![]() |
![]() |
#396 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2014
تشکر کرده : 3,227
تشکر شده 5,329 بار در 570 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
به نظر من بيراشكى نون بنيرى يا مثلا كيك مرغ لقمه اى كزينه ى مناسبى باشه ...........
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-04-22) |
![]() |
#397 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 10
تشکر شده 33 بار در 19 پست
![]() |
![]()
ممنون دوستان عزیزم ،من تا هفته آینده فرست دارم باز اگه یه دستور خوشمزه ای به ذهنتون رسید راهنماییم کنید.ممنون،راستی کیک مرغ رو شب قبل از خواب آماده کنم چیزیش نمیشه؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 10
تشکر شده 33 بار در 19 پست
![]() |
![]()
زمان و فرصتم برای ایده دادن خوبه .به نظرتون ژله هم ببرم؟چون بیشتر به ناهار نزدیکه تا صبحانه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 7
تشکر شده 11 بار در 6 پست
![]() |
![]()
سلام خانومای هنرمند. من آخر هفته حدود 12 نفر مهمون دارم، همه جوونن اما میخوام کمی رسمی تر باشه. خودم تو ذهنم تهچین مرغ و بادمجون، سوپ جوی قرمز!! (منظورم با ربه
![]() به نظرتون خیلی ساده است؟ یه جوریه به نظر خودم ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Maryam_chef (2016-11-14) |
![]() |
#400 | |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() من نظرم این هست که ته چین مرغ و بادمجون و دلمه ها با هم جالب نمیشه چون این جور غذاها رو یک سری دوست دارن و مثل بعضی غذاها همه دوست ندارن مرغ پلو زرشک یا چلو گوشت بهتره باقالی شوید با مرغ یا گوشت هم خوبه بعد چون جوان هستن میتونی پیراشکی یا با خمیر یوفکا یا فینگر فودهای فانتزی درست کنی کیک الویه تک نفره هم خوبه البته این ها میتونه پیشنهاد باشه |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | bahar_t (2016-11-15) |
![]() |
کلیدواژه |
فیله مرغ, فانتزی, فرشته, قهوه, منوهای, میگو, ماه رمضان, ماکارونی, ماست, محلی, مزه, مصور, معروف, چین, نان, کوفته, کوه, کوکو, کوکو سیب زمینی, کیف, کیک, گوجه فرنگی, گیاهی, گردو, پودینگ, پیراشکی, پیشنهادی, آموزش, افطاری, ایران, اسفناج, بارداری, برنج, ته چین مرغ, ترنم, تره, ترشی, تست, جمع, حلوا, خوراک سوسیس, خدا, دوستانه, دسر, روزمنو, روزه, رستوران, زولبیا, سنتی, سوپ, سوسیس, سال نو, ساندویچ, شير, شیرینی, شیرینی سنتی, عکس, عاشقشم, عروس, غذای مدرن, غذای سنتی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 4 (0 عضو و 4 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
طناب زدن ، یک روش عالی برای سوزاندن چربی ها ! | Marjan | ورزش | 14 | 2013-04-21 11:30 PM |
ایده هایی فوق العاده برای مرتب کردن و دکورکردن منزلتان! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2012-01-15 11:40 PM |
|