کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-23, 09:44 AM   #1
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 9,975 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss672
پیشفرض شیرینی اسکار

شیرینی اسکار

مواد لازم:

آرد.....................................2 پیمانه سر خالی
شـــــــكر............................. 1/2 پیمانه
تخم مرغ..............................2 عدد
کره....................................1 پیمانه
مغز گردوخرد شده..................1 پیمانه
وانیل..................................1/4 ق چ
هل...................................1 ق چ
پودر قندمخلوط با هل...........1/2 پیمانه
مارمالاد یا مربا ...................بمیزان لازم

طرز تهيه:

1-ابتدا کره+شكر را خوب با همزن می زنیم تا صاف و یکدست بشه.
2- سپس زرده تخم مرغ را با فاصله اضافه می کنیم و هر بار خوب می زنیم هل را نیز اضافه می کنیم در آخر آرد الک شده را بتدریج اضافه می کنیم تا جایی که بدست نچسبد .(البته نباید زیاد ورز دهیم چون به روغن پس میدهد)

3- سفیده را بقدري می زنی كه فرم گرفته بشه بعد خمیر را بشکل گلوله به اندازه گردو در می اریم بعد در سفیده می غلتانیم وبعد در گردو می غلتانیم و در سینی فر قرار میدهیم .

4-با انگشت روي خميرهاي گلوله شده و در گردو غلتانده شده را يه فشار كوچولو ميديم تا يه گودي روي خمير ايجاد بشه ..

5-در فری که از قبل روشن بود با درجه حرارت 150 درجه سانتی گراد بمدت 20 الی 25 دقیقه می گذاریم وقتی پخت واز فر در اوردیم در پودر قند مخلوط با هل می چرخانیم و با مارمالاد يا مربا روی ان تزیین می کنیم. (می توانید از پسته وبادام خرد شده نیز استفاده کنید)
منبع: مجله هنر اشپزي
Attached Images
File Type: jpg 01.jpg (36.7 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg 02.jpg (33.3 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 03.jpg (25.2 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 04.jpg (18.7 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 05.jpg (22.0 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 06.jpg (17.9 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 07.jpg (25.4 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 08.jpg (19.3 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 09.jpg (28.0 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 10.jpg (22.2 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 11.jpg (28.5 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 12.jpg (23.6 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg 13.jpg (29.5 کیلوبایت, 21 views)
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
62 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-03-06), .susan. (2014-02-19), avina (2013-03-06), aynazjon (2013-03-16), baran_84 (2011-10-20), Betty (2011-02-23), dila (2011-02-23), elize (2011-12-25), Fatemeh1 (2011-03-10), gole_yakh (2011-10-10), hamraz (2012-10-16), Hanasakura (2011-02-23), Hanichef (2012-03-04), hannane (2012-02-24), hasty7 (2013-09-05), Homa2 (2014-03-04), jenifer (2011-02-23), mana (2011-10-19), marmar11 (2013-03-06), maryam4 (2013-08-19), Matiiin (2012-10-16), mayam (2012-03-12), melmel (2013-09-07), monir1343 (2013-03-06), myaroosak (2011-09-07), Narges (2011-02-24), niloofar63 (2012-10-29), rasa (2011-04-30), s1387p (2014-02-15), sahel joon (2011-02-24), Sakineh (2013-10-30), samiiraa (2012-08-22), sara68 (2014-03-12), sarina-kian (2011-02-23), Sepnta (2013-01-13), setayesh66 (2012-03-07), Shidak (2011-11-08), signorina (2012-12-15), Simin1 (2014-02-14), simple (2011-02-23), sorour (2013-08-08), surme (2014-06-30), Tasha (2014-06-02), فلونه (2014-03-03), مهتاب (2011-02-23), مهرانه (2014-02-19), میریام (2011-02-23), مامان زهرا و حسین (2013-12-17), ماهمون (2011-11-07), ياسمن گولا (2013-12-14), پرچونه (2014-08-14), veronika (2012-11-24), vshab (2011-02-28), zariattari (2012-10-16), الهام 62 (2012-10-16), بانوی شرقی (2013-03-06), باران78 (2014-03-17), دنیا (2013-05-13), رکسانا (2011-02-23), زویا (2012-03-13), شبنم 71 (2013-06-12), صدای آشنا (2011-10-19)
قدیمی 2011-02-23, 07:22 PM   #2
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,845 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss932
پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

ساردونه جون، من یک تجربه بدی دارم. این خمیر روکه آغشته به گردو میکنیم و در فر میگذاریم، گردوها نمیسوزه یا اینکه مزه خشکی و سوختگی نمیگیره؟
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
دنیا (2013-05-13), شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-02-24, 09:36 AM   #3
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 9,975 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss672
پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

بتي جان تو 20 ديقه اتفاقي نمي افته نگران نباش..كلا دستور پختش همينه..
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Betty (2011-02-24), Narges (2011-02-24), ماهمون (2011-11-07), شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-10-19, 09:24 PM   #4
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,333
تشکر شده 1,519 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss167
پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

ساردونه جون میشه بگید ماندگاری این شیرینی چطوریه و اصلا چطوری باید نگهداریش کرد که خوب بمونه ؟
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
شبنم 71 (2012-12-23)
قدیمی 2011-10-20, 12:20 AM   #5
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,382 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss592
پیشفرض پاسخ: شیرینی اسکار

این شیرینی ها تو ظرف در بسته تا دو هفته تازه میمونن
ChefShadi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baranbahari (2011-10-20), sara68 (2014-03-12), Sardooneh (2011-10-20), ماهمون (2011-11-07), شبنم 71 (2012-12-23)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, گردو, اسکار, ترشی, تست, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی نارگیلی Benyamin شیرینی های خشک سنتی 59 2014-06-30 12:11 PM
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 148 2014-06-28 02:52 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 11:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 10:12 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد