #3
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,429
تشکر کرده : 41,965
تشکر شده 29,979 بار در 3,610 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
5/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss3429
پیشفرض شیرینی نعلی

مواد اولیه :


كره يا روغن جامد 200 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
پودر بادام چهار قاشق غذاخوري
پودرقند 60 گرم
وانيل 1/3 قاشق چايخوري
آرد 350 گرم
شكلات آب‌كرده به ميزان لازم

طرز تهيه:
كره نرم‌شده و پودر قند را با همزن بزنيد. بعد زرده و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. آرد و پودر بادام را آرام‌آرام داخل آن ريخته و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. خمير را نيم ساعت داخل يخچال استراحت داده، سپس گلوله‌هاي كوچكي برداشته گرد كنيد و در دست به صورت مداد در آورده و در سيني به شكل نعل در آوريد و به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد در فر گذاشته تا طلايي شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبه‌هاي شيريني را داخل شكلات ذوب شده برده و روي آن پودر پسته ‌پاشيده و در ظرف بچينيد.
Attached Images
File Type: jpg 634248135412583549.jpg (19.7 کیلوبایت, 11 views)
__________________
روزای خوب دارن میان....
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-02-29), Belfi (2013-02-13), Chef-Sheri (2013-10-21), hamraz (2013-03-13), Hanichef (2013-03-12), Homa2 (2012-03-01), Khaleh Mary (2012-02-28), marie (2013-12-23), marmar11 (2013-02-23), mayam (2012-02-29), melmel (2013-06-27), nila (2012-04-08), Pana (2012-02-29), SAHAR NAAZ (2013-02-13), SarahGol (2012-02-29), Sepnta (2013-02-13), Shady (2013-02-19), signorina (2012-07-04), sisi (2014-02-16), solmaz55 (2014-02-06), sorour (2013-07-17), مهرانه (2013-02-23), نادیه (2013-02-12), veronika (2013-12-23), zariattari (2013-02-13), آشپزخونه سپیده (2013-03-09), بانوی شرقی (2013-03-07), باران78 (2013-02-13), زهرا23 (2013-02-18)
قدیمی 2012-02-29, 03:39 AM   #4
SarahGol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار SarahGol
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: اهواز
ارسالها: 229
تشکر کرده : 803
تشکر شده 2,030 بار در 237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssss229
پیشفرض پاسخ: شیرینی نعلی

منم اینا رو با تقریبا همین دستور درستیدم
Attached Images
File Type: jpg SP_A0285.jpg (91.6 کیلوبایت, 3 views)
SarahGol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از دوست گرامی SarahGol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-03-01), ღ.ترنم.ღ (2012-02-29), Belfi (2013-02-13), hamraz (2013-03-13), Hanasakura (2012-02-29), Hanichef (2013-12-11), Mahshid (2013-02-19), marmar11 (2013-03-07), mayam (2012-02-29), Narges (2013-03-10), pooan (2013-02-23), Sepnta (2013-02-13), signorina (2012-07-04), Soli (2012-12-18), sorour (2013-07-17), نادیه (2013-02-12), veronika (2013-12-23), zariattari (2013-02-13), آشپزخونه سپیده (2013-03-09), رها62 (2013-02-08), زهرا23 (2013-03-07), سمانه1366 (2012-03-07)
قدیمی 2013-02-13, 10:56 AM   #5
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,691
تشکر کرده : 25,313
تشکر شده 72,632 بار در 4,218 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
19/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3691
پیشفرض پاسخ: شیرینی نعلی

فكر كنم منم شيريني نعلي هام رو با همين دستور از مجله سرآشپز فكر مي كنم اگر اشتباه نكنم درست كردم بايد مجله شو دوباره نگاه كنم اگر دستور متفاوتي داشته باشه دستورشو ميذارم ولي اگر با همين دستور باشه دستور مطمئنيه خوشمزه و ساده است اين شيريني نعليها رو من حدود سه سال پيش درست كردم از قدمت عكس معلومه

05cd8da04075070bee80d40dacde9a5c.jpg
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*پانته آجون* (2013-02-17), .susan. (2013-02-20), Adeleh (2014-02-12), Araz (2013-02-13), ღ.ترنم.ღ (2013-03-07), Bahari (2013-05-25), Belfi (2013-02-13), gisoo2 (2013-02-13), hamraz (2013-03-13), Hanichef (2013-03-12), Mahshid (2013-02-19), maral juju (2013-08-08), marie (2013-12-23), marmar11 (2013-02-23), marzi.kh (2014-03-12), Matiiin (2013-02-23), melmel (2013-06-27), Nahid59 (2013-02-19), Narges (2013-03-10), pooan (2013-02-23), Rana.Y (2013-03-11), SAHAR NAAZ (2013-02-13), setayesh66 (2013-02-13), Shady (2013-02-19), Simin1 (2013-12-15), sisi (2014-02-16), sorour (2013-07-17), Tara8930 (2013-03-11), فلونه (2014-03-02), قاشق چوبی (2013-02-13), مهندس (2013-02-13), هنرمند (2013-09-04), veronika (2013-12-23), Vio0oleT (2013-02-23), zariattari (2013-03-07), آشپزخونه سپیده (2013-03-09), بانوی شرقی (2013-03-07), باران بهاري (2013-02-16), رها62 (2013-02-13), زهرا23 (2013-02-18), سیندرلا22 (2013-02-19)
پاسخ

کلیدواژه
نعلی, ایران, بازی, سوپ, شیرینی, شیرینی نعلی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 148 2014-06-28 02:52 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 11:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 07:16 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد