کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > شکلات

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-11-07, 05:13 PM   #1
Mojgan514
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mojgan514
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: همه جای ایران سرای من است
ارسالها: 301
تشکر کرده : 1,481
تشکر شده 6,351 بار در 304 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond repute
new1 شکلات مارس

pic.camera.food 049.jpg

یک شکلات خوشمزه با قهوه داغ در یک روز سرد پاییزی می چسبه

مواد مورد نـــیـــــاز :

1-شکلات تیره 200 گرم
2-کره (بدون نمک) یا روغن نیمه جامد 10 گرم
3-شکلات مارس 100 گرم (حدود 2 عدد)
4-خامه 60 گرم
5-شکلات سقید ذوب شده 50 تا 70 گرم
6-اسانس کارامل چند قطره
7-کاغذ شکلات آلومینیمی 24 عدد
8-کاغذ روغنی برای ساختن قیف کوچک و ظریف

روش تهیه:
شکلات را همراه با کره و اسانس(روغنی)به روش بن ماری آب کنید.کمی از شکلات را درون کاغذ شکلات الومینیومی بریزید و با یک قلم موی باریک (مثل قلم مو نقاشی ابرنگ)شکلات را به همه سطح درونی قالب بمالیدو بگذارید داخل یخچال تا ببندد.دو بار دیگر این کار را تکرار کنید تا حسابی محکم شوند. حالا شکلاتهای مارس را خرد کرده و همراه خامه درون ظرفی بریزید و بر روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مارس درون خامه حل شود آن را هم بزنید تا یکدست شود.انرا از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.کاسه های شکلاتی آماده را از درون یخچال بیاورید و با یک قاشق چایخوری از مایه اماده شده کاراملی بردارید و داخل کاسه های شکلاتی بریزید.سر کاسه ها را کمی خالی بگذارید.کاسه های شکلاتی پر شده را مجددا در یخچال بگذارید تا سفت شوند. حالا می خواهیم برای این کاسه های شکلاتی در بگذاریم. اگر از شکلات شما باقی مانده وشکلات هم هنوز شل و روان است (اگر سفت شده بود مجددا انرا ذوب کنید) با یک قاشق کوچک بر روی کاراملها بریزید.و بگذارید در یخچال تا دوباره بگیرد.در مرحله آخر شکلات سفید را آب کنید(شکلات سفید کمی سخت ذوب میشود شاید مجبور شوید روغن نیمه جامد بیشتری استفاده کنید).با کاغذ روغنی قیف کوچک درست کنید و شکلات سفید را درون قیف بریزید و روی شکلات ها را به دلخواه تزیین کنید.

رسپی این شکلات در زمستان 89 به نام خودم در مجله سر اشپز چاپ شد.
__________________
تا شقایق هست زندگی باید کرد

مرگ پایان کبوتر نیست
Mojgan514 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی Mojgan514 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-01-01), banoo3 (2012-11-07), Belfi (2012-11-07), donya (2013-05-07), hamraz (2012-11-08), mania6370 (2012-11-08), Mitra@ (2013-06-25), Nahid59 (2012-11-07), Pari65 (2013-04-05), Royai (2014-04-04), Sepnta (2012-11-07), setayesh66 (2012-11-07), shohreh (2012-11-08), مهرانه (2012-11-07), باران بهاري (2014-03-18)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, مارس, نقاشی, زمستان, شکلات


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
روش .: ذوب کردن شکلات :. برای تزئین کیک و شیرینی Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 88 2014-09-21 09:09 PM
تجربه های شیرین :: نان رول شکلات و دارچین ( قالبی ) :: مهرانه کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 46 2014-07-29 10:40 AM
کاپ کیک شکلاتی با مغزی شکلات و روکش مارشمالو و شکلات ChefShadi مافین، کیک فنجانی و یزدی 23 2013-06-11 07:33 PM
ترافل های شکلات ( Chocolate Truffles) Adriyana شکلات 5 2013-03-09 12:08 AM
شکلات فینگر سمانه1366 شکلات 4 2012-06-22 03:34 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:07 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد