تلویزیون آموزشی روزمنو
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-23, 09:44 AM   #1
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 671
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,343 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

مواد لازم:

آرد.....................................2 پیمانه سر خالی
شـــــــكر............................. 1/2 پیمانه
تخم مرغ..............................2 عدد
کره....................................1 پیمانه
مغز گردوخرد شده..................1 پیمانه
وانیل..................................1/4 ق چ
هل...................................1 ق چ
پودر قندمخلوط با هل...........1/2 پیمانه
مارمالاد یا مربا ...................بمیزان لازم

طرز تهيه:

1-ابتدا کره+شكر را خوب با همزن می زنیم تا صاف و یکدست بشه.
2- سپس زرده تخم مرغ را با فاصله اضافه می کنیم و هر بار خوب می زنیم هل را نیز اضافه می کنیم در آخر آرد الک شده را بتدریج اضافه می کنیم تا جایی که بدست نچسبد .(البته نباید زیاد ورز دهیم چون به روغن پس میدهد)

3- سفیده را بقدري می زنی كه فرم گرفته بشه بعد خمیر را بشکل گلوله به اندازه گردو در می اریم بعد در سفیده می غلتانیم وبعد در گردو می غلتانیم و در سینی فر قرار میدهیم .

4-با انگشت روي خميرهاي گلوله شده و در گردو غلتانده شده را يه فشار كوچولو ميديم تا يه گودي روي خمير ايجاد بشه ..

5-در فری که از قبل روشن بود با درجه حرارت 150 درجه سانتی گراد بمدت 20 الی 25 دقیقه می گذاریم وقتی پخت واز فر در اوردیم در پودر قند مخلوط با هل می چرخانیم و با مارمالاد يا مربا روی ان تزیین می کنیم. (می توانید از پسته وبادام خرد شده نیز استفاده کنید)
منبع: مجله هنر اشپزي
Attached Images
File Type: jpg 01.jpg (36.7 کیلوبایت, 10 views)
File Type: jpg 02.jpg (33.3 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 03.jpg (25.2 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 04.jpg (18.7 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 05.jpg (22.0 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg 06.jpg (17.9 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 07.jpg (25.4 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 08.jpg (19.3 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 09.jpg (28.0 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 10.jpg (22.2 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 11.jpg (28.5 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 12.jpg (23.6 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg 13.jpg (29.5 کیلوبایت, 22 views)
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
68 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-03-06), .susan. (2014-02-19), 13899 (2015-02-26), avina (2013-03-06), aynazjon (2013-03-16), baran_84 (2011-10-19), Betty (2011-02-23), dila (2011-02-23), elize (2011-12-25), Fatemeh1 (2011-03-10), gole_yakh (2011-10-10), hamraz (2012-10-16), Hanasakura (2011-02-23), Hanichef (2012-03-04), hannane (2012-02-24), hasty7 (2013-09-05), Homa2 (2014-03-04), jenifer (2011-02-23), mana (2011-10-19), marmar11 (2013-03-06), maryam4 (2013-08-19), Matiiin (2012-10-16), mayam (2012-03-12), melmel (2013-09-07), mohana93 (2015-03-02), monir1343 (2013-03-06), myaroosak (2011-09-07), Narges (2011-02-24), neginalizadeh (2015-02-03), niloofar63 (2012-10-29), rasa (2011-04-30), s1387p (2014-02-15), sahel joon (2011-02-24), Sakineh (2013-10-30), samiiraa (2012-08-22), sara.vp77 (2015-02-13), sara68 (2014-03-12), sarina-kian (2011-02-23), Sepnta (2013-01-13), setayesh66 (2012-03-07), Shidak (2011-11-08), signorina (2012-12-15), Simin1 (2014-02-14), simple (2011-02-23), sorour (2013-08-08), surme (2014-06-30), Tasha (2014-06-02), فلونه (2014-03-03), مهتاب (2011-02-23), مهرانه (2014-02-19), میریام (2011-02-23), مامان زهرا و حسین (2013-12-17), ماهمون (2011-11-07), ياسمن گولا (2013-12-14), پرچونه (2014-08-14), veronika (2012-11-24), vshab (2011-02-28), zariattari (2012-10-16), zibaye ziba (2015-03-18), الهام 62 (2012-10-16), بوژنه (2015-03-18), بانوی شرقی (2013-03-06), باران78 (2014-03-17), دنیا (2013-05-13), رکسانا (2011-02-23), زویا (2012-03-13), شبنم 71 (2013-06-12), صدای آشنا (2011-10-19)
قدیمی 2011-02-24, 09:36 AM   #2
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 671
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,343 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

نقل قول:
ارسالی توسط Betty مشاهده موضوع
ساردونه جون، من یک تجربه بدی دارم. این خمیر روکه آغشته به گردو میکنیم و در فر میگذاریم، گردوها نمیسوزه یا اینکه مزه خشکی و سوختگی نمیگیره؟
بتي جان تو 20 ديقه اتفاقي نمي افته نگران نباش..كلا دستور پختش همينه..

آخرین ویرایش توسط باران78 در تاریخ 2015-03-06 انجام شده است علت: افزودن سوال
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Betty (2011-02-24), Narges (2011-02-24), ماهمون (2011-11-07), شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-10-19, 11:20 PM   #3
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 591
تشکر کرده : 2,865
تشکر شده 5,513 بار در 667 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

نقل قول:
ارسالی توسط mana مشاهده موضوع
ساردونه جون میشه بگید ماندگاری این شیرینی چطوریه و اصلا چطوری باید نگهداریش کرد که خوب بمونه ؟
این شیرینی ها تو ظرف در بسته تا دو هفته تازه میمونن

آخرین ویرایش توسط باران78 در تاریخ 2015-03-06 انجام شده است علت: افزودن سوال
ChefShadi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baranbahari (2011-10-20), sara68 (2014-03-12), Sardooneh (2011-10-20), ماهمون (2011-11-07), باران78 (2015-03-06), شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-11-07, 11:39 AM   #4
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,181
تشکر کرده : 12,188
تشکر شده 24,875 بار در 2,704 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

اینم اسکار به سبک متفاوت! من خیلی تعجب کردم از اینکه گفتین اسکار رو با شکر درست کردین!!
اینم سبک من


عید قربان مبارک!
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری
پودر قند نصف پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 پیمانه ( من 2 تا ریختم )
هل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند برای روی شیرینی 1/4 پیمانه
کره به مقدار لازم(تقریبا نصف پیمانه)
مارمالاد 1/4 پیمانه
وانیل شکری1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
پودر قند و کره را با همزن آنقدر میزنیم تا لطیف شود در همین حین زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم به همراه وانیل.آنقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.آرد و هل و نمک را در ظرفی با هم الک میکنیم و آرام آرام به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نجسبد.خمیر را به اندازه ی کوچکتر از یک گردو بر میداریم در سفیده تخم مرغ که با چنگال هم زدیم می غلتونیم بعد داخل گردو خرد شده میغلتونیم و با دسته ی قاشق یه حفره روش ایجا میکنیم و 15 تا 20 دقیقه میذاریم تو فر.بعد سرد شدن پودر قند رو با هل مخلوط میکنیم و میریزیم روی شیرینی و داخل اون حفره هم مقداری مارمالاد میریزیم.
من خمیر رو با وردنه پهن کردم و قالب قلب زدم و حفره هم نذاشتم روش! فقط رو بعضی ها که داشتم میخوردم عسل ریختم خیلی خوش مزه شد. برای روی شیرینی پودر قند رو با زنجبیل مخلوط کردم و پاشیدم چون توی مواد هل داشت هل نریختم,طعم زنجبیل رو هم خیلی دوست دارم!
اینم شیرینی اسکار به سبک خاله ریزه!
منبع وبلاگ خاله ریزه
Attached Images
File Type: jpg Oscar (2).jpg (69.7 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg Oscar (1).jpg (74.5 کیلوبایت, 5 views)
__________________
بلیط ماندن ، مانده روی دست های من

در این همه مسافر حرم.. نبود جای من...
ماهمون آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
9876 (2011-11-07), hamraz (2012-10-16), Hanasakura (2011-11-07), Khaleh Mary (2011-11-07), mamanasal99 (2012-01-09), marava (2015-03-08), marmar11 (2013-03-06), Matiiin (2012-10-16), Nahid59 (2013-12-17), Narges (2011-11-07), Nika61 (2014-05-17), Sardooneh (2011-11-08), setayesh66 (2012-10-22), مهرانه (2014-02-19), veronika (2012-11-24), بانوی شرقی (2013-03-06), دنیا (2013-05-13), شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-11-08, 11:48 AM   #5
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,181
تشکر کرده : 12,188
تشکر شده 24,875 بار در 2,704 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

نقل قول:
ارسالی توسط paria مشاهده موضوع
ساردنه خانوم
منم از هنر آشپزی این شیرینی رو درست می کنم ولی سفیده رو اونقدر می زنم تا از لختگی بیرون بیاد نه اینکه فرم بگیره بعد تو گردو غلطش می دهم. کدوم بهتره؟
مرسی
با اجازه من نظر خودمو بگم
به نظر من سفیده تخم مرغ برای اینه که گلوله ها حالت چسبناک پیدا کنه تا گردو ها بهش بچسبه برای همین مهم نیست کاملا هم بزنی یا کم هم بزنی.من که فقط 1 کم با چنگال زدمشون
__________________
بلیط ماندن ، مانده روی دست های من

در این همه مسافر حرم.. نبود جای من...

آخرین ویرایش توسط باران78 در تاریخ 2015-03-06 انجام شده است علت: افزودن سوال
ماهمون آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
asayesh (2015-02-20), paria (2011-11-08), sainaap (2014-04-11), Sardooneh (2011-11-08), باران78 (2015-03-06), شبنم 71 (2012-12-23)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, گردو, اسکار, ترشی, تست, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی نارگیلی Benyamin شیرینی های خشک سنتی 72 2015-04-26 01:22 PM
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 164 2015-04-22 02:19 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 10:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 03:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:47 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد