![]() |
![]() |
#206 |
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 4
تشکر شده 2 بار در 2 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام عزیزم من متناتو دیدم و چون علاقه شدیدتو به آشپزی دیدم علاقمند شدم که همراه ما باشین ...
سری به سایت آشپزی یامی شف بزن... اگه خوشت اومد با من در ارتباط باش تا هنر آشپزیتو به اشتراک بزاریم عکس و ویدیو از شما و قرار گرفتن شما بعنوان سرآشپز از ما.... www.yummy-chef.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 1
تشکر شده 3 بار در 3 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
کلا کاراتون خیلی خوبه ولی مرغتون خیلی خوش آب رنگه آفرین موفق پیروز باشید
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
nahid59, قهوه, ماهبد, ماست, مزه, نان, ناهید, هندوانه, کوکو, کیک, کیک لبو, گردو, آموزش, آشپزخانه, اسفناج, برنج, ترشی, تست, تعطیلی, روزمنویی, روزمنوییnahid59, سنتی, سوپ, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی | 22 | 2020-10-26 03:28 PM |
از تمیز کردن این وسایل در آشپزخانه تان غافل نشوید، خطرناکند | solmaz55 | نکات ریز خانه داری | 1 | 2014-07-08 12:54 PM |
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2011-06-25 12:27 PM |
آشنایی با مینی آشپزخانه!!! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 0 | 2011-04-20 08:31 AM |
|