کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > انواع خوراک با مرغ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-25, 06:18 PM   #1
*Darya*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Darya*
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 338
تشکر کرده : 5,457
تشکر شده 1,660 بار در 348 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute
پیشفرض مرغ بریون درسته در فر

morgh.jpg

مواد لازم:

مرغ درسته :1 عدد

زعفران دم کرده:به میزان دلخواه

آبلیمو:به میزان دلخواه

گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای: 1 عدد متوسط

فلفل سیاه: کمی

نمک: به مقدار لازم

پیاز :2 عدد کوچیک

فلفل سبز تند:2 کامل


روش پخت:


ابتدا فر را با حداکثر دما روشن کنید تا کاملا داغ شود.


مرغ را بشوئید، شکمشو خالی و تمیز کنید، 15 دقیقه تو آب نسبتا گرم قرار بدید تا خونابه ها کاملا خارج شود، بعد گردن و قسمتهای اضافی سر بال مرغ را با قیچی بچینید.

1 استکان زعفران، ادویه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شو .

مرغ را از آب در بیاورید و داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شود.

تمام سطح مرغ و داخل شکمو با نمک آغشته کنید، بعد با قلمو سطح و شکم مرغ را با سس آبلیمو و زعفرون بپوشانید. این کار را چند بار تکرار کنید تا رنگ و بوی مرغ کاملا عوض شود.

حالا 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید و در این مدت چندینبار از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ و داخل شکمس بریزید.

گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و فلفل دلمه ای و سیر را به قطعات درشت خرد کنید .

وقتی مرغ کاملا مزه دار شد و رنگش تغییر کرد از یخچال خارج کنید، سرو ته کنید تا چیزی از سس داخل شکم آن باقی نماند و موجب تلخی آن نشود .

داخل شکم مرغ را با گوجه و مقداری از سیر و فلفل دلمهه ای ل.پیاز تیکه ای.فلفل سبز کامل پر کنید.

دوباره مقداری سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داخل محل مخصوص قرار دهید .من پاهاش بستم با نخ.

سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید .

1.40 دقیقه زمان برد... که این زمان بسته به نوع مرغ میتواند کمتر یا بیشتر باشد. میتوانید با فرو کردن چنگال یا نوک کارد داخل گوشت مرغ از پختن آن مطمئن شوید.

بعد به آرامی مرغ را از داخل سیخ خارج کنید، نخ دور آن را جدا کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.

بهتر است مرغ بریان را بلافاصله بعد از خارج کردن از فر سرو کنید تا حالت چرمی و کشدار پیدا نکند.


نکته ها:

- مرغی را برای این منظور انتخاب کنید که پوستی سالم و بدون پارگی داشته باشد تا گوشت مرغ در انتها کاملا یکدست پخته شود .

- ادویه مناسب برای این خوراک میتواند به شرح زیر باشد : ( ادویه نزدم)

پودر سیر، پودر فلفل قرمز، ادویه مخصوص مرغ، کمی زردچوبه ، پودر جوز هندی و مقدار بسیار کمی تخم گشنیز آسیاب شده. در صورتیکه هر کدام از مواد فوق در دسترس نبودند میتوانید آنرا از ترکیب حذف کنید.

- پوشاندن سطح مرغ با نمک قبل از انجام مراحل دیگر، در طعم نهایی مرغ کاملا موثر است . این عمل هم باعث ترد و مزه دار شدن مرغ و هم باعث زودتر پختنش میشود .

- بهتر است از فلفل دلمه ای سبز رنگ استفاده کنید. فلفل های رنگی طعمی نسبتا شیرین تر از نوع سبز دارند و عطر آنها نیز کمی متفاوت است .

-هنگام سرو، مواد داخل شکم و زیر پوست مرغ را خارج کنید و دور بریزید.


- حتما هود روشن کنید که خونه دود ور نداره.ممکنه از فرم دود بیاد بیرون که اونم یه مقدار شعله رو کم کنید.ولی نگران نشید از دیدن دود.



امیدوارم که خوشتون بیاد
__________________
الهی ، تو چه بی انتها میبخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوئیم . . .

آخرین ویرایش توسط باران78 در تاریخ 2014-05-29 انجام شده است علت: آپلود عكس از آپلود سنتر روزمنو
*Darya* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
73 کاربر زیر از دوست گرامی *Darya* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-07-06), *Helena* (2012-07-20), *ونوس* (2011-12-22), 15690 (2014-07-02), Adriyana (2011-09-08), Afrodit (2011-02-25), amanita (2011-02-25), arya2010 (2011-02-27), asayesh (2014-07-19), atoosa (2012-11-13), Azijam (2012-06-16), baran_84 (2011-09-25), Beauty (2013-12-29), beheshteh (2011-02-27), BEHI (2011-09-05), Belfi (2012-05-22), Betty (2011-02-25), Chef-Sheri (2013-11-09), dorsaa (2011-02-26), farzane (2011-09-25), Fatemeh1 (2011-02-26), gole orkide (2013-01-19), Hanasakura (2011-02-26), Hanichef (2013-09-09), jenifer (2011-02-26), Khaleh Mary (2011-02-25), kiana_203 (2012-05-22), kooty (2011-02-26), m.assili (2013-01-25), maman.amir (2013-09-10), mamaneasal (2014-06-29), mana (2011-11-24), Marjan (2011-02-25), mayam (2011-09-25), mina66 (2014-09-08), Mojgan514 (2012-10-09), myaroosak (2011-08-17), Narges (2011-02-25), Niyaz Chef (2013-09-27), parinaz (2012-11-23), raha2 (2011-02-25), Rana.Y (2013-03-27), reyhane66 (2013-01-23), rose rose (2011-02-26), rosita (2012-11-09), sahel joon (2011-02-25), sanaz1 (2011-09-08), Sardooneh (2011-02-26), sarina-kian (2011-02-25), sarmineh (2011-02-25), Shamimi (2013-06-07), Shidak (2011-02-25), Shokoofeh (2011-02-25), simple (2011-02-26), sogand.sh (2011-12-22), فاطمه مهر (2013-05-07), ماهمون (2011-12-22), پروپوفول (2013-01-23), veladimir (2011-12-22), veronika (2014-02-20), افسانه (2011-05-09), بوژنه (2013-05-29), باران78 (2014-05-29), حمیده پهلوانپور (2014-09-25), حمیده25 (2013-12-24), رها (2011-11-13), رز (2011-02-26), زهرا23 (2013-06-06), زری کیومرثیان (2012-11-29), سیندرلا22 (2013-09-15), ساقی65 (2013-04-23), عسل فرفری (2011-02-25), عسل شمس (2014-02-06)
قدیمی 2011-02-25, 10:40 PM   #2
*Darya*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Darya*
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 338
تشکر کرده : 5,457
تشکر شده 1,660 بار در 348 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: مرغ بریون با جوجه گردون

خواهش میکنم عزیزم
عزیزم من یادم رفت بگم که وقتی میخواستم بذارم تو فر من روش روغن زیتون زدم
__________________
الهی ، تو چه بی انتها میبخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوئیم . . .
*Darya* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از دوست گرامی *Darya* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-07-06), Azijam (2012-06-16), Beauty (2013-12-29), mamaneasal (2014-06-29), mayam (2011-09-25), Niyaz Chef (2013-09-27), Shamimi (2013-06-07), پری349 (2014-02-22), veronika (2014-02-20), حمیده پهلوانپور (2014-09-25), سیندرلا22 (2013-09-15)
قدیمی 2011-02-26, 01:21 PM   #3
تمشك
کاربر نیمه فعال
 
آواتار تمشك
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 159
تشکر کرده : 735
تشکر شده 1,161 بار در 188 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
تمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud of
پیشفرض پاسخ: مرغ بریون با جوجه گردون

دستت درد نكنه دريا جون.خيلي خوشگله . خوشمزه به نظر مياد.خانمي اونوقت فقط پوستش مزه داره يا اينكه گوشتشم مزه ميگيره؟
تمشك آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی تمشك عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-16), Beauty (2013-12-29), mamaneasal (2014-06-29), Niyaz Chef (2013-09-27), Shamimi (2013-06-07), پری349 (2014-02-22), veronika (2014-02-20), حمیده پهلوانپور (2014-09-25), سیندرلا22 (2013-09-15)
قدیمی 2011-02-26, 01:40 PM   #4
*Darya*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Darya*
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 338
تشکر کرده : 5,457
تشکر شده 1,660 بار در 348 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: مرغ بریون با جوجه گردون

مرسی عزیزم
نگاه کن در کل خوب بود مزش.و تقریبا مزش مثل بیرون میشه اگر خورده باشی.ولی خوب پوستش خوشمزه تر میشه اگر هورمون نداشت من میخوردمش

مثلا اگر میخوای ترشیش بیشتر باشه خوب آبلیموش بیشتر میکنی .ولی ما چون خیلی ترش دوست نداریم کلا سسش (زعفرون و آبلیمو) یه مقدار از نصف استکان بیشتر شد.
__________________
الهی ، تو چه بی انتها میبخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوئیم . . .
*Darya* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی *Darya* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-07-06), Azijam (2012-06-16), Beauty (2013-12-29), elibagheri (2011-12-22), Hanichef (2013-11-09), Narges (2011-02-26), Niyaz Chef (2013-09-27), پری349 (2014-02-22), veronika (2014-02-20), تمشك (2011-02-26), حمیده پهلوانپور (2014-09-25), زهرا23 (2013-06-06), سیندرلا22 (2013-09-15)
قدیمی 2011-02-26, 02:15 PM   #5
تمشك
کاربر نیمه فعال
 
آواتار تمشك
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 159
تشکر کرده : 735
تشکر شده 1,161 بار در 188 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
تمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud ofتمشك has much to be proud of
پیشفرض پاسخ: مرغ بریون با جوجه گردون

اگه از اين سسي كه ميگي بهش تزريق كنيم بهتر نميشه مزه ش؟
تمشك آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی تمشك عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-16), Beauty (2013-12-29), Niyaz Chef (2013-09-27), پری349 (2014-02-22), veronika (2014-02-20), حمیده پهلوانپور (2014-09-25), سیندرلا22 (2013-09-15)
پاسخ

کلیدواژه
فر, قهوه, مرغ, مزه, يا, گردون, اي, بوی مرغ, بال مرغ, بریون, تكه, جوجه, حلقه, درسته, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
جوجه چینی sepidar انواع خوراک با مرغ 2 2014-07-16 01:37 PM
اشعـار کـودکـانه MaarMaar قصه، شعر، کتاب، فیلم و کارتون کودک - Children Spare Time 148 2014-07-15 05:45 PM
تست خودشناسی جوجه اردک زشت Monira تست های خودشناسی 19 2013-12-27 12:20 AM
جوجه وزوئی (chicken vesuvio ) farzane انواع خوراک با مرغ 2 2011-07-11 02:36 PM
صحنه بی‌نظیر نجات جوجه پرنده توسط والدینش *ونوس* گزارش های تصویری 0 2011-04-26 01:57 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:17 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد