تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > دسرهای سنتی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2015-12-25, 11:19 PM   #46
Somayeh71
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Somayeh71
 
تاریخ عضویت: May 2013
موقعیت: زنجان
ارسالها: 179
تشکر کرده : 7,454
تشکر شده 1,345 بار در 183 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Somayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud ofSomayeh71 has much to be proud of
پیشفرض پاسخ: لبو

نقل قول:
ارسالی توسط سایه... مشاهده موضوع
نازنین جون عالی شده؛باپوست پختی؟شیره روکی اضافه می کنی؟
عزیزم من لبو رو با پوست میپزم و اواخر پخت بهش شیره اضافه میکنم.
__________________
روزهای خوبی توی راهه...
Somayeh71 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
baran78 (2015-12-26)
قدیمی 2016-11-25, 04:40 PM   #47
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 7,114
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,820 بار در 7,606 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض روش پخت لبو

لبو لبو داغ لبو
روش صحیح پخت چغندر وتبدیل به لبو
برای این که یک لبو کاملا قرمز و خوشمزه بدست بیاد باید نکاتی رو رعایت کرد
این عکس بد قیافه ولی خوشمزه ومفید جناب لبو می باشند
به ظاهرش نگاه نکنیدبسیار مفیدو پر از املاح و ویتامین هست ملین هست بخصوص برای
کسانیکه یبوست دارن بسیار خوبه
طرز پختن صحیح لبو
هر لبویی که انتخاب کردید خوب بشورید با برس گل و لای اون رو پاک کنید
داخل قابلمه گذاشته و آب تقریبا سطحش رو بپوشونه اول شعله زیاد بعد از جوش آمدن با شعله ی ملایم به مدت 3 الی 4 ساعت بعد از پخت دمکنی زده با در بسته حدود سه ساعتی بمونه
بعد میتونید برش زده یا قالب بزنید وکمی آب لبو داخلش ریخته با یک تکه نبات چند دقیقه ای گرم شود تا نبات به خورد لبو برود
نکته مهم برای این که لبو کامل قرمز شود این هست که سر و دم لبو رو به هیچ وجه نزنید و
پوستش رو نکنید حتی اگه بعضی چغندرها کمی سفید باشند با این روش قرمز میشوند
میتونید بورانی لبو _برای ته دیگ _استفاده در ته چین ها و ترشی لبو استفاده کنید
از آب لبو هم برای تزیین و رنگ غذاها یا کیک ها استفاده کنید
تکته :افرادی که دیابت دارن کمتر استفاده کنند تا مشکلی براشون پیش نیاد
با آرزوی سلامتی برای تک تکتون
Attached Thumbnails
DSCN0949.jpg   DSCN0907.jpg  

DSCN0902.jpg  
__________________
سری به آشپزخونم بزن
اینستاگرام من
Maryam_chef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-12-03), baran78 (2016-11-25), mary3 (2016-11-25)
پاسخ

کلیدواژه
miriam, لبو, مزه, پخت, برنج, ترنم, روش, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 02:11 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد