![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 5,242
تشکر شده 8,630 بار در 1,268 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام به همه ي دوستان عزيز روز منوئي
![]() قبل از هر چيز از زحمات نرگس جون و ديگر مديران سايت و همه ي كاربران عزيز به خاطر زحماتي كه ميكشن تشكر ميكنم ![]() من همون جور كه مشخصه اسمم هديه هستش، و چون كارشناسي پرستاري دارم، گفتم يه تاپيك بزنيم كه شما مشكلات پزشكيتون رو (البته ايشالا كه هميشه در سلامتي كامل باشيد ![]()
![]() |
#2 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 1,797
تشکر شده 1,651 بار در 247 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
هدیه جون میشه در مورد مشکلات رحم وعوارضبرداشت ان توضیح بدین ممنون
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | فاطمه مهر (2012-09-09) |
![]() |
#3 |
کاربر فعال
![]()
گلم منظورتون از مشکلات رحم، همین برداشت رحم هست؟؟؟؟
هیسترکتومی یا همون برداشتن رحم برای درمان سرطان، خونریزی های غیر طبیعی، صدمه به بافت رحم و ..... انجام میشه. یه سری از عوارض به بعد از عمل مربوط میشه، و یک سری بعد از یه مدتی که از عمل گذشته، عوارض بعد از عمل شامل خونریزی، DVT یا ترومبوز ورید های عمقی که به خاطر بی حرکتی ممکنه به وجود بیاد، اختلال توی کار مثانه که موقتی هستش و به خاطر ورم و صدمات وارده به اعصاب هست. حالا عوارضی که بعدا به وجود میاد بستگی به نوع عملی داره که انجام شده، اگه توی برداشتن رحم، فقط کل رحم و تخمدان ها برداشته بشن، عوارضی که به وجود میاد مثل یائسگی هستش،اما اگر تخمدان ها بمونه و فرد هنوز یائسه نشده باشه، عوارض خاصی نداره، عوارض یائسگی هم شامل گر گرفتگی و پوکی استخوان، عدم میل جنسی، نازگی مو، چین و چروک پوست، اختلالات خواب و .... بشه..... اگه سوال دیگه ای بود من در خدمتم ![]()
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 1,797
تشکر شده 1,651 بار در 247 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
من به خاطر خونریزی های پی در پی و لکه بینی تقریبا همیشگی کمبود اهن شدید پیدا کردم جالبه که ازمایش هورمون دادم هورمونم طبیعیه و سونو هم میگه همه چی طبیعیه دکتر میگه رحمتو در بیاریم بهتره خیلی خسته شدم من موندم اوضاع خودمو باور کنم یا جوابای ازمایشو سونو رو سردر گم شدم به خدا .
پس اگه فقط رحممو در بیارم مشکلی برام پیش نمیاد؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
کاربر فعال
![]()
نگاه جان شما چند سالتونه؟
![]() |
کلیدواژه |
فواید, قهوه, لباس, مورمور, ماه رمضان, ماهبد, ماست, چین, چاقی, نظر, کتاب, پاسخ, پرسش, پزشكي, پزشکی, آموزش, ایران, بیمار, بارداری, تبادل, ترنم, تست, تغذیه, حلقه, حمام, حبوبات, خدا, درمان, دست, دعا, روزه, روزانه, رژیم غذائی, سلامت, سنتی, سوپ, شیرینی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
پرسش و پاسخ های دارویی | *Samira* | دانستنیهای پزشکی | 120 | 2015-06-02 09:36 PM |
درخواست الگو | m24 | آموزش خیاطی | 53 | 2015-02-12 11:30 AM |
تبادل نظر - پرسش و پاسخ :: دکوراسیون داخلی و معماری :: | Salva | تبادل نظر و مشاوره عمرانی و معماری | 161 | 2015-01-31 09:39 PM |
.:: پرسش و پاسخ درباره بافتنی ::. | elnaz704 | پرسش و پاسخ بافتنی | 100 | 2014-12-09 05:32 PM |
|