![]() |
![]() |
#1 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان کشمش انواع زیادی دارد و در ضمن بسیار مفیدهست در غذاهای مختلفی از اون استفاده می کنیم از جمله :
کشمش پلو ....شیرین پلو...عدس پلو و ....... خواص کشمش ما خانم ها ی اشپز بیشتر از کشمش پلویی استفاده می کنیم برای این که کشمش برای مدت طولانی از چیدن انگور تا آخر که به دست ما میرسه سالم بمونه و افت نگیره از موادهای مختلفی از جمله گوگرد استفاده می کنند من خودم بارها دیدم که کشمش رو از بازار یا سوپر یا...هر جایی که می خرن همانطوری استفاده می کنند. ![]() در صورتی که باید کشمش شسته بشه بعد استفاده بشه ![]() اون ها رو داخل ظرفی که پر از آب هست ریخته و بلافاصله مقداری رو کف دست ریخته ومالش داده داخل سبد تمیزی می ریزیم و زیاد داخل آب نباشد ![]() همه رو که کامل شستیم با فشار آب آبکشی کرده آب اون که رفت در سینی که پارچه ی تمیز پهن شده ریخته و در اتاق میزاریم تا کاملا خشک بشه و هر چند بار یک دفعه اون رو زیر و رو می کنیم البته دوستانمون همه وارد هستن این ها رو برای تازه کارها نوشتم شما هم اگر تجربه ای دارید بنویسید ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2013
موقعیت: خونه خودم
تشکر کرده : 3,781
تشکر شده 7,987 بار در 827 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من کشمش رو توی فریزر میزارم
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی Sakineh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2013
تشکر کرده : 1,353
تشکر شده 683 بار در 134 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان کسی میدونه کشمشو چطور میتونیم خودمون توی منزل درست کنیم؟؟
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2012
موقعیت: آذربایجان غربی- ارومیه
تشکر کرده : 814
تشکر شده 1,013 بار در 164 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ما تو گاراژ خونمون انگور ها رو آویزون میکنیم و همیشه هواش خنکه اما هیچ وقت نور بهشون نمی تابه
و به مرور خشک میشن انگور های سفید رو عرض میکنم نه اونایی که مخصوص برای (ما ترکی میگیم میلاخ والا فارسیش اصلا یادم نمیاد) رنگشون مث انگورهایی که میذاریم جلوی نور خورشید و سیاه میشن نمیشه اما مث بیرونی ها هم سبز نمیشه یه رنگ خوب و خاص و خوشگلی پیدا میکنه ![]() ![]() تو عکسای آرشیوی نگا میکنم اگه داشتم حتما عکسشو میذارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
3 کاربر زیر از دوست گرامی sajimaji عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#5 | |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2013
تشکر کرده : 1,353
تشکر شده 683 بار در 134 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | sajimaji (2015-07-22) |
![]() |
کلیدواژه |
نگهداری, کشمش, آن |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کاپ کیک کشمش و گردو | Bahari | مافین، کیک فنجانی و یزدی | 4 | 2015-01-05 12:36 AM |
آیا نگهداری از بامبو خوش شانسی میآورد؟ | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 5 | 2013-05-21 05:53 PM |
گزارش تصویری از حیوانات | Mahshid | گزارش های تصویری | 7 | 2011-12-27 03:00 PM |
نگهداری گل های آپارتمانی!!! | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 0 | 2011-01-22 04:15 PM |
تخم مرغ - 60 نكته در مورد تخم مرغ | B3hn@z_A8 | ریزه کاری های خانه داری | 0 | 2011-01-03 01:07 AM |
|