![]() |
|
انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک دستور تهیه و نحوه استفاده از انواع خمیر و کرم برای تزئین کیک |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#6 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن تهران
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 10,271 بار در 962 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ماهانی طعم این کرمی که گذاشتی چطوره ؟
من یک بار باتر کریم درست کردم .. اما خیلی مزه کره میداد ... اینگار داری کره صبحانه رو خالی خالی میخوری ..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
کاربر فعال
تشکر کرده : 3,015
تشکر شده 9,866 بار در 763 پست
![]()
نه این خوشمزه س بنیامین جان. چون طعم شکلات غالبه+قهوه. حتا واسه امتحان دو روز گذاشتم تو هوای آزاد موند طعمش فرق نکرد.
![]() |
![]() |
#8 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,324
تشکر شده 3,425 بار در 246 پست
![]()
ماهانی جون خیلی ممنونم از جوابت و همه راهنمایی هایت
من ازون نقاشی آماده ها ندیدم نمیدونم چطوریه اگه ببینم حتما امتحان میکنم منم ی طرح ساده گفتم انجام بدم اگه از پسش بر اومدم طرح دیگه ای رو امتحان کنم راستی اگه بخوام طرحم رابا همین دستور شما استفاده کنم و بکشم خوب میشه یعنی به جای استفاده از باتر کرم و رنگ مشکی از باتر کرم شکلاتی که دستورشو گذاشتی استفاده کنم اگه جوابت بله است میزان مواد رو 1/2 کنم یا 1/4 بازم ممنونم و ی عالمه بوس ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | marie (2014-03-21) |
![]() |
#9 |
کاربر فعال
تشکر کرده : 3,015
تشکر شده 9,866 بار در 763 پست
![]()
سیمپل جون من هفته گذشته هر چی باتیر کرم آزمایش کردم ۱/۸ مواد درست کردم ولی اندازهها رو خیلی دقیق گرفتم. چون ۱/۸ خودش تقریبا ۱/۲ پیمانه ایسینگ میشه. که واسه امتحان کردن کافیه. باتیر کرم واسه طرح کشیدن یه خورده روانتر باید باشه. یه کم ها. نه خیلی. اونم میتونی با شیر تنظیم کنی. شیر رو کم و زیاد کن. ببین با کدوم راحت تر میتونی یه خط بکشی مثلا. در ضمن اگه رنگ تیره میخوای استفاده کنی یعنی سیاه، بهتره از ایسینگ سیاه رنگ تیوبی ویلتون بگیری. چون رنگ تیره، رنگ پس میده به بقیه رنگ ها. اونا هزار تا چیز میز زدن تا رنگ پس نده. ماسورشون هم روشونه. یعنی مثل چسب رازی میمونه سرشون. اگه مال طیبه خانم رو هم امتحان کردی به من هم بگو چه طوری شد. خودم دنبال یه بهونه میگردم پاشم درست کنم. ولی میخوام کیک نوتللای بنیامین جان رو درست کنم، اونم خودش کره داره. یه کیک اسفنجی میخواد یا حالا شیفون. وای از دست شکم.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
مدیر انجمن
تشکر کرده : 3,641
تشکر شده 11,124 بار در 992 پست
![]()
ماهانی جون، این کرم رو میشه برای لا به لای لایه های کیک هم استفاده کرد؟ من از خامه برای وسط کیک خوشم نمیاد..
|
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
قهوه, مزه, نقاشی, کیک, کتاب, کرم, کره, آموزش, ایران, باتر, شیرینی, شکلاتی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کیک شکلاتی با روغن مايع (بدون کره) | Samane | انواع کیک با شکلات و قهوه | 125 | 2017-12-12 04:44 PM |
باواریای شکلاتی با کرم توت فرنگی | Salva | دسرهای مدرن | 17 | 2015-01-06 08:34 PM |
کاپ کیک شکلاتی با مغزی شکلات و روکش مارشمالو و شکلات | ChefShadi | مافین، کیک فنجانی و یزدی | 23 | 2013-06-11 08:33 PM |
سیب کارامل شکلاتی | فرن | دسرهای مدرن | 0 | 2012-04-11 12:18 AM |
دسر شکلاتی دارچینی | Hedieh | دسرهای مدرن | 0 | 2012-02-14 08:39 PM |
|