کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی ملل > غذاهای ترکی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-02-09, 06:59 PM   #6
Shirinkam
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Shirinkam
 
تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: تهران
ارسالها: 225
تشکر کرده : 4,630
تشکر شده 6,421 بار در 352 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

Exclamation پاسخ: بورک اسفناج

این بورک اسفناج رو حتما امتحان کنین ، از درست کردنش پشیمون نمیشیشن

مواد میانی : اسفناج خام ریز خورد شده + پنیر خامه ای + کمی شوید تازه خورد شده + مقداری پنیر لیقوان ( مقدار این پنیر رو نصف مقدار پنیر خامه ای در نظر بگیرید ، چون در غیر اینصورت مواد شما شور میشه ) + 1 تا 2 قاشق پودر پنیر پارمزان + کمی پودر جوز هندی

طریقه پیچیدن مواد : مواد رو هر جور که مایل بودید میتوان در خمیر فیلو ( یوفکا ) پیچید که من در اینجا از مدل پیچیدن سمبوسه استفاده کردم ولی قبل از پیچیدن باید روی خمیر رو چرب و مرطوب کنید . برای این کار در ظرفی به نسبت هم اندازه ماست معمولی و روغن مایع رو مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا بخوبی مخلوط شوند . سپس کمی با قلمو روی خمیر مالیده و بعد مقداری از مواد رو گذاشته و بپیچید . در آخر برای خوش رنگ شدن آن روی بورکها تخم مرغ مخلوط با کمی زعفران مالیده و روی آن کنجد معمولی و سیاه بپاشید .
سینی بورکها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا روی آنها طلایی شود . من خودم بعد از نیم ساعت با یک خلال دندان اونها رو امتحان میکنم اگه دیدم ترد شده بود ولی هنوز روی آن خیلی خوشرنگ نبود چند دقیقه گریل رو روشن میکنم

در تصاوبر زیر بورکهای مثلثی از اسفناج و بورکهای سیگارتی با مواد گوشت و قارچ هستن

16.jpg 17.jpg
Shirinkam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی Shirinkam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-05-13), **Ghazal** (2013-05-14), Adeleh (2013-02-10), Adriyana (2013-03-25), asra-h (2013-02-18), Atusa (2013-02-10), ღ.ترنم.ღ (2013-05-14), Belfi (2013-05-14), hamraz (2013-02-16), Hanasakura (2013-02-10), Hanichef (2013-05-15), jorda (2013-05-14), Khaleh Mary (2013-02-09), Mahdiye* (2013-02-10), Mahshid (2013-02-14), marmar11 (2013-02-20), Matiiin (2013-02-12), Narges (2013-02-16), Pari65 (2013-02-09), parisa_d (2013-02-12), Rana.Y (2013-02-09), sadaff (2013-05-18), sama jan (2013-05-18), Sarashpaz-Sepideh (2013-05-19), Sepnta (2013-02-09), setayesh66 (2013-02-10), Setayesh92 (2013-07-23), sorour (2013-07-07), Tara8930 (2013-02-11), veronika (2013-02-10), white rose (2013-05-14), zariattari (2013-05-19), باران78 (2013-02-11), رها62 (2013-02-13)
قدیمی 2013-02-09, 07:45 PM   #7
Shirinkam
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Shirinkam
 
تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: تهران
ارسالها: 225
تشکر کرده : 4,630
تشکر شده 6,421 بار در 352 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

نقل قول:
ارسالی توسط pari65 مشاهده موضوع
عزیزم میشه این بورک ها رو سرخ کرد؟
بله عزیزم ، در روغن هم میشه سرخ کرد ولی بورکهاتون چرب تر میشه ، من همیشه در فر و یا کانوکشن ماکروویو میزارم ، چون هم ریخت و پاش سرخ کردن رو نداره و هم طبیعتا سالم تره
Shirinkam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Shirinkam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Mahdiye* (2013-02-21), Pari65 (2013-02-09), Sepnta (2013-02-09), setayesh66 (2013-05-15), sorour (2013-07-07), veronika (2013-09-16)
قدیمی 2013-05-14, 05:44 PM   #8
Shirinkam
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Shirinkam
 
تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: تهران
ارسالها: 225
تشکر کرده : 4,630
تشکر شده 6,421 بار در 352 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond reputeShirinkam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

نقل قول:
ارسالی توسط ژاندارک مشاهده موضوع
دوستان میشه بگین ادویه ترکیه ای mahlebوyenibahar به فارسی کدوم ادویه های ما هستن؟؟؟؟؟؟؟
درضمن tahinهمون ارده است؟؟؟؟؟؟
ببخشید نمیدونستم کجا باید بپرسم
ممنونم
دوست عزیزم yenibahar میشه دانه فلفل شیرین که بصورت دانه های کوچک گرد مثل فلفل سیاه هست و باید برای مصرف سابیده و پودر بشه و mahleb یا mahlep یه جور ادویه معطره که از پودر کردن هسته یه جور گیلاس که در خود ترکیه زیاد کشت میشه ، تهیه میشه و نمیدونم که اصلا در عطاریهای ایران چنین چیزی رایج باشه یا نه و tahin هم همون ارده هست . امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم .
Shirinkam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Shirinkam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
sama jan (2013-05-18), Sepnta (2013-05-14), sorour (2013-07-07), veronika (2013-09-16), باران78 (2013-05-14)
پاسخ

کلیدواژه
فیله مرغ, ماست, اسفناج, بورک


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
اسفناج پلو simple چلو، پلو و پلوهای مخلوط 16 2014-08-26 01:26 AM
ته چین اسفناج torobche ته چین و ته دیگ 11 2014-06-08 09:32 PM
Kıymalı Börek - بورک گوشت چرخکرده Salva غذاهای ترکی 17 2013-12-03 02:52 PM
رولت اسفناج Salva کیک ها و رولت های غذایی 4 2012-01-29 05:20 AM
اسفناج کرمی creamed spinach simple پیش غذا و فینگر فود 7 2012-01-23 07:01 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:02 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد