مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-08-17, 12:14 PM   #31
surme
کاربر نیمه فعال
 
آواتار surme
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
ارسالها: 116
تشکر کرده : 24,254
تشکر شده 1,350 بار در 154 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
surme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud ofsurme has much to be proud of
فعالیت Longevity
4/20 8/20
Today ارسالها
0/5 ssssss116
پیشفرض پاسخ: شیرینی‌ زبان

نقل قول:
ارسالی توسط dinaei مشاهده موضوع
سلام دوستان

خریدن خمیر هزارلا مزه اصلی خمیر هزارلا رو نمیده شاید درست کردن خمیر هزارلا سخت باشه و وقت گیر ولی خیلی خیلی طعم بهتری داره !


اگر خواستید دوستان دستور خمیر رو براتون بزارم .
سلام دوست عزيز.لطف ميكني اگه دستورتو بذاري
__________________
به عشق می گردند
آفتاب و هر ستاره ای...(دانته)
surme آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی surme عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-12-04), berg (2014-07-26), hamichef (2013-12-04), Sepnta (2013-08-17), veronika (2013-10-25), zahori (2013-08-17)
قدیمی 2013-08-17, 07:15 PM   #32
dinaei
کاربر جدید
 
آواتار dinaei
 
تاریخ عضویت: Jul 2013
ارسالها: 4
تشکر کرده : 0
تشکر شده 52 بار در 4 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
dinaei به زودی در خوب بودن معروف می شود
فعالیت Longevity
0/20 6/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss4
پیشفرض پاسخ: شیرینی‌ زبان

حتما"

این خمیر را هم به اسم میل فوی هم میگن اگه جایی شنیدی همون خمیر هزار لا هست .


این 1 خمیر و 1 لایه داره .


مواد لازم خمیر :

ارد سرد 410 گرم ( تمام مواد را برای خمیر هزارلا یک شبانه روز در یخچال بزار و بعد استفاده کن )
نمک 1/2 قاشق چایی خوری
اب سرد 1 پیمانه
کره نرم 50 گرم ( این همون کره پاستوریزه هست )



مواد لازم میانی :

ارد سرد 130 گرم
مارگارین مخصوص قنادی 450 گرم ( این مارگارین به اسم پوراتوس هست حتما" همین مارک رو بگیرید مارگارین دیگه ای استفاده نکن و میتونی این را تا 400 گرم هم استفاده کنید )

نمک 1/2 قاشق چایی خوری
ابلیموی تازه 2 قاشق چایی خوری ( اگه از لیمو از این بزرگا زرد باشه 3تا اگه از این ریزا سبز باشه همون 2تا کافیه این هم به علت ترشی لیمو هست حتما" حتما" هم تازه باشه چون لیمو تازه باعث پف میشود . )



طرز تهیه خمیر :

ارد و در ظرفی ریخته و وسط ان را گود کنید کره و نمک را اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان مخلود کنید .
سپس اب یخ را کم کم اضافه کنید تا خمیر بدست بیاد( ممکنه اب سرد اضافه بیاد تا جایی بریزید که خمیر جمع بشه ) خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز بدهید تا صاف و یکدست شود و به مدت 1 -2 ساعت میزاریم استراحت کنه و روی ان را یک + به اضافه با چاقوی تیز میبریم و روی ان را با نایلون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم .

خمر را روی سطح ارد پاشی به شکل مربع در میاریم و وسط خمیر را نسبت به جاهای دیگر خمیر کلفتر باشه این کار باعث میشود که مواد میادنی رو وقتی روی خمیر میزاریم پاره نشه مواد میانی را وسط خمیر میزاریم و به صورت بقچه میکنیم طوریکه مواد میانی بیرون نزند . و بعد از ان روی سطح ارد پاشی با وردنه خمیر را به شکل مستطیل به ضخامت 1cm باز کرده و 4لا میکنیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال میزاریم این کار 4بار تکرار کنید . و در اخر به شکل زبان یا پاپیونی درست کرده و مدت 40 دقیقه در فر 200 درجه میزاریم . 15 دقیقه اول رو با 200 درجه میزایم و باقیمانده دقیقه و به 180 میرسونیم . این کار هم برای اینکه 15 دقیقه اول خمیر پف کنه و باقی دقیقه ها بپزه .( این هم بگم که این درجه فری که گفتم برای همه ی فر ها شامل نمیشه و بستگی به کار کردن و قلق فرتون داره , و مهمتر اینکه در 15 دقیقه پخت باید درجه فر بالا باشه و باقی دقیق ها پائین )



طرز تهیه مواد میانی :

کره سرد را رنده کرده و با نمک و ابلیمو با نوک انگشتان مخلوط میکنیم و سپس 130 گرم ارد را اضافه میکنیم و مواد را با نوک انگشتان مخلوط میکنیم و به شکل معکب مستطیل در میاریم و در نایلون در یخچال بگذارید.


* از این خمیر میتوانید شیرینی پاپیونی , زبان , ناپلئونی , ولووان و حتی برای غذا مانند پیراشکی استفاده کنید . ( ولووان هم وقتی درست میکنید میتوانید به جای عسل رقیق شده از مایه ماکارانی درست کنید بریزید توش برای مهمونی و حتی برای خودتون چیز خیلی خوشمزه ای میشه امتحان کنید , و دستور دیگه ای هم هست با این خمیر که از سیب و دارچین و گردو هست که به این شکل خمیر را نصف میکنید و نصفش رو پهن میکنید وسیب خورد شده و گردو و دارچین روی خمیر میریزید و درو تا دور خمیر را با سفیده ی تخم مرغ میزینید و خمیر باقی مانده را روی اون پهن میکنید و دور تا دور را به هم میچسبونید و با چاقوی تیز اضافه خمیر را میگیرید و داخل فر به مدت 30 دقیقه و 180 درجه میزارید )


اگر سوالی بود در خدمتم

و چون ممکنه به دلیل مشکلاتی نتونستم بیام میتونید از طریق ایمیل سوالاتتون رو بپرسید .

این ایمیل من :

mehrnoosh.mhrfrn@yahoo.com
dinaei آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی dinaei عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-08-17), Beauty (2013-12-04), berg (2014-07-26), diktator (2013-10-29), hamichef (2013-12-04), marie (2014-01-18), Maryam_chef (2013-08-17), Sepnta (2013-08-17), setayesh66 (2013-08-17), Simin1 (2013-12-04), surme (2013-08-18), Tara8930 (2013-08-18), مهرانه (2013-08-17), veronika (2013-10-25), zahori (2013-10-09), zahra78 (2013-12-04), باران78 (2014-01-13), ستاره خانم (2014-03-31)
قدیمی 2013-08-17, 10:37 PM   #33
asallll
کاربر نیمه فعال
 
آواتار asallll
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 435
تشکر کرده : 3,178
تشکر شده 2,883 بار در 567 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
asallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss435
پیشفرض پاسخ: شیرینی‌ زبان

قدیما که خمیر هزارلا نبود پس چجوری درست میکردن؟واسه کسایی مث خودم میگم که دسترسی ندارن...
__________________
هر چیزی اخرش خوبه ،اگه خوب نشد بدون هنوز آخرش نشده...!
asallll آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی asallll عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-12-04), berg (2014-07-26), diktator (2013-10-29), sorour (2013-08-17), surme (2013-08-18), veronika (2013-10-25), zahori (2013-10-09)
قدیمی 2013-10-28, 11:14 PM   #34
شبهای تهران
کاربر فعال
 
آواتار شبهای تهران
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
ارسالها: 988
تشکر کرده : 8,398
تشکر شده 9,797 بار در 690 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
6/20 13/20
Today ارسالها
1/5 ssssss988
پیشفرض پاسخ: شیرینی‌ زبان

شیرینی زبان که دیروز درست کردم
Attached Images
File Type: jpg PA081400_Snapseed.jpg (134.5 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg PA121420_Snapseed.jpg (113.1 کیلوبایت, 4 views)
__________________
خاطره صدام کنید
شبهای تهران آنلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی شبهای تهران عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-10-28), *Helena* (2013-10-29), *maria* (2013-10-29), *Shima* (2014-06-07), *Zarri* (2013-10-29), Adeleh (2014-01-13), Araz (2013-10-29), Beauty (2013-12-04), Belfi (2013-12-04), berg (2014-07-26), Chef-Sheri (2013-10-29), diktator (2013-10-29), gisoo2 (2013-12-30), hamichef (2013-12-04), Hanichef (2013-10-29), Homa2 (2014-03-11), maral juju (2013-10-30), marie (2014-01-18), marmar11 (2013-10-28), mary.bouyer (2014-03-12), melmel (2013-10-29), Miriam (2013-10-29), M_sha (2013-10-29), Pamchal (2013-10-29), Rana.Y (2013-10-30), saharr (2013-10-29), sara68 (2014-03-03), Sepnta (2013-10-29), setayesh66 (2013-10-29), Shady (2013-12-04), Simin1 (2013-10-29), solmaz55 (2013-12-04), surme (2013-10-29), مهرانه (2013-10-29), مامان زهرا و حسین (2013-10-29), کرشمه (2013-10-30), zahori (2013-10-28), zariattari (2013-10-29), zhale (2013-10-31), زهرا23 (2013-10-29)
قدیمی 2013-10-30, 01:53 AM   #35
شبهای تهران
کاربر فعال
 
آواتار شبهای تهران
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
ارسالها: 988
تشکر کرده : 8,398
تشکر شده 9,797 بار در 690 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
شبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond reputeشبهای تهران has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
6/20 13/20
Today ارسالها
1/5 ssssss988
پیشفرض پاسخ: شیرینی‌ زبان

مهرانه عزیز استاد گرامی متشکرم از لطفتون من از خمیر هزار لا ی آماده استفاده کردم و چون قالب نداشتم با چاقو بریدمشون. قطر خمیر کم بودبنابر این دو لایه رو با سفیده تخم مرغ به هم چسبوندم و وسط لایه رویی رو برش دادم و روی انها رو یک لایه عسل نسبتا سفت که فقط کمی رقیق شده بود مالیدم و دوباره روی اون عسلها شکر ریختم و دو لایه رو فشار مختصری روی هم دادم تا لایه ها خوب به هم بچسبند و روی درجه ١٨٠ فر برقی برای ٧ تا ٩ دقیقه گذاشتم بعد از این مدت درجه حرارت را ٢٠ درجه کمتر کردم و گزاشتم ١٥ دقیقه دیگه هم بپزه و روش طلایی بشه وقتی که کامل پخت میزاریم تا خنک بشه بعد دوباره روش با قلمو یک لایه بسیار نازک شیره کشیدم تا براق بشه و روی بعضی از انها کنجد و یا پودر نارگیل ریختم
__________________
خاطره صدام کنید
شبهای تهران آنلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی شبهای تهران عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2013-10-30), Beauty (2013-12-04), berg (2014-07-26), Chef-Sheri (2013-10-31), diktator (2013-10-30), gisoo2 (2013-12-30), hamichef (2013-12-04), Sepnta (2013-10-30), Simin1 (2013-10-30), surme (2013-10-30), مهرانه (2013-10-30), veronika (2013-10-30), zahori (2013-12-04)
پاسخ

کلیدواژه
کیک, پاپیون, ایران, زبان, شیرینی, شیرینی‌


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی‌ ناپلئونی Shidak انواع شیرینی تر و خامه ای 51 2014-07-25 01:03 AM
راه های آموزش زبان انگلیسی neda کلاس زبــــان 54 2014-05-25 02:19 AM
شیرینی‌ بادامی الجزایری (Rezimattes) Khaleh Mary شیرینی های خشک سنتی 21 2014-04-08 05:47 PM
وام واژه های فرانسوی در زبان پارسی! Monira شعر و ادبیات - Literature and Poem 1 2011-07-01 11:28 AM
فرهنگستان زبان و ادب فارسی Narges شعر و ادبیات - Literature and Poem 1 2010-12-22 07:32 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 10:44 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد