کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سـوسـیس و کالـباس

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-28, 05:49 PM   #1
Yekta
کاربر فعال
 
آواتار Yekta
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,347
تشکر کرده : 1,722
تشکر شده 2,167 بار در 918 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Yekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond reputeYekta has a reputation beyond repute
پیشفرض کالباس مرغ خانگی ( آموزش تصویری )

تهيه كالباس مرغ


مواد لازم :

_ مرغ درشت يك عدد

_ مغز نان ساندويچي خرد شده 3 قاشق غذا خوري

_ سير 3 الي 4 حبه درشت

_ نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم

_ ساير ادويه ها در صورت تمايل

_ باقلا يامغز پسته 1 قاشق غذا خوري

_ هويج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوري

_ سلو فون

طرز تهيه :

پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد . بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد . ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل 2 سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود .

بعد از اينكه پخته شدن كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نميخورد .




در تصوير شماره 5 و 6 باقلا و هويج در جداره بيروني كالباس هم هست كه آن را من در زماني ديگري پخته بودم .اما مرحله 3 و4 اطراف كالباس گوشتي است كه به نظر من اين طور باشد براي برش زدن بهتر است .
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (20.2 کیلوبایت, 58 views)
File Type: jpg 2.jpg (17.7 کیلوبایت, 43 views)
File Type: jpg 3.jpg (17.9 کیلوبایت, 32 views)
File Type: jpg 5.jpg (18.5 کیلوبایت, 35 views)
File Type: jpg 6.jpg (13.9 کیلوبایت, 36 views)
File Type: jpg 7.jpg (16.3 کیلوبایت, 34 views)
File Type: jpg 8.jpg (23.0 کیلوبایت, 38 views)
File Type: jpg 9.jpg (27.7 کیلوبایت, 33 views)
__________________
پشت هر کوه بلند
سبزه زاریست پر از یاد خدا
و در آن باغ کسی می خواند
که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!

ختم قران دسته جمعی.: شنبه تا جمعه هر هفته:.

Yekta آفلاین است   پاسخ با نقل قول
97 کاربر زیر از دوست گرامی Yekta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-08-18), *Darya* (2011-02-28), *Negar* (2011-03-01), *sogoal* (2013-07-21), 1956 (2012-10-12), Adriyana (2011-05-05), afarin08 (2011-04-16), amanita (2011-03-01), Atusa (2013-01-15), azadeh-s (2012-01-28), Azijam (2013-08-09), Bahari (2012-04-14), bahar_khanom (2011-03-02), bargegol (2012-08-12), beheshteh (2011-02-28), behnazz (2013-07-15), Benyamin (2012-04-01), dila (2011-03-01), dorsaa (2011-03-01), felfel_s7 (2011-04-07), gole orkide (2012-11-13), hamraz (2012-05-02), helianikan (2012-03-02), jenifer (2011-03-01), Khaleh Mary (2011-03-01), kooty (2011-02-28), m.venoos (2014-01-27), mahbobe66 (2012-11-06), Mahgol (2011-02-28), Mahsan (2011-12-14), maman.amir (2013-09-26), mana (2011-11-06), maral juju (2013-11-12), mary61 (2011-03-02), masume (2012-03-31), Matiiin (2013-02-20), matin38 (2012-09-15), mayam (2011-07-10), Mer3de (2012-09-16), Mojgan514 (2012-10-12), muniekita (2011-07-28), Narges (2011-02-28), narsis13 (2013-01-20), Nasibeh (2012-04-20), nasrin50 (2012-09-14), neda ra (2011-12-16), Neshat (2011-12-17), parvane (2013-01-05), pooan (2012-09-23), Rana.Y (2012-10-12), rodbar (2011-05-02), Roham (2012-07-11), rose rose (2011-03-01), SAHAR NAAZ (2012-09-15), sahel joon (2011-02-28), Sardooneh (2011-03-02), sarina-kian (2011-03-01), selin (2011-12-16), Shamimi (2013-04-11), Shidak (2011-02-28), Shokoofeh (2011-02-28), Soli (2012-11-15), somijoon (2011-09-19), Sorhe (2013-09-27), sorour (2013-06-09), surme (2013-07-22), tati (2011-12-17), toktam (2011-03-02), tozhi (2013-01-21), فاطمه مهر (2014-05-10), قاشق چوبی (2012-10-22), مهزاد (2012-06-12), میریام (2011-03-01), نیوشا (2011-03-02), ناز بانو (2011-10-12), یاسمن (2012-09-15), کرشمه (2013-01-11), گندم (2013-08-17), پگاه 93 (2014-08-18), پرند (2012-04-17), vanooshe (2013-06-07), veronika (2012-08-18), zahori (2013-08-14), zahra. (2014-01-05), zariattari (2012-05-20), zhale (2013-01-05), zizi64 (2012-07-14), افسانه (2011-05-02), الهام 62 (2012-04-14), رویا گلی (2012-12-25), راضیه27 (2014-03-13), زهره* (2011-03-03), سیندرلا22 (2012-09-15), سپیده مامان امیرعلی (2012-11-16), سارا مامان علیرضا (2011-10-07), عارف133 (2011-12-07), عسل فرفری (2011-02-28)
قدیمی 2011-02-28, 06:16 PM   #2
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 931
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,934 بار در 1,013 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: کالباس مرغ به صورت دست ساز خانگی ( تصویری )

چقدر با حال ، لیلا جون، شما خودتون هم که درست میکنید همینطوری شیک و تر تمیز در میاد؟ من حتما امتحانش میکنم، این جوری میدونم که بچه ها چی دارند میخورند. اخه من بهشون سوسیس و کالباس نمیدم از ترس اینکه اشغال گوشت توش باشه.بعد این سلفون تو آب جوش ۱ ساعت و نیم از حرارت آب نمیشه؟ از همونهایی باید استفاده کرد که برای بسته بندی و کشیدن روی غذا استفاده میشه؟
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*گل مریم* (2012-09-14), Azijam (2013-08-09), surme (2013-07-22), گلوریا (2014-12-04)
قدیمی 2011-02-28, 08:05 PM   #3
Mahgol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mahgol
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 429
تشکر کرده : 14,589
تشکر شده 2,555 بار در 501 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond reputeMahgol has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: کالباس مرغ به صورت دست ساز خانگی ( تصویری )

من متوجه نشدم چه جوری رول کنیم که سلفون نره لای گوشت؟
__________________
ما چیزی هستیم که مرتبا و به تکرار انجامش می‌دهیم. بنابراین برتر بودن یک عمل نیست بلکه یک عادت است.
Mahgol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Mahgol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-08-09), surme (2013-07-22), سپیده مامان امیرعلی (2012-11-16)
قدیمی 2011-02-28, 10:57 PM   #4
Afrodit
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Afrodit
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 249
تشکر کرده : 4,540
تشکر شده 4,787 بار در 989 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کالباس مرغ به صورت دست ساز خانگی ( تصویری )

بچه ها لطفا از سلفون معمولی استفاده نکنید چون تو حرارت از خودش مواد سرطانزا خارج می کنه
بهتره از نایلون هایی که مخصوص بسته بندی سوسیس و کالباس هست بخرید
کمپانی ها می فروشند ولی متراژش بالاست
راستی می تونید مواد رو توی چرخ گوشت بریزید و از اون سری که مال سوسیس هست استفاده کنید و با اون توی نایلون سوسیس بریزید که کاملا فشرده میشه و زحمتی هم نداره
ببخشیدا ولی چون من قدیما یه جا رفتم کلاس و تولیدش رو اموزش دیدم گفتم تجربیاتم رو بهتون بگم
__________________


من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم
او خطاهای من و من لطف او را ...
Afrodit آفلاین است   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-08-09), bahar_khanom (2011-03-02), fariba56 (2013-01-18), jenifer (2011-03-01), Mahgol (2011-02-28), mitra f (2013-09-26), Mojgan514 (2012-10-12), Narges (2011-03-01), narsis13 (2013-01-20), Neshat (2011-12-17), parvane (2013-01-05), Samane (2011-03-01), selin (2011-12-16), Shidak (2011-02-28), Soli (2012-11-15), somijoon (2011-09-19), surme (2013-07-22), یاسمن (2012-09-15), گلوریا (2014-12-04), veronika (2012-08-18), zahori (2013-08-14), zariattari (2012-05-20), عارف133 (2011-12-07)
قدیمی 2011-03-01, 02:23 PM   #5
*Negar*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Negar*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 439
تشکر کرده : 883
تشکر شده 3,622 بار در 511 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly پاسخ: کالباس مرغ به صورت دست ساز خانگی ( تصویری )

آفروجون ممنون از اطلاع رسانی خیلی مفیدت
ولی اینو از کجا تهیه کنیم ؟؟
کمپانی ؟؟ کمپانی چی ؟؟ اسم خاصی مارک خاصی داره آیا ؟
__________________

روزمنو خانه من خانه تو
از تمام پروانه های عزیز روزمنو خواهش میکنیم لطفا اسپم نگذارید. دکمه تشکر کافیست.
*Negar* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی *Negar* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
543210 (2013-12-13), Azijam (2013-08-09), surme (2013-07-22), گلوریا (2014-12-04), خاله ی پارمیدا (2013-08-10)
پاسخ

کلیدواژه
میریام, مرغ, مزه, نان, کوفته, کالباس, آموزش, تره, تصویری, حلقه, خانگی, خدا, سوسیس, شير, عکس, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کالباس خانگی سیندرلا22 سـوسـیس و کالـباس 11 2014-12-05 12:53 PM
آموزش تصویری تزئین گلدان با موزاییک های رنگی کوچک Mahshid هنرهای دستی - کار با چوب، شیشه و موزائیک 2 2013-02-15 05:28 PM
آموزش تصویری ساخت چراغ های آویز کنفی ღ.ترنم.ღ کاردستی و جعبه های کادوئی 1 2012-09-05 12:35 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:14 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد