![]() |
|
کارگاه آموزش آشپزی - با هم آشپزی کنیم! تجربه های خوشمزه آشپزی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,731 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() گالانتین مرغ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل از خانم سیما شیرازیان در مورد گالانتین مرغ : گالانتین غذایی است فرانسوی و منظور از آن بشقابی از گوشت استخوان کشیده ای است که اغلب با قیمه پر شده و معمولاً استوانه ای شکل است . رایج ترین آن گالانتین مرغ یا گالانتین ماهی است . گالانتین با کبک . بلدرچین . قرقاول . غاز و گوساله هم درست میشود . گالانتین برای اولین بار توسط PATES سرآشپز معروف فرانسوی درست شد و این غذا ابتکار اوست . گالانتین مرغ به اشکال مختلفی قابل تهیه است به شکل مرغ درسته یا بشکل استوانه ای و یا رولتی گالانتین مرغ اگر غذایی فرانسوی است ولی میتوان ان را طبق ذائقه مردم هر کشوری تغییر داد . گالانتین را میتوان از فرانسوی به ایرانی طبق ذائقه تغییر داد و موادی نظیر زرشک - خلال شیرین شده پوست مرکبات - خالال پسته و بادام - گردوی خرد شده - کشمش - پیاز سرخ شده طلایی رنگ - برنج ابکشی شده سبزی معطرخرد شده - محلول زعفران - آلو خورشتی - قیسی و .... پر کرد . گالانتین مرغ هم در فر هم به صورت آبپز قابل پختنه . مرغ را در قابلمه ای که گنجایش آن را داشته باشد قراردهید و سبزیجات معطر نظیر گشنیز . جعفری . کرفس . هویج . همراه با پیاز خرد شده و مقداری نمک و آب به قمدار لازم به ان اضافه کرده روی حرارت کم بگیذارید بپزد و تا حدی مرغر ا بپزید تا له نشده و شکل ان بهم نخورد ولی برای آسان تر کردن طبخ و برای خوشمزه تر شدن طبخ گالانتین در فر صورت می گیرد تا خوش طعم و خوش منظر تر از گالاتینی باشد که آب پز شده باشد . اگر چه به چشم اول کمی گالانتین مرغ سخت به نظر میاد ولی با فیلم گالانتین کردن مرغ که در اختیار شما دوستان قرار دادیم به مراتب یادگیری گالانتین کردن خیلی آسانتر میشه . ![]() گالانتین مرغ یکی از شیک ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذایی هست که میتونید سفره یلداتون رو باهاش مزین کنید . غذایی هست که مهمانهاتون به شکل کدبانوی کامل به شما تحسین خواهند گفت ![]() ![]() ![]() ![]() فیلم گالانتین مرغ را میتوانید اینجا ببینید فیلم گالانتین مرغ بدون شکاف دادن مرغ ( استاف مرغ ) را اینجا ببنید . میتوانید برای دیدن مبحث گالانتین مرغ به این لینک مراجعه کنید . مرغ با پوست سالمی رو تهیه کرده و مرغ را شسته و دست و وسایل مورد نیاز نظیر چاقو سینی را شسته چون گالانتین مرغ بعد از استخوان کشی رو نباید شست . میتوانید از شب قبل یا چند روز قبل مرغ را گالانتین کرده و با مواد مارینه مارینه کرده و در فریزر نگهداری کنید و روز مهمانی گالانتین مرغ را یخ زدایی کرده و داخل مرغ را پر کرده و در فر قراردهید . من بال مرغ بدون استخوان نکردم . من برای مارینه کردن گالانتین مرغ از این مواد استفاده کردم البته حتما قبل از این کار مرغ را استخوان کشی باید کرده باشید و دو عدد پیاز بزرگ رو خلال کنید و روی گوشت مرغ رو نمک بپاشید نمک رو کم نزنید چون اگر کم نمک باشه در طعم نهایی گالانتین موثره . بعد کمی زعفران و زردچوبه روی گوشت مرغ بکشید و کمی ابیلوی تازه داخل گالانتین کشیده و داخل گالانتین را با پیاز خورد شده بپوشانید . گالانتین مرغ را در ظرف درب دار یا سلفون کشیده در یخچال قرار بدید و یک شب یا 24 ساعت قبل از سرو گالانتین را مزه دار کنید . من برای پر کردن گالانتین از این مواد استفاده کردم البته مواد گالانتین طبق ذائقه متغییره . قارچ خورد شده 200 گرم پیاز دو عدد برنج ابکش شده معطر یک پیمانه و یک سوم پیمانه آلو خورشتی خیس خورده حدود 10 تا 12 عدد زرشک مقداری ادویه مرغ نمک و فلفل و پودر سیر کمی رب پوست پرتقال شیرین شده کره و زعفران برای روکش کردن گالانتین در فر پیاز با کمی روغن یا کره طلایی میشه و قارچ اضافه و کمی تفت داده میشه و ادویه اضافه و کمی رب به جهت رنگ دادن و طعم دادن به مواد داخل گالانتین اضافه میشه میشه با رب انار جایگزین کرد . البته میتونید داخل گالانتین را با مواد ماکارونی مثل گوشت چرخ کرده و یا تیکه های گوشت سینه مرغ مزه دار شده و یا جگر مرغ و ..... هم پر کرد . بعد از اینکه گالانتین را از یخچال درآوردین مواد مارینه را از داخل مرغ بیرون آورده و پوست مرغ را از گردن تا نیمه بدوزید . البته من با خلال دندون بستم که آسونتر از دوختنه . مرغ با مواد داخل گالانتین پر کنید فقط زیاد نباید بیش از حد مرغ را پر کنید جا برای ری برنج هم مواد داخل گالانتین باید گذاشت . پوست مرغ را تا دنبالچه دوخته و گلانتین را در ریو توری فلزی یا روی فویل که پیاز و سیب زمینی چیده اید قرار دهید و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر و به مدت یک ساعت و نیم قرار داده تا رویه مرغ رنگ بگیرد و مرغ پخته شود . میتوانید روی گالانتین را با زعفران و کره آب شده بعد از 40 دقیقه از مدت پخت گذشته از این مواد روی مرغ را کشیده هم پوست مرغ خشک نشده هم خوشرنگ شود . در اخر میتوند به همین روش مرغ کامل رو بدون استخوان کشی و یا همون گالانتین از شب قبل مزه دار کره و داخل مرغ را با مواد داخل شکم گالانتین پر کرده و به همین صورت گالانتین در فر طبخ نمایید که این میشه مرغ شکم پر بدون استخوان کشی مدل دیگر گالانتین مرغ به صورت رولتی هست اینکه مرغ رو بعد از گالانتین کردن بال مرغ را جدا کرده و با بیفتک کوب سطح داخلی مرغ را کمی بکوبید و با مواد گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند ویا مایه ماکارونی از یک طرف رولت پر کرده و از یک طرف مرغ رو رول کنید . در فر به همین صورت گالانتین طبخ کنید . این عکسها از مجله هنر آشپزی و از سرکار خانم شیرازیان هست . اما در واقع گالانتین در سرو بدون دردسره تره و چون استخوان کشی شده برش دادن و سروش راحتره به حضور دوستان برسانم که گالانتین مرغ بدون برش دادن مرغ هم تکنیک دیگری است برای گالانتین کردن مرغ که من خودم بشخصه امتحانش نکردم
__________________
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=6236 این آشپزخونه منه قدمتون روی چشامه اگر سوالی در مورد دستوراتم داشتین در کانالم درتلگرام و پیجم در اینستا در خدمتتونم پیچ من در اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie كانال تلگرامي من ![]() ![]() ![]() آخرین ویرایش توسط مهرانه در تاریخ 2013-12-24 انجام شده است علت: گذاشتن لینک فیلم آموزشی |
![]() |
59 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Helena* (2013-12-20), *Shima* (2013-12-17), Adeleh (2013-12-18), Adriyana (2013-12-21), Araz (2013-12-15), atena46 (2013-12-16), ღ.ترنم.ღ (2013-12-14), baran78 (2013-12-20), Beauty (2013-12-15), Belfi (2013-12-14), Chef-Sheri (2013-12-20), chefsara (2014-05-05), Fatemehzare (2014-07-27), Hanichef (2013-12-15), inaz angel (2014-02-12), kimiamami (2014-01-02), marmar11 (2013-12-20), Maryam_chef (2013-12-14), Matiiin (2013-12-20), mehr bano (2013-12-15), melmel (2014-01-23), miaayad-hoda (2013-12-19), Miriam (2013-12-17), M_sha (2014-03-03), Nahid59 (2013-12-14), Narges (2013-12-16), Niyaz Chef (2013-12-15), Rana.Y (2013-12-15), Roya-e-Bahar (2013-12-14), sara mamani (2013-12-14), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-19), setayesh66 (2013-12-14), Setayesh92 (2013-12-16), Shady (2013-12-14), shamim90 (2014-02-10), Shamimi (2014-05-04), Simin1 (2013-12-14), Sorhe (2013-12-15), sorour (2013-12-19), spring daughter (2014-06-03), surme (2013-12-15), Tara8930 (2013-12-16), مامان <باران> (2013-12-19), مامان مریم وآرمان (2015-06-17), مامان زهرا و حسین (2013-12-14), ماهمون (2013-12-14), گلوریا (2017-03-14), veronika (2013-12-22), yaldae (2014-01-04), yasi55 (2014-01-28), zahori (2013-12-14), zahra78 (2013-12-15), Zarzare babaee (2014-11-16), افرا* (2013-12-19), ایلار جون (2013-12-15), زمردي (2014-07-04), سمانه1366 (2013-12-14), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-20), عسل شمس (2013-12-15) |
![]() |
#2 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,731 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ممنون ستایش جان کلی تایپ کردم
![]() ![]()
__________________
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=6236 این آشپزخونه منه قدمتون روی چشامه اگر سوالی در مورد دستوراتم داشتین در کانالم درتلگرام و پیجم در اینستا در خدمتتونم پیچ من در اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie كانال تلگرامي من ![]() ![]() ![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Shima* (2013-12-17), Araz (2013-12-15), mamaneasal (2013-12-15), Maryam_chef (2013-12-14), Niyaz Chef (2013-12-15), Shamimi (2014-05-04), Simin1 (2013-12-14), sorour (2013-12-19), surme (2013-12-15), Tara8930 (2013-12-16), veronika (2013-12-22), سمانه1366 (2013-12-14) |
![]() |
#3 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 7,114
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دستتون درد نکنه خانمی
![]() سوالی پیش اومده برام مگه گالانتین نباید کاملا بی استخوان باشد پس چرا مرغ شما مثل مرغ درسته است که داخل شکمش را پر میکنیم ؟؟؟ |
![]() |
![]() |
#4 | |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,731 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]()
__________________
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=6236 این آشپزخونه منه قدمتون روی چشامه اگر سوالی در مورد دستوراتم داشتین در کانالم درتلگرام و پیجم در اینستا در خدمتتونم پیچ من در اینستاگرام https://instagram.com/toranj_talaie كانال تلگرامي من ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
17 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Shima* (2013-12-17), Araz (2013-12-15), marie (2014-02-14), Maryam_chef (2013-12-15), marzi.kh (2013-12-15), mehr bano (2013-12-15), Niyaz Chef (2013-12-15), Shamimi (2014-05-04), Simin1 (2013-12-14), surme (2013-12-15), Tara8930 (2013-12-16), مامان مریم وآرمان (2015-06-17), مامان زهرا و حسین (2013-12-14), veronika (2013-12-22), zahori (2013-12-14), افرا* (2013-12-19), سمانه1366 (2013-12-14) |
![]() |
#5 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 7,114
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,830 بار در 7,607 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با تشکر از شما
سوال من این است که چرا مرغی که شما گذاشتین با استخوان است ؟؟ |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
مرغ, ویژه, یلدا, گالانتین, آموزش, تجربه, خوشمزه, شب |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
تجربه های شیرین - آموزش حلوا :: حلوا نسکافه :: | baran78 | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 73 | 2015-07-08 05:08 PM |
تجربه های شیرین - آموزش حلوا :: حلوا سنتی :: | Khaleh Mary | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 120 | 2014-11-04 01:34 PM |
تجربه های شیرین - آموزش حلوا :: حلوای خرما :: | baran78 | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 4 | 2014-07-26 06:18 PM |
تجربه های خوشمزه :: آموزش کیک الویه :: | مهرانه | کارگاه آموزش آشپزی - با هم آشپزی کنیم! | 29 | 2014-07-03 06:46 PM |
تجربه های شیرین :: آموزش تزیین کیک با ژله نوشتاری (piping gel ):: | مهرانه | کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! | 3 | 2014-02-12 08:43 AM |