مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشپزخانه های روزمنویی > آشپزخانه های آموزشی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-07-22, 04:59 PM   #111
Mojgan514
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mojgan514
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: همه جای ایران سرای من است
ارسالها: 301
تشکر کرده : 1,481
تشکر شده 6,272 بار در 304 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 11/20
Today ارسالها
0/5 ssssss301
پیشفرض پاسخ: آشپزخانه مژگان (مژی)

ایا شما هم شده یه مرتبه و بی مقدمه هوس سوپ کنید؟اخه من اینطوریم برام فرقی نمیکنه زمستان باشه با هوای سرد و یا تابستان باشه با هوای گرم و خرما پزون یه دفعه هوس سوپ میکنم.من با این روش اسان و سریع سوپ درست میکنم و به نظرم خوشمزه هم میشه. با من همراه شوید
جند وقته هاتی کارای گلستان پرک جویی اماده کرده که روی ان هم نوشته پخت در 2 دقیقه. همین طور یک سری دیگر هم هست با پخت 5 تا 7 دقیقه. عکس هر دو مدل را برایتان میگذارم.
IMG_2500.jpg
IMG_2501.jpg


جالا 1 یا 2 عدد قرص مرغ (من معمولا از مارک مگی استفاده میکنم به نظر کم نمکتر و خوشمزه تر میاد) را در مقدار مناسب اب جوش حل کنید .مقدار مناسبی از جو پرک در ان بریزید + کمی گشنیز تازه یا اگر نداشتید خشک + 1 هویج رنده شده ریز بعد از چند دقیقه سوپ شما اماده است میتوانید کم خامه و اب لیمو ترش به ان اضافه کنید. غلظت ان هم با کم و زیاد کردن جو پرک به دست میاد.
اگر از این جو پرک زود پز به پیدا نکردید از همان جو پرک معمولی بریزید فقط باید زمان بیشتر به ان بدهید تا بپزه و جا بیافته. به همین سادگی و به همین خوشمزه گی.
IMG_2511.jpg


جوی دو سر بسیار بسیار مغذی است .من مدل 2 دقیقه ای انرا در شیر میریزم و کمی هم عسل به ان اضافه می کنم و به عنوان صبحانه می خورم. از نظر تغذیه بسیار مفید و عالیست. در حال حاضر در خیلی از کشورها برای صبحانه از این روش چه به صورت خام مثل من و یا به صورت پخته استفاده میکنند.شما می توانید میوه فصل را هم در ان خرد کنید.مثلا با توت فرنگی و موز خیلی خوب میشه.
__________________
تا شقایق هست زندگی باید کرد

مرگ پایان کبوتر نیست
Mojgan514 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
47 کاربر زیر از دوست گرامی Mojgan514 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-22), *Zarri* (2013-07-22), *ترمـــه* (2013-07-22), Adeleh (2013-08-20), atena46 (2013-07-23), Bahar-chef (2013-09-11), Beauty (2013-12-20), Betty (2013-08-20), darya100 (2013-08-01), Hanichef (2013-09-05), hasty7 (2013-07-22), Liliom (2013-10-22), mamaneasal (2013-07-23), mari (2013-07-25), Maryam_chef (2013-07-22), Matiiin (2013-08-20), melmel (2013-11-29), Miriam (2013-07-22), M_sha (2013-07-23), Niyaz Chef (2013-08-20), Pari65 (2014-03-28), pooan (2013-07-22), Rana.Y (2013-07-22), ROSHAN (2013-12-26), Roya-e-Bahar (2013-07-22), sanaz1 (2013-09-07), sara68 (2013-07-23), Sepnta (2013-07-22), setayesh66 (2013-07-22), Shamimi (2013-07-22), Simin1 (2013-07-22), solmaz55 (2013-09-11), sorour (2013-10-16), Tara8930 (2013-07-22), مهدیس (2013-07-22), مهرانه (2013-07-23), مامان کوثر (2013-08-08), مامان زهرا و حسین (2013-08-10), veronika (2013-07-22), vivien (2013-07-22), zariattari (2013-07-22), ایلار جون (2013-07-23), رها62 (2013-07-22), زهرا23 (2013-07-22), زیتون (2013-07-31), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-06), شبهای تهران (2013-08-20)
قدیمی 2013-08-20, 01:36 AM   #112
Mojgan514
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mojgan514
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: همه جای ایران سرای من است
ارسالها: 301
تشکر کرده : 1,481
تشکر شده 6,272 بار در 304 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 11/20
Today ارسالها
0/5 ssssss301
butterfly پاسخ: آشپزخانه مژگان (مژی)

سلام به دوستهای خوبم.نمی دونم چزا اینقدر تنبل شدم.نه فقط اینجا کم میام بلکه وبلاگم را هم دیر به دیر آپ میکنم. تازه یواشکی یه چیزی بگم تو اشپزخونه هم کم میرم و بیشتر غذاهای ساده و با گوشت چرخرده ای درست میکنم از غذاهای سخت و وقت گیر و ابتکاری وو عجیب هم اصلا خبری نیست البته نون پزی همیشه به راهست چون نون داغ با پنیر تازگی غذای صبح ظهر و شب من شده البته به همراه سبزی و فلفل سبز تند .باور کنید این غذا به همراه اب دوغ خیار را به هر چیزی ترجیح میدهم. البته شاید گرمای هوای امسال این را باعث شد. خدا را شکر یواش یواش اون گرما رفت.تازه خونه ما مثلا کنار کوهه و باید هوا خنک باشه اما ای وای چی بود.بنده خدا اهالی جنوب کشور چقدر امسال برایشان سخت بوده. مخصوصا تو ماه رمضان. دوستان جنوبی به خصوص سارینا جون خسته نباشید. خدا قوت.
خب دوستان امروز این غذای شمالی را درست کرده بودم خیلی خوشمزه ست شاید هم امتحان کرده باشید خورش مرغ ترش این خورش مخصوص اهالی شمال کشوره.هم گیلان هم مازندران اما انگار در این 2 منطقه با هم فرق میکنه این مال منطقه گیلانه.
IMG_3511.jpg
مواد لازم: برای 6 تا 8 نفر
1-مرغ 1 کیلو ( البته مقدار کمتر هم میتونید شاید بعضی سبزی بیشتر دوست داشته باشند
2-سبزی 1 کیلو( تره جعفری نعناع گشنیز و خالواش اگر دسترسی داشتید)
3-سیر 1 بوته تا 1 و 1/2 بوته
4-لپه 1/4 پیمانه
5-آرد برنج 2 ق س
6-آب نارنج یا اب لیمو به مقدار لازم در حدی که ترشی ان محسوس باشد. از رب نارنج هم میتوان استفاده کرد.
7-تخم مرغ 2 تا 3 عدد
8-نمک و فلفل در حد نیاز

طرز تهیه:
مرغ را تکه کنید و با روغن سرخ کنید .لپه را در ان ریخته یکی دو لیوان در ان اب ریخته و بگذارید هر دو نیم پز شوند.سیر را ریز خرد کنید.سبزی را هم خیلی ریز خرد کنید( انطور که شنیده ام در شمال سیر و نعناع را خوب میسایند)سپس انها را در روغن سرخ کنید .بعد از نیم پز شدن مرغ و لپه سبزی و سیر سرخ شده را داخل ان بریزید و بگذارید بپزد.بعد ارد برنج را در کمی اب سرد حل کنید و کم کم در خورش بریزید و هم بزنید تا خوب حل شود و گلوله نشود.نمک و فلفل و اب نارنج ان را هم اضافه کنید.بعد از چند جوش تخم مرغها را در ظرفی بریزید و هم بزنید و کمی نمک به ان اضافه کنید و داخل خورش بریزید و اجازه دهید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. سپس انرا کمی هم زده و در ظرف سرو کنید .این خورش را با یک کته خوشمزه و ماهی شور شمال نوش جان کنید و لذت ببرید.




IMG_3485.jpg


این هم یک زیتون مارینید شده به طریقه مثلا خودم . سیر را ریز خرد کنید + سبزی معطر دلبخواه را ریز کنید ( از نعناع , ریحون , اویشن و یا هر سبزی معطر دیگه میتونید استفاده کنید)+گوجه فرنگی خشک شده خرد شده + روغن زیتون + فلفل قرمز پرک شده این ها را دریک کاسه با هم مخلوط کرده و زیتونها را به ان اضافه کنید. در ظرف را بپوشانید.حداقل 2 تا 3 روز باید در یخچال بماند تا خوب مزه دار شورد. نمک ان هم دیگه دست خودتان است.


راستی شما خرما با ارده تا به حال خورده اید؟ نه؟ ای وای نمی دونید که چه چیز خوشمزه ای را از دست داده اید . حالا غصه نخورید خیلی ساده است البته میدونم برای ماه رمضان مناسب بود اما خب چیزی تا پاییز برگ ریزون و زمستان سرد نمونده حتما اون زمان درست کنید و با چایی نوش جان کنید.
IMG_3497.jpg

هسته خرما را در بی اورید گردو جای ان بگذارید در ظرف بچینید و روی ان را ارده بریزید و با کنجد روی انرا تزیین کنید. مقدار ارده و کنجد به دلخواه شماست من که میگم هر چی بیشتر خوشمزه تر
__________________
تا شقایق هست زندگی باید کرد

مرگ پایان کبوتر نیست
Mojgan514 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی Mojgan514 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*ترمـــه* (2013-08-20), Adeleh (2013-08-20), atena46 (2013-08-20), Bahar-chef (2013-09-11), Beauty (2013-12-20), Betty (2013-08-20), fara 92 (2013-10-13), fargol (2013-08-20), Hanichef (2013-09-05), Homa2 (2013-08-20), maryam.r (2013-08-20), Matiiin (2013-08-20), melmel (2013-11-29), Miriam (2013-08-20), M_sha (2013-08-20), Niyaz Chef (2013-08-20), Pari65 (2013-08-20), ROSHAN (2013-12-26), saharr (2013-11-05), sanaz1 (2013-09-07), sara68 (2013-09-15), sarina-kian (2013-08-20), setayesh66 (2013-10-13), solmaz55 (2013-09-11), sorour (2013-10-16), Tara8930 (2013-08-20), مهرانه (2013-10-13), zahra_a (2013-08-20), الهام 62 (2013-10-13), ایلار جون (2013-09-14), زیتون (2013-08-20), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-06), شبهای تهران (2013-08-20)
قدیمی 2013-08-20, 07:21 AM   #113
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,414
تشکر شده 17,748 بار در 1,235 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
3/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1101
پیشفرض پاسخ: آشپزخانه مژگان (مژی)

من تو كامنت گذاشتن بسيار تنبلم اما وقتي مياين و چراغ اينجا رو دوباره روشن ميكنين نميدونم چرا اينقدر ذوق مي كم و حتما ميام كه بنويسم.
واقعا هوا گرمه.گرماي 50 درجه يه ور و شرجي 82دصد هم يه ور ديگه.دقيقا در سونا بسر مي بريم.هرچند كه من حبس كردم خودم رو تو خونه زير كولر مگر اينكه خريدي چيزي باشه كه اونم با ماشين و كولرش اينور اونور برم.
گرماي هوا اقتضا ميكنه ادم حوصله نداشته باشه وقتش رو زياد تو اشپزخونه بگذرونه.فكر كنم خيليا اينطورن.از خاموش بودن اشپزخونه من كه اين مشخصه.نه حس كيك پزي مياد نه غذاهاي انچناني وسنگين.
خورش مرغ ترشتونم كه عاليه...به به....از همينجا بوشو ميشه حس كرد...دست مريزاد.
خرما ارده...به به...تازه ارده ي تيره رنگش كه كنجد رو بو ميدن بعد اردش ميكنن كه معركه س...ما ارده شوشتر كه سفيده خيلي نميپسنديم....
منتظر اتفاقات خوشمزه بيشتري اينجا هستيماااا
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
atena46 (2013-08-20), Beauty (2013-12-26), Mojgan514 (2013-08-20), Niyaz Chef (2013-08-20), Pari65 (2013-08-20), ROSHAN (2013-12-26), Sepnta (2013-08-20), Shamimi (2013-08-20), Simin1 (2013-08-20), Tara8930 (2013-08-20), ایلار جون (2013-09-14), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-06)
قدیمی 2013-09-10, 10:17 PM   #114
سایه...
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایه...
 
تاریخ عضویت: Aug 2013
ارسالها: 105
تشکر کرده : 1,441
تشکر شده 432 بار در 134 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایه... یک فرشته استسایه... یک فرشته استسایه... یک فرشته استسایه... یک فرشته استسایه... یک فرشته است
فعالیت Longevity
1/20 5/20
Today ارسالها
0/5 ssssss105
پیشفرض پاسخ: آشپزخانه مژگان (مژی)

جانم اشپزخونه ی به این خوبی .چرا خیلی وقته تعطیله؟!!!!!!!!!!!
سایه... آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی سایه... عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
atena46 (2013-09-30), Beauty (2013-12-26), Niyaz Chef (2013-09-21), ROSHAN (2013-12-26), Shady (2013-09-11)
قدیمی 2013-10-13, 09:57 AM   #115
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,414
تشکر شده 17,748 بار در 1,235 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
3/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1101
پیشفرض پاسخ: آشپزخانه مژگان (مژی)

سلام دوستان.اين كامنت رو مژگان جون تو وبلاگم دادند و خواستند كه به اطلاع سايرين و بويژه مديران سايت برسونم.منم عين كامنتشون رو اينجا كپي مي كنم.لطفا مديران رسيدگي كنند بي زحمت.

سارینا جان . الان مدته 2 ماهه که هر وقت میخواهم وارد سایت روزمنو بشم کامپیوترم هنگ میکنه و در همان صفحه اول قفل میکنه.دلیل انرا نمیدونم همین الان هم باز امتحان کردم و نتونستم وارد بشم.شما و بقیه دوستان هیچ مشکلی ندارید؟من هم دلم خیلی برای شما و دوستانم تنگ شده.از قول من به همه سلام برسانید و مشکل مرا بگویید.از دوستان فقط هانی شف ادرس داشتم که برای او هم نمیتونم کامنت بگذارم.نمیدونم شاید مشکل کامپیوتر عهد دقیانوس منه...حتما حتما به پریسا جون ویژه حون نرگس جون و باقی دوستان خوبم سلام برسانید.
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2013-10-13), asallll (2013-10-13), Beauty (2013-12-26), Hanichef (2013-10-13), maryama (2013-10-13), Niyaz Chef (2013-10-13), Pari65 (2013-11-05), ROSHAN (2013-12-26), Sepnta (2013-10-13), Tara8930 (2013-10-13), مامان زهرا و حسین (2013-10-13), سمانه1366 (2013-11-05), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-06), سایه... (2013-10-16)
پاسخ

کلیدواژه
فیله مرغ, قهوه, لیمو امانی, میگو, مژی, مژگان, مژگانمژی, ماکارونی, ماست, محلی, مزه, چین, نان, کوفته, کوکو, کیک, کیک خوشمزه, کتاب, گوجه فرنگی, گردو, پیراشکی, آموزش, آشپزخانه, ایران, اسفناج, برنج, تره, ترشی, تست, حلقه, حبوبات, خورش ها, خدا, خردل, داستان, دسر, ذکر, روزمنویی, روزه, زمستان, سنتی, سوپ, سوسیس, ساندویچ, شیرینی, شب یلدا, عکاسی, عکس, عطر, غدیر, غذای سریع


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
آشپزخانه Rana.Y (رعنا) Rana.Y آشپزخانه های آموزشی 435 2014-05-31 04:31 PM
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< Narges ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی 18 2014-05-02 08:58 PM
چاره آنفولانزا و سرماخوردگی در آشپزخانه شماست **Ghazal** تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2012-10-24 11:36 PM
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! jenifer دکوراسیون داخلی وچیدمان 1 2011-06-25 12:27 PM
آشنایی با مینی آشپزخانه!!! jenifer دکوراسیون داخلی وچیدمان 0 2011-04-20 08:31 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:57 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد