![]() |
![]() |
#16 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
موقعیت: Heaven
تشکر کرده : 53,085
تشکر شده 6,822 بار در 1,001 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من شوهر خواهرم کابینت ام دی اف کار میکنه .. چندین ساله کلی کابینت ساخته ولی منم که ازش پرسیدم موریانه میشه یا نه گفت نمیشه .. من تا حالا ندیدم .. مگر اینکه مثلا خونه خیلی قدیمی باشه و مستعد موریانه.
نمیدونم منظور شما از سوسک چیه؟ سوسک کوچیک؟؟ که چوب میخورن؟؟ با نفت فکر کنم زود از بین برن. ![]()
![]() |
#17 | |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 41,873
تشکر شده 65,916 بار در 4,014 پست
Tagged: 4 Thread(s)
![]() نقل قول:
یکی که مغزش واقعا ام دی اف هستش و یک مدل که مغزش نوپانه و رو کش ام دی اف. راه فهمیدنشم اینه که از پهلو به جایی که روکش نداره نگاه کن اگه انسجامش مثل چوب باشه ام دی افه و اگه متخاخل باشه. نوپان مدلی که نوپانه سوسک میزاره. اما ا دیاف آب توش به ندرت نفوذ میکنه. ممکنه وسایلی که مستاجرتون آورده توش سوسک بوده باشه. بهترین کار اینه که بعد از تخلیه خونه. با یکی از شرکتهایی که کارشون سمپاشیه تماس بگیرین و کل خونه رو سمپاشی کنی و با خیال راحت بری توش ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 928
تشکر شده 2,818 بار در 467 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
دوست من میتونی از پماد سوسک کش که توی داروخانه ها موجوده بگیری . خیلی عالیه و کثیف کاری هم نداره. اسم پمادش یادم نیست ولی داروخونه بری خودشون بلدن.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 100
تشکر شده 4 بار در 2 پست
![]() |
![]()
سلام دوستان ما توبهمن ماه اومديم تو يه خونه ي جديد چشمتون روز بد نبينه پر از موريانه بود . خونه ي ما همكفه و همسايه ي طبقه بالا هم اومد و گفت كه خونشون موريانه زده و چند ساله كه با همسايه پايين كه حالا خونه ي ما شده درگير موضوع بودن . خلاصه درد سرتون ندم كه رفتيم با اين موسسات كشاورزي براي سمپاشي قرار داد بستيم و اومدن دور تا دور خونه رو با دريلهاي گنده سوراخ كردن و سمپاشي كردن و درها رو به مدت 48 ساعت بستيم ولي فايده نداشت موقع رنگ آميزي ، نقاش گفت كه موريانه زنده در حال فعاليت ديده ماهم اومديم دو تا بشكه ي 20 ليتري گازوئيل خريديم و سم هم باهاش قاطي كرديم و ريختيم توي سوراخها .خلاصه الان سه چهار ماهي هست كه نه ما و نه همسايه بالائي چيزي نديديم ولي با يه مهندس كشاورزي كه صحبت كردم گفت : موريانه ها توي زمين هستند و با هيچ سمي هم از بين نميرن فقط كاري كه بايد بكنيد اينه كه كيششون كنيد برن جاي ديگه .و اين گار با گازوئيل و نفت سياه چون هم بو داره و هم چرب هست بهتر انجام ميشه .ما كه اين كار رو كرديم اميدوارم ديگه بر نگردن .
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2014-05-25) |
![]() |
#20 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
امان از دست این موجودات منفور. ما الان حدوده 6 سال توی یه خونه هستیم که کمداش چوبیه. این چوباش موریانه گرفته یعنی هزار تا روش برای از بین بردنشون استفاده کردیم لعنتی ها اصلا ریشه کن نمی شن .
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
موریانه, کابینت, اف, ام, دی, روزه |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
نصب و استقرار مایکروویو در کابینت های بالایی در آشپزخانه | Mahshid | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 5 | 2012-06-15 12:38 PM |
|