کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > لوازم قنادی و شیرینی پزی

لوازم قنادی و شیرینی پزی

(معرفی لوازم قنادی و شیرینی پزی)


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-03-10, 12:01 PM   #1
Minaj
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
ارسالها: 5
تشکر کرده : 6
تشکر شده 29 بار در 5 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Minaj در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss5
Lightbulb روغن های قنادی

سلام دوستان

من سوالی درباره انواع روغنهای قنادی موجود در بازار دارم

میخواستم بدونم برای کدام مارک برای شیرینی پزی (مخصوصا برای شیرینی های عید مثل نخودی) خوب هست؟
Minaj آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Minaj عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-18), veronika (2014-01-02)
قدیمی 2013-03-10, 12:46 PM   #2
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,931
تشکر کرده : 27,330
تشکر شده 77,333 بار در 4,469 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
17/20 11/20
Today ارسالها
0/5 sssss3931
پیشفرض پاسخ: روغن های قنادی

دوستان يكي از مارك روغنهاي قنادي كه مي شناسم پامچاله خودم روغن قنادي شماره 5 شو دارم كه نرمه و مخصوص شيرينهاي خشك و هزار لا و دانماركي مناسبه.

روغن قنادی پامچال
مشخصات : اين محصول در كارتن هاي حاوي دو بسته 5 كيلويي روغن كه هركدام در كاغذ گريس پروف خوراكي بسته بندي شده اند عرضه مي گردد. توليد اين نوع روغن تحت استاندارد ملي شماره 156-1 انجام مي گردد.
كاربرد : اين محصول در بازار مصرف بنام روغن كره اي شهرت داشته و از آن جهت پخت شيريني هاي لايه اي استفاده مي شود .

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2013-03-11 انجام شده است علت: روغن قنادی پامچال
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-18), marmar11 (2013-03-10), melmel (2014-02-11), Minaj (2013-03-13), Nahid59 (2013-03-10), Nika61 (2014-02-11), Shirinkam (2013-03-11), نادیه (2014-03-05), veronika (2013-03-12), باران بهاري (2014-01-20)
قدیمی 2013-03-10, 12:54 PM   #3
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,931
تشکر کرده : 27,330
تشکر شده 77,333 بار در 4,469 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
17/20 11/20
Today ارسالها
0/5 sssss3931
پیشفرض پاسخ: روغن های قنادی

اطلاعاتي در مورد روغن صاف از صالحه دردايي
روغن صاف قنادی : روغن صاف قنادی انواع مختلف دارد که برای کاربردهای گوناگون طبقه بندی و مصرف ميشود . روغن صاف علاوه بر کاربرد آن در تهيه شيرينی دانمارکی و خميرهزارلا همچنين در شيرينی های خشک نيز کاربرد دارد مثلا جايگزين کردن يک قاشق از کره با روغن صاف درخمير تارت آن را ورقه ای تر ميکند. در شيرينيهای خشک ، از نوع خاصی از آن که مخصوص شيرينيهای خشک و آردی است بايد استفاده گردد ، در ايران به روغن 50 نيز مشهور است . صرفنظر از نام و شماره گذاری ، بافت اين روغن بايد در عين جامد بودن کاملا نرم باشد و به راحتی انگشت در آن فرو رود ،اگر سفت بود بايستی آنرا با کمی روغن معمولی ترکيب و چرخ نمود تا نرمی مناسب را پيدا کند. در بعضی از انواع آن رنگ روغن زرد رنگ و در بعضی ديگر سفيد رنگ است ، نوع سفيد و زرد بر هم برتری خاصی ندارند و رنگ آنها نيز روی حاصل شيرينی تاثيرخاصی ندارد و رنگ زرد به سبب وجود بتاکاروتن در مواد اولیه آن است. اين روغن هيچ عطر و طعمی ندارد و در هنگام خريد به اين مسئله دقت کنيد تا روغن کهنه خريداری نکنيد. از آنجا که بسته بندی کارخانه ای اين روغن در مقدار زياد عرضه ميشود و بيشتر از ميزان مورد نياز در کاربردهای خانگی است بهتر است آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهيه کنيد که در بسته بندی های کوچکتر به فروش می رسانند. ضمنا اين روغن را از خود قناديها هم ميتوانيد خريداری کنيد و دقت کنيد که در فروشگاهها و سوپر مارکت های معمولی يافت نميشود. در تمام دستوراتی که در مواد اوليه آنها از روغن جامد استفاده شده است ميتوان از اين روغن استفاده نمود اما چون اين روغن تا حدی سنگين است و ضمناً معطر نيز نيست و معمولا از شیرينی خانگی انتظار ميرود که عطر خاص خانگی داشته باشد ، توصيه ميشود در صورت مصرف ، با روغنهای خوش طعم نيمه جامد ترکيب شود مگر آنکه صراحتاً در مواد اوليه دستور از روغن صاف قنادی نام برده شده باشد. معمولا شيرينی ای که با اين روغن تهيه ميشود ترد تر بوده و خمير در اثر ورز دادن زود به روغن نميفتد ، قالب زدن شيرينی بسيار راحت انجام شده و ضمنا شيرينی حاصل پس از پخت، مستحکم تر خواهد شد. مازاد روغن را بمدت طولانی در ظرف دربسته خارج از يخچال و در مکان خشک و خنک ميتوانيد نگهداری کنيد ، اگر روغن در يخچال نگهداری شود ، معمولا بايستی پس از خارج کردن از يخچال چرخ شود تا کيفيت اوليه خود را پيدا کند اما روغن تازه حداقل يک سال بدون افت کيفيت خارج از يخچال در مکان خنک ماندگار است. روغن صاف قنادی که در شیرینیهای خشک و سنتی مصرف میگردد در واقع یک نوع روغن برای مصارف قنادی است که بر خلاف روغن جامد آشپزخانه ، این روغن کاملا در دمای محیط حالت جامدی دارد.
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2013-03-10), Araz (2013-03-11), Beauty (2014-01-18), marmar11 (2013-03-10), melmel (2014-02-23), Minaj (2013-03-13), Narges (2013-03-11), pardism (2013-05-09), Rana.Y (2013-03-10), saharr (2013-03-10), setayesh66 (2013-03-10), Shirinkam (2013-03-11), Tara8930 (2013-03-10), veronika (2013-03-13), باران بهاري (2014-01-20), باران78 (2013-03-10)
قدیمی 2013-03-11, 10:07 AM   #4
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,931
تشکر کرده : 27,330
تشکر شده 77,333 بار در 4,469 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
17/20 11/20
Today ارسالها
0/5 sssss3931
پیشفرض پاسخ: روغن های قنادی

نقل قول:
ارسالی توسط Shirinkam مشاهده موضوع
مهرانه جون خیلی ممنون بابت توضیحات کامل و واضحی که دادین . میخواستم بپرسم که برای تهیه خمیر دانمارکی و هزارلا از شماره چند این روغن باید استفاده کرد ؟
پريسا جون از شماره 50 استفاده مي كنند روغنش نرمه و انگشت بزني تو فرو ميره يك نوع روغن ديگه هم لوازم قناديها دارن خيلي سفته بدرد شيريني خشك و هزار لا و دانماركي نمي خوره من مارك پامچال رو دارم
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Araz (2013-03-11), Beauty (2014-01-18), Nahid59 (2013-03-11), Narges (2013-03-11), Sepnta (2013-03-11), Shirinkam (2013-03-11), veronika (2013-03-13)
قدیمی 2013-03-12, 03:17 PM   #5
آفتاب بانو
کاربر نیمه فعال
 
آواتار آفتاب بانو
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
موقعیت: خراسان زیبا
ارسالها: 295
تشکر کرده : 2,817
تشکر شده 2,410 بار در 382 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
آفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond reputeآفتاب بانو has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 9/20
Today ارسالها
0/5 ssssss295
پیشفرض پاسخ: روغن های قنادی

سلام. بعضی دوستان گفته بودند نصف روغن قنادی و نصف روغن صاف. توی یک جاهم نجما خانم گفته بودند روغن صاف کمتر از نصف باشه چی کار کنیم به نظر شما من لادن طلایی دارم.

میخوام روغن بگیرم نمیدونم چی کار کنم.
میخوام نخودی و بهشتی و`پفک گردویی و نارگیلی آردی صالی خانم رو درست کنم.درکل چه روغنی درست کنم کلش روغن صاف باشه شیرینی سفت میشه.
با توجه به اینکه روغن لادن طلایی زرد هست رنگ شیرینی تیره نمیشه؟
آفتاب بانو آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی آفتاب بانو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-18), مهرانه (2013-03-12), veronika (2014-01-02)
پاسخ

کلیدواژه
قنادی, روغن

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
روغن جدا کننده دست ساز ( برای چرب کردن قالب کیک - غذا و ...) مهرانه مواد اولیه شیرینی پزی خانگی 133 2014-09-14 04:22 PM
طرز تهیه روغن از کره Khaleh Mary تهیه مواد اولیه 15 2013-12-22 12:55 AM
بهترین و بدترین روغن های خوراکی Belfi تناسب اندام - Fitting your body 0 2013-01-24 01:57 AM
به جاي ايبوپروفن روغن زيتون ميل كنيد عسل فرفری تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2011-02-22 10:20 PM
سرخ کردن - چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟ عسل فرفری ریزه کاری های خانه داری 0 2011-02-22 10:00 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:05 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد