![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 8,843
تشکر شده 17,189 بار در 1,606 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این دستور از بهارسایته به نظرم خیلی جالب بود هر وقت که بتونم حتما امتحانش می کنم
فکر کنم به درد شب یلدا هم می خوره اینم عین دستور: ترافل کیک ها راحت ترین نوع تزیین کیک هستن که از عهده هر کدوم از شما دوستان بر می آد ، نیاز به ابزار خاصی نداره . حتی می تونید از کیک های آماده هم استفاده کنید . پس فقط با مقداری کیک و خامه و اندکی رنگ خوراکی مجاز می تونید یه کیک هندوانه خوشگل تزیین کنید . مواد لازم: کیک آماده پودر شده (من از یه کیک به قطر ۲۶ سانت و به ارتفاع ۶ سانت استفاده کردم) خامه فرم گرفته (من ۳۰۰ گرم استفاده کردم) رنگ ژله ای ویلتون قرمز و سبز شکلات چیپسی طرز تهیه: * کیک رو به سه قسمت تقسیم کنید ، خیلی نمی شه اندازه اونا رو مشخص کرد . تقریبا مقدار کیک ها رو با توجه به حجم پوست هندوانه ( سبز ) و قسمت زیری اون ( سفید ) و بالاخره قسمت قرمز تقسیم بندی کنید . ولی همونطوریکه می دونید حجم قسمت قرمز از همه بیشتر هست و بعد قسمت سبز و بعد از اون قسمت سفید هست . * نکته : سعی کنید وسط کیک رو برای قسمت سفید هندوانه در نظر بگیرید چون رنگش از جاهای دیگه کیک روشنتره . * قسمت سفید هندونه رو با مقدار مورد نیاز خامه فرم گرفته ترکیب میکنیم. * نکته: چون این کیک با خامه فرم گرفته ترکیب میشه پس کیکتون رو با شکر کمتری درست کنید تا شیرینیش دل رو نزنه. * و خوب ورزش میدیم تا یک خمیر نرم و لطیف به دست بیاد… * و همینطور برای قسمت سبز رنگ…. * نکته:خامه رو اونقدر اضافه کنید تا خمیر کاملا نرم و یه تیکه بشه(البته خیلی هم زیاد نریزید که نشه فرمش بدین ) *و بعد قسمت قرمز رنگ… *حالا نوبته رنگ کردنه کیک هاست . با خلال دندون رنگها رو به قسمتهای مورد نظر اضافه کنید . نکته : الان در تصویر مشخصه که مقدار خامه این ترافل کیک کمه و خمیرم یه تیکه نیست .من بعد از اضافه کردن رنگ دوباره خامه اضافه کردم ( اینو گفتم تا ببینید که مشکلی پیش نمیاد.) * و کاملا ورز میدیم تا یه تیکه بشه… * نکته : شکلات چیپسی رو در این مرحله به ترافل کیک قرمز اضافه کنید . * ابتدا قسمت سبز رنگ رو داخل ظرف به شکل زیر باز میکنیم. * نکته: از یه ظرف که تهش کاملا گرده استفاده کنید تا شکلتون دقیقا” شبیه هندونه بشه . * نکته: اگه از ظرف پلاستیکی استفاده میکنید(مثل من)که مشکلی نیست و بعدا راحت از ظرف جدا میشه در غیر اینصورت حتما ظرفتون رو بطور کامل با سلفون بپوشونید .در غیر این صورت کیک از ظرفتون برنمی گرده و به مشکل برمیخورید . * نکته: اگه از سلفون استفاده کنید ممکنه سطح هندونتون اینقدر صاف و یه دست در نیاد! **سپس قسمت سفید رنگ و میریزیم … *و طبق شکل زیر به کمک انگشتامون اون رو به اطراف هدایت میکنیم تا کاملا روی قسمت سبز رنگ رو بپوشونه… نکته: در این مرحله با دقت و احتیاط عمل کنید اگه قسمت سبز رنگ در اثر باز کردن قسمت سفید رنگ به بالای کاسه هدایت شد, اصلا مشکلی نیست ! با دست اونو به سمت پایین هدایت کنید… * بعد قسمت قرمز رو داخل ظرف بریزید و اونو صاف کنید… *همونطور که در تصویر میبینید سطح قسمت قرمز رنگ پایینتر از قسمت سفید و سبز هست…. * من با یه چاقوی تیزاضافاتش رو برش زده و جدا کردم .. *و با انگشت صاف کردم…. * حدود نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال بذارین تا منسجم تر بشه. * سپس داخل ظرف سرو برگردونید . * نکته: من ظرف رو به کمک دستام از طرفین فشار دادم(چون پلاستیکیه قابل انعطافه) . توجه داشته باشید که در چند جهت این کار رو انجام بدین تا کیک از ظرف آزاد بشه و به راحتی برگرده… * این ترافل چون فشرده هست برای حدود ۱۵ نفر کافیه. بفرمایید هندونه…نوش جان!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
هندوانه, کیک, ترافل |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آشپزخانه مامان <باران> | مامان <باران> | آشپزخانه شف های روزمنویی | 400 | 2018-12-30 09:39 AM |
آب هندوانه و بستني | baran78 | نوشیدنی های سرد | 4 | 2016-06-29 07:56 AM |
اسموتی هندوانه و پرتقال | baran78 | نوشیدنی های سرد | 2 | 2014-07-06 12:06 AM |
دسر ژلاتینه فالوده و هندوانه | sama jan | ژله و دسرهای ژلاتینه | 0 | 2012-08-15 01:32 PM |
|