![]() |
![]() |
#6 | |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 2
تشکر شده 58 بار در 19 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]() نقل قول:
اجاق داتیس اجاق خوبیه ولی من پیشنهاد می کنم یه کم صبر کن شرکت آردل که اولین تولید کننده انواع اجاق گاز فر در ایران هست داره اجاق گاز توکار شیشه ای و استیل تولید می کنه شماره تماس با مرکز فروش و خدمات پس از فروش آردل 66804911 و شماره نمایشگاه آردل هم 77501460 . در صورت صورت تمایل به خرید می توانید از تخفیف ویژه مدیریت آردل برخوردار شوید آدرس ایمیل ARDEL_SHOKRI@YAHOO.COM آماده پاسخگویی به کلیه سوالات شما می باشد |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
کاربر جدید
![]() |
![]() نقل قول:
فندک فر اجاق از یک ترانس الکترونیکی فرمان دریافت میکنه که امکان داره سیم ارت اون شل شده باشه یا از جای مخصوص خودش در اومده باشه یا خود فندک که یک قطعه مصرفی هست شکسته باشه من مدیر خدمات پس از فروش یک شرکت بزرگ تولید اجاق گاز هستم حدالامکان خودتون دست نزنید چون امکان برق گرفتگی هست اگر مشخصاتی که برات گفتم را خواستی امتحان کنی حتما حتما سیم برق اجاق را بکشید. اگه توضیحات بیشتری را خواستید میتونید باشماره تلفن 66804911 . 66809380 تماس بگیرید وحتما بگید بامدیر خدمات کار دارید حتما براتون انجام میدم نگران هزینه نباشید |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 44 بار در 17 پست
![]() |
![]()
سلام جناب شكري ميشه يه اجاق گاز خوب معرفي كنيد
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
کاربر جدید
![]() |
![]()
سلام
خواهر خوبم من چون مدیر فروش و خدمات پس از فروش آردل هستم فقط و فقط اجاق گاز آردل را پیشنهاد میکنم چون خانوم خودم هم از همین مارک استفاده میکننه و از فرش و شعله های بالاش خیلی خیلی راضیه بحرحال اگه خواستید اجاق گاز شرکت را ببیندید میتونید به آدرس خ شریعتی پایین از خیابان بهار نبش کوچه شهدا مراجعه نماییدیا با شماره تلفن 77501480 تماس بگیرید برای اطمینان از خدمات شرکت فردا با تلفن 66809380 یا 66804911 تماس بگیرید و بفرمایید اجاق گازتون خرابه و مربوط به 40 سال پیش بینید برای خدمات آدرس شما راثبت میکنند یا نه . و قیمت های شرکت های همکار را هم بپرسید ببینید قیمت کدومشون بهتر ه . درضمن در صورت تماس مستقیم با ایمیل ardel_shokri@yahoo.com از تخفیف ویژه مدیریت برخوردار خواهید بود. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
کاربر جدید
![]() |
![]()
سلام
خواهر خوبم اگه وارد سایت فروشگاه زیبانا بشید و هرکدوم از اجاقهای اونجا راکه خوشتون اومد را به آدرس ایمیل من ardel_shokri@yahoo.com بفرمایید همون اجاق را با مارک دیگه با 36 ماه ضمانت مطمئن آردل با قیمت خیلی کمتر تقدیم حضورتان خواهم کرد. برای اطلاعات بیشتر میتونید با شماره 77501460 با من تماس بگیرید.
![]() |
کلیدواژه |
گاز, اجاق |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
.: مایکروفر :. | jenifer | لوازم خانگی | 100 | 2018-01-28 10:13 AM |
همبرگر خانگی | ریحان | فست فود و اسنک | 41 | 2015-01-16 05:07 PM |
>> پشت صحنه آشپزخونه ما ... << | Narges | لذت آشپزی در روزمنو | 126 | 2014-10-07 07:40 PM |
bibimbap غذای کره ای معروف و بسیار خوشمزه | صدرا | غذاهای کـره ای | 2 | 2011-07-13 03:34 PM |
|