![]() |
|
نکات و سوالات درباره نان نکات پر کاربرد و سوالات درباره پخت انواع نان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#56 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,078 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() 1- اگر تو دستوری که قراره درش استفاده بشه، گفته شده با مواد خشک مثل آرد و نشاسته و بیکینگ پودر مخلوط میشه، با همونا هم مخلوط و الک کنید و استفاده کنید. اگر نه، لازم نیست. 2- شیرخشک هم مثل خیلی از مواد دیگه مثل شکر قهوه ای، پودر قند و غیره به رطوبت حساسه و بعد از مدتی گلوله میشه. بهترین راه اینه که توی یه کیسه فریزر بریزید و کیسه فیزر و بذارید تو یه شیشه و درش و ببندید و بذارید یخچال....... هیچ وقت اینطوری گلوله نمیشه ![]() برای شیرخشک های گلوله شده من راهی بلد نیستم. هر کاری هم کردم، برای خودم و نتونستم باز کنم. فقط آسیاب کردم؛ از الک خیلی ریز (مویی) رد کردم و اون بخشیش که موند تو الک و ریختم دور. 3- بله فرق داره. تو دستورهایی که مستقیم اشاره کرده شیرخشک نیدو، باید نیدو بریزید. تو دستورهایی که نوشته شیرخشک قنادی، یا نوشته شیر خشک، باید مخصوص قنادی بریزید. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jun 2014
تشکر کرده : 13,433
تشکر شده 5,954 بار در 801 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خیلی ممنون شادی جون
![]() ![]()
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Shady (2015-09-05) |
![]() |
|
کلیدواژه |
قهوه, مواد, مایه, معروف, نان, هر, یک, آموزش, آنها, اولیه, ایران, تاثیر, تغذیه, خمیر, ذکر, شير, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آموزش و طرز تهیه انواع ادویه برای مرینیت کردن غذاها | فاطمه مهر | ادویه ها | 2 | 2019-10-22 01:12 PM |
فال مد | ღ sahar ღ | اقبال روز و طالع بینی - Astrology | 1 | 2012-08-05 05:56 AM |
تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد | تندیس | دانستنی های روانشناسی | 1 | 2012-06-24 02:18 PM |
انواع گل رز " گل سرخ ها "و روشهاي نگهداري و تكثير آنها | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 2 | 2011-06-25 02:00 PM |
|