![]() |
![]() |
#61 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2014
تشکر کرده : 5,535
تشکر شده 8,500 بار در 1,506 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این خمیرسوسک هم تاثیرخوبی داره
اماکلیه روش های مبارزه اثرکوتاه مدت دارن وهیچ کدوم هم ازبین برنده مطلق نیستن
![]() |
#62 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
![]()
ما هم از شر این سوسک ها آسایش نداشتیم همه جا بودن! دیگه حالم از همه چیز بهم می خورد. هر جایی که فک کنی زنگ زدیم. هر سمی ک فک کنی زدیمم. خمیر . چسب . اما چند روز بعد دوباره سر و کله شون پیدا میشد. نهایت یه شرکت اومد سم پاشی کرد که فک نمی کردم بتونه ریشه ی اینا رو بکنه. ولی خدا رو شکر تا 3-4 ماه جونمون از دستشون راحت شد. البته اینجور کار را باید چند دوره انجام بشه که ما سه دوره درخواست کردیم. الانم اثری ازشون نیست. خیییییلی به ندرت و اتفاقی یکی دو تا دونه می بینیم ولی دیگه مثله قبل از در و دیوار بالا نمی رن. منکه به شخصه راضی بودم . به نظرم ارزشش رو داست. شماره تماسش اینه 09395064210کسی خاست زنگ بزنه . فقط اینا محدوده ی اصفهانن.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
شاید باورتون نشه ولی من با تور قطر که رفته بودم سفر تو کابینت آشپزخونه هتلم سوسک داشت و من چون راهی بلد نبودم به مسئولین هتل خبر دادم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
مبارزه, کابینت, آشپزخانه, حمام, حبوبات, دعا, روزه, سوسک |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
فواید برخی میوه ها و مواد غذایی | ghogha | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 2 | 2013-10-06 11:25 AM |
کابینت آشپزخانه موج دار با لولا پنهان و بدون دستگیره | Mahshid | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 2 | 2012-09-18 09:10 AM |
نصب و استقرار مایکروویو در کابینت های بالایی در آشپزخانه | Mahshid | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 5 | 2012-06-15 12:38 PM |
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2011-06-25 12:27 PM |
خواص برخی از مواد غذایی | Shidak | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2010-12-23 03:39 AM |
|