![]() |
![]() |
#11 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تو قلب همسری...
تشکر کرده : 5,674
تشکر شده 4,802 بار در 828 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
کمد داخل اتاق خواب و زده و تمومه چیزاشونو خرده
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 8,275
تشکر شده 18,336 بار در 2,198 پست
![]()
ونوس جان معمولا موریانه ریشه کن نمیشه
آخه اگر 1 دونه هم بمونه به تنهایی باردار میشه و تکثیر میکنه واسه همین میشه موقت از بین ببریشون ولی اطمینان این که بعدا پیدا نشه و خدایی نکرده رو اسبابهات اثر نذاره نیست انشالا..وبه سلامتی و شادی عروسی خوبی برکذار کنی عزیزم
3 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#13 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 4
تشکر شده 113 بار در 44 پست
![]() ![]() |
![]()
دوستان من شنیدم میگن قرصای نفتالین واسه دور کردن موریانه تاثیر داره.
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | sorour (2013-08-21) |
![]() |
#14 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
موقعیت: Heaven
تشکر کرده : 53,085
تشکر شده 6,822 بار در 1,001 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
ما یه بار پارسال تو خونه مون موریانه پیدا شد .. تو اتاق من .. یه سوراخ کوچولو از تو دیوار بود و هی بیرون میومدن! چه قیافه ی چندش آوری هم داشتن
![]() چند جای اتاقم بود .. مخصوصا توی پریز ها! نفت رو با سرنگ ریختیم توی خونه شون و دیگه بیرون نیومدن یک ساله .. البته من شنیدم که مورچه ی قرمز نشونه ی موریانه است! تو اتاقم هیچوقت مورچه نبود .. ولی یه چند وقتی بود هی مورچه های قرمز رو میدیدم که از سقف دارن میرن و میان! بعدشم که متوجه موریانه شدم. فکر کنم اگه زود پیدا بشن و نفت بریزید زود از بین میرن. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
سلام دوستان. من 1سال خونه م دست مستاجر بود الان میخواد خالی کنه و برم خونه م ولی میگه آشپزخونه سوسک داره و باید سمپاشی بشه ایشون ادعا میکنه که جنس ام دی اف کابینت آشغال بوده و آب که ریخته و خیس شده سوسک کرده حالا من دوتا سوال دارم اول اینکه ایشون درست میگه و این سوسکا از ام دی اف میان و وقتی کابینت خیس بشه میان؟ آخه خونه مامانم کابینت چوبی داشت و به عمرم 1دونه سوسکم ندیدم و دوم اینکه با چه سمی سمپاشی کنم که برای همیشه از بین برن؟
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Beauty (2013-11-02) |
![]() |
کلیدواژه |
موریانه, کابینت, اف, ام, دی, روزه |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
نصب و استقرار مایکروویو در کابینت های بالایی در آشپزخانه | Mahshid | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 5 | 2012-06-15 12:38 PM |
|