تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List
Tara8930

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-03-05, 08:24 AM   #21
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,722 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی برنجی

من ديشب يك سري از كارهاي شيريني هاي عيدمو ميكردم گفتم تجربه مو با دوستان شريك بشم مثلا همين الك ارد برنج و نخودچي و پودر قند قبلا پارچه حريري كه از لباس مجلسي بود بهتون نشون دادم اين بار بدون دخالت و منت كشيدن خواهر و .... خودم به تنهايي الكشون كردم به اين صورت كه يك تشت پلاستيكي برداشتم همون پارچه رو روي تشت انداختم و دو سر حرير رو زيرتشت بردم و يك گره جانانه زدم و خوب سفتش كردم و براحتي بدون هيچ كمكي همه اردها و پودر قندمو الك كردم فقط چون حرير منافذ خيلي ريزي داره بايد با كمك دست ارد رو توش صيقل داد و راحت آرد نرم داخل تشت ميرزه و ناخالصيهاش مي مونه ارد برنج معمولا يك دونه هاي سر سياه داره كه بعد از الك كردن خيلي راحت جدا ميشن و باعث بد رنگي و زبري شيريني هامون نميشن

پودر قند هم ناخالصيش از اردها بيشتره
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-08-04), 13899 (2015-03-14), atosa421 (2016-01-23), ღ.ترنم.ღ (2013-03-05), baran78 (2013-03-05), Beauty (2016-03-05), gisoo2 (2013-03-05), gole roz (2015-02-19), Mandana.N (2014-02-19), marie (2014-02-17), Princess_t (2013-11-12), sara68 (2014-03-12), Somayeh71 (2015-01-14), Tara8930 (2013-03-07), ملاحت (2013-03-05), مامان زهرا و حسین (2013-03-05), vanif (2013-03-07), veronika (2013-03-12), Vijeh (2013-03-12), اپکس91 (2015-02-01), زهرا23 (2013-03-07)
قدیمی 2013-03-05, 09:38 AM   #22
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,984 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی برنجی

حالا که بحث شیرین الک کردن و دست یافتن به تکنولوژی های جدید هست من هم تجربه جدیدم رو بگم.
با استفاده از یک آبکش به قطر تقریبا بیست و پنج سانت و چند تا گلاه بکبار مصرف آشپزی میشه الک با قابلیت تعیین نرمی آرد درست کرد!
دو سه تا کلاه یکبار مصرف آشپزی نو که لبه شون هم کش داره رو روی آبکش فلزی می کشیم و به راحتی الک می کنیم . هر چه تعداد کلاه ها بیشتر باشه آرد الک شده نرم تر هست.
اینجانب در کمترین زمان ممکن مقدار زیادی آرد برنج را با این روش الک کرده وگلی ناحالصی و دانه های زبر از آن استخراج کردم.
این کلاه ها یک استفاده دیگر هم دارند. برای الک کردن یکنواخت پودرقند روی بعضی شیرینی ها هم کاربرد دارند. دو تا کلاه توی هم می گذاریم و پودر قند توش می ریزیم. سرش را تو دست جمع می کنیم و خیلی راحت و تمیز و یکنواخت الک می کنیم.شبیه چنین بقچه ای تو وسایل ویلتون هست.این هم مشابه وطنی و ارزان این وسیله کارآمد ویلتون.
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-08-04), Adeleh (2013-03-08), Araz (2013-03-05), asra-h (2013-03-13), Bahari (2013-03-05), baran78 (2015-03-27), gisoo2 (2013-03-05), maman khatereh (2013-03-08), Mandana.N (2014-02-19), marie (2014-02-17), maryam.r (2013-03-05), Narges (2013-03-17), pani27 (2013-03-05), paria.gol (2015-01-15), Princess_t (2013-11-12), sara68 (2014-03-12), sarina-kian (2013-03-05), setayesh66 (2013-03-09), Shirinkam (2013-03-05), Simin1 (2014-02-12), Somayeh71 (2015-01-14), Tara8930 (2013-03-07), مامان مریم وآرمان (2015-02-23), veronika (2013-03-12), white rose (2013-03-07), yaldae (2014-03-15), سمانه1366 (2013-03-05)
قدیمی 2013-03-05, 12:34 PM   #23
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,984 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی برنجی

چشم سوسن جون
همین رو بگم از این کلاه هایی که تو رستوران ها مسولین سرو غذا از تو دیگ سرشون میگذارن. تو هایپر استار هم سر همه کسانیکه با غذای تازه یا گوشت و مرغ و آجیل و شیرینی سر و کار دارند هست.
چیز خوبیه. من همیشه موقع درست کردن غذا و شیرینی سرم می کنم تا یه وقتی مو تو غذا نیفته.
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
gisoo2 (2013-03-05), Roya-e-Bahar (2013-03-05), sara68 (2014-03-12), Somayeh71 (2015-01-14), Tara8930 (2013-03-07), veronika (2013-03-12)
قدیمی 2013-03-07, 08:46 AM   #24
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,722 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی برنجی

دستور این شیرینی رو من از خانم خورسند عزیزم دارم ولی همین دستور رو من تو همین مبحث صفحه اول محبوبه بانو عزیز قبلا گذاشتن اولین شیرینی عیدم شیرینی خوشمزه و خوش عطر برنجی هستش من این دستور رو دو برابر کردم

شیرینی برنجی
موادلازم:

ارد برنج 250 گرم
پودر قند 70 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 2/1
روغن جامد ابکرده سرد 125 گرم
پودر هل 2/1 ق چ
گلاب 1 ق س

روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتید مثل من کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.

1 - نکته که می تونم اضافه کنم اینه که امکان داره ری هر نوع آرد برنجی فرق کنه
برای همین همه همه آرد رو یکجا اضافه نکنید مال من برای دو برابر دستور این مقدار آرد اضافه اومد

2 - من از دو سوم روغن جامد لادن و یک سوم از روغن نرم قنادی استفاده کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8091.jpg
بازدید:	7
اندازه:	43.8 کیلوبایت
شناسه:	121432

مراحل کار خودم :

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8079.jpg
بازدید:	7
اندازه:	46.4 کیلوبایت
شناسه:	121419 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8083.jpg
بازدید:	6
اندازه:	41.3 کیلوبایت
شناسه:	121420 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8084.jpg
بازدید:	4
اندازه:	47.4 کیلوبایت
شناسه:	121421 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8085.jpg
بازدید:	3
اندازه:	37.2 کیلوبایت
شناسه:	121422 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8087.jpg
بازدید:	2
اندازه:	37.3 کیلوبایت
شناسه:	121423 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8088.jpg
بازدید:	4
اندازه:	36.5 کیلوبایت
شناسه:	121424 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8089.jpg
بازدید:	4
اندازه:	41.3 کیلوبایت
شناسه:	121425 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8093.jpg
بازدید:	2
اندازه:	36.7 کیلوبایت
شناسه:	121426 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8107.jpg
بازدید:	20
اندازه:	37.2 کیلوبایت
شناسه:	121427 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8109.jpg
بازدید:	5
اندازه:	54.6 کیلوبایت
شناسه:	121428 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8110.jpg
بازدید:	27
اندازه:	45.0 کیلوبایت
شناسه:	121429 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8113.jpg
بازدید:	6
اندازه:	54.8 کیلوبایت
شناسه:	121430 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8114.jpg
بازدید:	10
اندازه:	35.6 کیلوبایت
شناسه:	121431
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
106 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-03-08), *Zarri* (2013-03-07), *ترمـــه* (2013-10-03), .susan. (2013-03-07), 10024 (2014-03-17), 12345t (2013-03-07), 136122 (2016-08-04), 13899 (2015-01-31), 1956 (2013-03-07), Adeleh (2013-03-08), Araz (2013-03-07), artmis (2014-02-15), asra-h (2013-03-13), baran78 (2013-03-07), Beauty (2016-03-05), Belfi (2013-03-07), Chef-Sheri (2014-02-22), derakhshan20 (2015-02-14), fahime (2014-02-19), gisoo2 (2013-03-07), gole roz (2015-02-19), Hanasakura (2013-03-09), Hanichef (2013-03-16), hgh_momo (2013-03-14), jojoo (2013-03-07), kando (2013-03-17), mahbobe66 (2013-03-07), Mahboubehbanoo (2013-03-08), Mahdiye* (2014-03-04), Mandana.N (2014-02-19), marie (2014-01-29), marmar11 (2013-03-08), marzi.kh (2014-02-17), mayam (2013-03-09), Mehrzam (2013-03-08), melmel (2014-01-22), mersede (2014-03-14), miaayad-hoda (2013-03-07), minamona888 (2014-02-05), monayii (2014-01-14), MYLOVE_IMAN (2015-02-03), Narges (2013-03-17), narges yas (2013-03-10), nastaran_1345 (2014-11-07), Pari65 (2014-02-23), paria.gol (2015-01-26), Rana.Y (2013-03-07), ROSHAN (2014-02-26), s1387p (2014-03-21), Sakineh (2014-01-11), sallyjoon (2014-03-10), sama jan (2014-01-23), samagh (2015-02-22), samar (2015-03-03), sara68 (2013-06-23), Sepnta (2013-03-07), setayesh66 (2013-03-08), sevda2013 (2014-02-01), Shady (2013-03-13), Shirinkam (2013-03-07), Simin1 (2014-02-12), Soli (2015-01-08), Somayeh71 (2014-11-21), spring daughter (2014-01-07), Tara8930 (2013-03-07), فلونه (2014-03-28), فاطیما (2014-03-08), لیلیان 1 (2014-02-24), ملاحت (2013-03-08), مهندس (2013-10-21), مامان <باران> (2014-02-23), مامان مریم وآرمان (2015-02-23), مامان زهرا و حسین (2013-03-15), مامان عاشق (2014-03-23), نانازخانوم (2015-01-29), کرشمه (2013-12-03), گلوریا (2014-10-28), پرچونه (2014-08-14), vanif (2013-03-07), vanila (2014-08-31), veronika (2013-03-12), Vio0oleT (2013-03-14), white rose (2013-03-07), yaldae (2014-03-15), yarauf (2013-04-27), zahra. (2013-11-15), zahra78 (2014-02-23), zamzam (2013-12-01), zariattari (2013-03-08), آفتاب بانو (2013-03-07), الهام 62 (2014-03-13), اپکس91 (2015-02-01), حمیده پهلوانپور (2014-03-12), حمیده25 (2014-01-26), رها62 (2013-03-13), راز رهايي (2013-12-16), زهرا23 (2013-03-07), زیتون (2013-03-07), سیندرلا22 (2014-03-12), سپیده مامان امیرعلی (2013-03-09), شهبانو (2015-01-19), شیده (2013-03-13), شبهای تهران (2013-03-07), عسل شمس (2013-09-25)
قدیمی 2013-03-08, 02:13 AM   #25
loosi_666
Guest
 
ارسالها: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
پیشفرض پاسخ: شیرینی برنجی

چرا شیرینی من خیلی سفید نمیشه؟
ارد برنجو خودم تهیه میکنم
دمای فر 140 درجه
10 دقیقه داخل فر

اما خیلی سفید نمیشه
مهرانه جون شما چیکار میکنین؟
  پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, نان, گردو, برنج, برنجی, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 38 (0 عضو و 38 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
بورفی (شیرینی قلقلی نارگیلی) neda شیرینی های خشک مدرن 13 2015-04-02 11:38 AM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 09:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 10:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 03:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:51 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد