![]() |
![]() |
#1 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,637
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
باران جون سلام.
![]() من مدلای بسیاری دارم که ازچندین سایت روسی گرفتمشون و تقریبا همه اونا لوگوی اون سایتو دارن. میخواستم ببینم می تونم اون عکسا رو تو این سایت بذارم یا نه؟ ![]() راستی تواین بخش میتونیم تاپیکی داشته باشیم با عنوان " مدلهای در حال بافته شدن"؟ که دوستان اینطوری اون چیزی رو که دارن میبافن رو به هنرمندای دیگه نشون بدن و از راهنمایی هاشون بهره بگیرن؟ ![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی Sorhe عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2014-09-15), حمیده پهلوانپور (2014-09-15) |
![]() |
#2 | |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: زیر آسمون خدا
تشکر کرده : 21,928
تشکر شده 31,468 بار در 2,213 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
منتها قبلش بامن هماهنک کن خصوصی بزن تا راهنمایی کنم که چی کجا گذاشته بشه...تا بیجهت تاپیکی باز نشه تاپیک مدلهای درحال بلافته شدن؟؟؟ با توجه به اینکه مدلهایی زیادی برای بافت هست احتیاجی به این تاپیک نیست. (خیلی کلیه)..هرمدلی که دارین میتونید بعد از تموم شدن تو قسمت مربوط به خودش بذارین توضیح هم درمورد اندازه..نقشه بافت و....بذارین تا دوستان استفاده کنن کارهای تموم شده رو میتونید تو این تاپیک بذارین..اینجا سوالاتی که درمورد بافتنی با دو میل یا قلاب پیش میاد رو جداگانه تو تاپیک مربوط به خودش بذارین پرسش و پاسخ در مورد بافتنی پرسش و پاسخ در مورد قلاب بافی انجمن بافتنی و قلاب تازه جدا شده و اگر فکر میکنید تاپیک آموزشی خاصی احتیاج داره با من درمیون بذارین تا این انجمن رو رونق بدیم..ممنون
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی مامان <باران> عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 119
تشکر شده 40 بار در 11 پست
![]() |
![]()
سلام باران جان .اگه ممکنه آموزش بافت ساق پا زنانه رو هم آموزش بدین . ممنون
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی nardoneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2014-09-15), مامان <باران> (2014-01-10) |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
موقعیت: 'گرگان
تشکر کرده : 31
تشکر شده 70 بار در 7 پست
![]() |
![]()
سلام باران جون
![]() من کارهای زیادی در زمینهٔ قلاب بافی، بافتنی و گلدوزی انجام دادم که همگی رو می تونم آموزش بدم . راستش عاشق هنرم . دوست دارم کارهام رو به همراه آموزش تو سایت شمابذارم . لطفن منو راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم. با سپاس فراوان |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی پارتیا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#5 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 65
تشکر شده 8 بار در 5 پست
![]() |
![]()
سلام یک سوال کلی نمیدونم جاش اینجاست یا نه چرا وقتی مطالبتون کپی می کنم تو ورد عکساتون کپی نمیشه
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | مامان <باران> (2014-09-22) |
![]() |
کلیدواژه |
قلاب, میل, متداول, مدیر, انجمن, ارتباط, بافی, بافت, بافتنی, دو, سوالات |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ارتباط با مدیر انجمن های " آشپزی در روزمنو " | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزی به سبک روزمنویی ها | 87 | 2020-05-05 11:38 AM |
ارتباط با مدیر انجمن های انواع کیک | Sarashpaz-Sepideh | ارتباط با مدیر انجمن های انواع کیک | 10 | 2018-07-12 09:00 PM |
|