![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 19,658 بار در 1,445 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان عزیز به پیشنهاد نرگس جون از این به بعد یه مسابقه آشپزی دیگه هم در سایت داریم که بعد از انتخاب ۴ برنده در طی ۴ دوره مسابقه آشپزی که البته الزاماً ماهی یک بار نیست و ممکنه حتا دو ماهی یه بار باشه برگزار میشه. به این صورت که بعد از ۴ دوره مسابقه آشپزی که هر هفته هست یک مسابقه بین نفرات اول مسابقات هفتگی برگزار میشود. فکر کنم که خیلی هیجان انگیز بشه.
![]()
![]() |
#2 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 4,520
تشکر شده 4,909 بار در 997 پست
![]()
چه پیشنهاد جالبی
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Pana (2011-08-29) |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,324
تشکر شده 3,425 بار در 246 پست
![]()
خیلی جالب و هیجان انگیزه رقابت بین نفرات اول.......
![]() اما میترسم موضوع برای مسابقه کم بیاریم ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
مدیر سراسری
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,843 بار در 2,023 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() نقل قول:
برای بالا بردن کیفیت مسابقه، از نظر انتخاب موضوعات بهتر و تعداد شرکت کننده های بیشتر برای ایجاد رقابت حساستر، مسابقه برنده ها رو هر 8هفته یکبار بین نفرات اول (8نفر) برگزار کنیم، چطوره؟ ![]() نظر شما چیه؟ راستی دنبال یه پیشنهاد جالب برای شیوه انتخاب موضوع این مسابقه برنده ها میگردم. شما چی پیشنهاد میکنید؟
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
کاربر فعال
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 19,658 بار در 1,445 پست
![]()
به نظر من فقط دفعه اول انتخاب موضوع مشکل هست و از دفعات بعد برنده هر مسابقه میتونه موضوع دفعه بعد رو انتخاب کنه. درست مثل مسابقهای که هر هفته داریم. البته اگر دوستان ایده جدید تری هم دارن که بهتر.
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Azijam (2013-09-20) |
![]() |
|
کلیدواژه |
masume, مسابقه, آشپزی, برنده, خدا, دسر, روزمنو, شهدا, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> مسابقه نوروزی همراهان روزمنو * 34 - نوروز 1391 <<< | Narges | مسابقات آشپزی ویژه | 26 | 2012-04-15 11:31 PM |
مسابقه جشن پروانه ها به مناسبت اولین سال تاسیس روزمنو | Narges | مسابقات آشپزی ویژه | 80 | 2011-12-24 11:07 AM |
اولین سالگرد تولد روزمنو - جشن پروانه ها | Narges | مسابقات آشپزی ویژه | 116 | 2011-12-18 09:02 AM |
اولین دوره مسابقه برندگان آشپزی - دسر | Admin | مسابقات آشپزی ویژه | 2 | 2011-05-12 05:04 PM |
|