کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سوپ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-12-28, 11:25 PM   #1
sobhan91
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
ارسالها: 92
تشکر کرده : 132
تشکر شده 1,337 بار در 94 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud ofsobhan91 has much to be proud of

حالت من
مهربون

پیشفرض سوپ دوغ

جو را با آب می گذاریم تا خوب پخته شود سپس کمی مرغ پخته و ریش شده و آب مرغ اضافه کرده کمی که جوش زد دوغ را اضافه می کنیم ومی گذاریم تا چند جوش بزند در آخر کمی گشنیز خرد شده اضافه می کنیم ونمک وفلفل را مطابق ذائقه می ریزیم
Attached Images
File Type: jpg DSC00999.jpg (28.0 کیلوبایت, 2 views)
sobhan91 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی sobhan91 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
gisoo2 (2012-12-29), sajimaji (2013-04-27), veronika (2013-02-17)
پاسخ

کلیدواژه
دوغ, سوپ


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 12:39 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد