![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,665 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() آرشیوی...کلا وقتی عکسام فاجعه ست مشخصه آرشیویه..نه؟؟!! ![]() ![]() با این مغز میخواستم رولت درست کنم .. چون سبزی نداشتم تغییر کاربری دادمش و ساندویج خوشمزه آماده کردم! مواد لازم: مغز گاو: 1 دونه پیاز: 1 دونه سیر: 3، 4 حبه چوب دارچین: 2 تا سبزی معطر ( نعناع، جعفری، برگ کرفس): 2، 3 شاخه نمک و فلفل طرز پخت: مغز رو بشورین و رگهاش رو آروم بگیرین تا سفید و تمیز بشه.توی دیگ بذارین و آب روش بریزین و همه موادی که گفتم رو توش بریزین...(لازم نیست سبزی رو خرد کنین) با در بسته بذارین بپزه .بعد از پختن، مغز رو در بیارین و بذارین کمی خنک بشه... برای ساندویج، کار خاصی قرار نیست بکنیم... مغز پخته رو خرد می کنیم و کمی ادویه بهش می زنم و تمام....شما اگه خیلی به سلامتی فکر نمی کنین و از چربی بالای مغز هم نمی ترسین می تونین توی کره تفت بدین!!! من اینکارو نمی کنم لای نون ساندویجی هم هرچی دوست دارین بذارین و مغزها رو توش بریزین و نوش جون کنین ... با مغز، من سه کار می کنم، کنتاکی، رولت و ساندویج...اون روز حال نداشتم و از رو تنبلی ساندویچ درست کردم که زودی حاضر میشه...بقیه رو هم بعدا میذارم... |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Araz (2013-11-24), baran78 (2013-11-24), surme (2013-11-24), zahori (2014-07-18), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-29) |
![]() |
کلیدواژه |
مغز, ساندویج |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
خوراک جدید با مرغ | Mahsan | انواع خوراک با مرغ | 5 | 2013-01-13 07:31 AM |
|