![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: ❤ ایران باستان
تشکر کرده : 2,005
تشکر شده 1,279 بار در 163 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خب! بریم سراغ خوشمزه ی امروز! ( واسه من بدون گوشت البته
![]() جاجانگ-میون یا همون نودل میکس شده با رب لوبیا سیاه! آب----------------- 3 فنجان نودل چینی----------------- 1 بسته بزرگ رب لوبیا سیاه---------------- 7 ق.غ. گوشت گوساله--------------------- 1 فنجان ( به صورت مکعب هی 1 سانتی تیکه بشن) سیب زمینی--------------- 1 فنجان ( به مکعب هاب 1 سانتی تیکه بشن ) پودر نشاسته سیب زمینی یا ذرت-------------------- 3 ق.غ کلم سفید -------------------- یک فنجان ( به صورت مکعب هی 1 سانتی تیکه بشن) کدو سبز یا هویج ------------- یک فنجان ( به صورت مکعب های 1 سانتی تیکه بشن، میتونین هر دو رو هم استفاده کنین ) خیار سبز ------------------ 1 عدد پیاز سفید ----------------- 2 فنجان ( به صورت مکعب های 1 سانتی تیکه بشن ) شکر----------------- 1 ق.غ. روغن زیتون یا کنجد یا گیاهی--------- به مقدار لازم ترب آسیایی--------------------- 1 فنجان ( به صورت مکعب های 1 سانتی ) 1- ماهیتابه ووک رو میزاریم رو شعله و روغن زیتون میریزیم و گرم که شد گوشتارو میریزیم و اونقد سرخشون میکنیم که کریسپی بشن، بعد که طلایی تیره شد، روغنشو میگیریم و میذاریم یه گوشه بمونه ![]() 2- تو یه قابلمه کوچولو 2 قاشق غذاخوری روغن میریزیمو 7 تا قاشق رب لوبیا رو اضافه میکنیم و واسه 1 دیقه سرخش میکنیم، تموم که شد میذاریم یه گوشه بمونه ![]() 3- دوباره زیره ووک رو روشن میکنیم گوشتا رو میریزیم توش و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون میریزیم روش، ترب و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و واسه 2 دیقه میپزیمشون بعد کدو یا هویج و پیاز رو اضافه میکنیم و 2 دیقه هم اینا رو میپزیم ![]() 4- آب رو تا جایی اضافه میکنیم که همه ی مواد رو بپوشونه، در ظرفو میذاریم و یه 20 دیقه ای میذاریم بپزه خووب! 5- بعده 20 دیقه دره ظرفو برمیداریم و کف رو سطحشو میگیریم و رب لوبیا رو اضافه میکنیم ( اگه هنوز سیب زمینیا یا مواد دیگه خام بودن، بازم به پختن ادامه میدیم! ![]() 6- نودلای تخم مرغیمونو میپزیم و آبکش میکنیم و تو ظرفمون میکشیم و سسمون که باید گرم باشه رو به نودلا اضافه میکنیم و روشو با خیار سبز خلالی تزیین میکنیم و با کیمچی و ترشی ترب زرد نوشه جان! *** بعضی ها تخم مرغ آبپز رو هم نصف کرده و میذارن کنار خیار سبزا!! ![]() source : maangchi.com
![]() |
#2 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
salam
bejaye robe lubiya chize dige nemishe rikht? tu iran robe lubiya hast? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
واااااااااای خیلی باحاله . من از زمان دبیرستان که سریال کره ای میدیدم عاشق این بودم که یک بار جاجانگمیون رو امتحان کنم .انقدر که طرفدار داره بین کره ای ها منم دوست داشتم امتحانش کنم . مرسی از این که دستورشو گذاشتید.
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
자장면, jjajangmyun, گیاهی, ترشی, جاجانگمیون |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|