تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع رولت و کیک های تر

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-16, 06:32 PM   #81
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,987 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: رولت خامه ای - کیک رولت

رولت ساده دستور خانم طوروسیان

مواد لازم رولت برای قالب 60 در 40 سانتیمتر:

تخم مرغ خنک 5 عدد

آرد گندم 100 گرم

آرد ذرت 25 گرم

بیکینگ پودر یک چهارم ق.چ

پودر قند 125 گرم

نمک و وانیل یک پنسه

طرز تهیه :

* فر روی حرارت 200 درجه داغ شود.

* کف قالب کاغذ انداخته شود. کاغذ از دو طرف قالب به عنوان دستگیره برای خارج کردن نان رولت بالا بیاید و با روغن مایع یا اسپری کمی چرب شود.

* آرد گندم + آرد ذرت + بیکینگ پودر + نمک ---- اینها سه بار با هم الک شوند.

* زرده و سفیده ی 5 عدد تخم مرغ کاملاً خنک از هم جدا شود.

* سفیده ها به همراه 75 گرم پودر قند کاملاً پفکی شوند و در یخچال گذاشته شوند.

* خیلی سریع زرده ها + 50 گرم پودرقند + وانیل کاملاً هم زده شوند.

* سفیده داخل زرده --- با لیسک هم زده شود + مخلوط آرد--- درون قالب کاملاً صاف پهن شود.

* ماکزیمم 12 دقیقه پخته شود.

* از فر خارج شود.

* روی سطح کار گذاشته شود.

* با قالب هم اندازه پوشانده شود تا خشک نشود.

* بعد از 5 دقیقه با دقت قالب رویی برداشته شود تا عرق آن روی نان نچکد.

* روی سطح کار حوله ی کاملاً خشک + رویش کاغذ روغنی + رویش پودر قند -- نان روی آن برگردانده شود --- کاغذ از پشت آن جدا شود---- کاغذ روغنی دیگری روی آن انداخته شود و وقتی داغی آن گرفته شد --- یعنی بعد از سه چهار دقیقه همراه با حوله ی زیرین رول شود و در محیط آشپزخانه یا یخچال خنک شود .

برای درست کردن این رولت حرفه ای باید کار کنید تا رولت نازکی در بیاد.

*************
این دستور عینا از خود خانم طوروسیان نقل شده ولی من خودم بند قرمز رنگ را ساده تر انجام می دهم و نتیجه می گیرم .
پارچه نخی بزرگی روی کابینت پهن می کنم وروی آن یک برگ کاغذ روغنی کمی بزرگتر ازسینی پهن می کنم . سینی رولت را از فر بیرون می آورم و دورش را اگر کمی به دیواره چسبیده با کارد آزاد می کنم و بلا فاصله روی کاغذ روغنی برمی گردانم . کاغذ روغنی پخته شده! را می کنم و با کاغد جدید که کمی هم به داخل رولت تا کرده ام رول می کنم و در همان پارچه می گذارم خنک شود.
من این رولت را برای شیرینی تر برشی ، پایه چیز کیک و پتی فور استفاده می کنم . برای رولت معمولی به جای سینی 40*60 از سینی کوچکتر 35*45 استفاده می کنم که البته رولت کلفت تری می دهد . مثل این رولت ها :

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت ساده برش خورده.jpg
بازدید:	41
اندازه:	40.0 کیلوبایت
شناسه:	93947جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت ساده.jpg
بازدید:	20
اندازه:	44.1 کیلوبایت
شناسه:	93948

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت.jpg
بازدید:	14
اندازه:	23.4 کیلوبایت
شناسه:	93949جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	سینی رولت 2.jpg
بازدید:	37
اندازه:	43.0 کیلوبایت
شناسه:	93950

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	سینی رولت 3.jpg
بازدید:	15
اندازه:	30.1 کیلوبایت
شناسه:	93951جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	سینی رولت 1.jpg
بازدید:	10
اندازه:	38.7 کیلوبایت
شناسه:	93952

برای رولت طرح دار با ریلیف مت از همین مایه 5 تخم مرغی برای قسمت سفبد و 2 تخم مرغی برای قسمت رنگی استفاده می کنم که ظریف می شود.
این رولت ها با همین دستور آماده شده اند:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت طرحدار.jpg
بازدید:	15
اندازه:	45.7 کیلوبایت
شناسه:	93953جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت طرح دار.jpg
بازدید:	17
اندازه:	44.9 کیلوبایت
شناسه:	93954

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت طرح دارشکلاتی.jpg
بازدید:	15
اندازه:	32.3 کیلوبایت
شناسه:	93956جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت طرح داربرش خورده.jpg
بازدید:	10
اندازه:	36.9 کیلوبایت
شناسه:	93955

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت طرحدارشکلاتی.jpg
بازدید:	15
اندازه:	47.3 کیلوبایت
شناسه:	93957جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شیرینی تر 7.jpg
بازدید:	17
اندازه:	53.9 کیلوبایت
شناسه:	93958

این رولت هم با استفاده از کاغذ روغنی طرح دار درست شده است که طرح روی کاغذ پس از پخت به رولت منتقل می شود :

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	رولت بادامی با کاغذ روغنی طرحدار.jpg
بازدید:	32
اندازه:	39.9 کیلوبایت
شناسه:	93959

آخرین ویرایش توسط Rana.Y در تاریخ 2012-10-16 انجام شده است علت: اصلاح متن
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
179 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*ati* (2013-01-14), *Helena* (2012-10-16), *Reyhaneh* (2014-08-25), *نيايش* (2013-10-17), *گل مریم* (2012-10-17), *پانته آجون* (2013-02-17), *Zarri* (2012-10-16), *ترمـــه* (2013-08-18), *عاطفه* (2015-06-17), .susan. (2012-10-21), 10024 (2013-12-28), 12345t (2013-02-17), 13512 (2012-10-17), 136122 (2015-03-10), 13899 (2014-10-23), 1956 (2013-02-15), 2211366 (2013-12-23), 890143629 (2014-08-14), Adeleh (2012-10-22), Araz (2012-10-16), arian (2019-04-22), asallll (2013-01-21), asra-h (2012-12-01), atena46 (2012-12-25), Atusa (2013-02-07), avish (2013-12-12), azam99 (2012-11-03), Azijam (2012-11-30), ღ.ترنم.ღ (2012-10-16), Bahar-chef (2013-07-10), bahar2 (2012-12-31), bahar777 (2012-12-16), Bahari (2012-10-17), baran78 (2013-08-23), baranbahari (2012-10-24), bargegol (2012-10-22), behnazz (2013-03-12), Belfi (2012-10-16), Betty (2012-10-16), donya (2013-05-07), elaheh_221261 (2014-07-19), elize (2012-11-07), Fahimeh.B (2012-12-21), Fatemehzare (2014-07-05), fatima55 (2013-10-28), ghashoghetalayi (2013-10-20), ghazalgj (2017-02-28), Gilaneh (2012-11-20), gisoo2 (2013-04-30), gp93 (2013-04-26), hamdel (2013-01-21), hamichef (2013-11-30), hamraz (2012-10-16), Hanasakura (2012-10-17), Hanichef (2013-02-10), hoomat (2013-09-27), kando (2013-06-15), Khaleh Mary (2012-10-16), khorshid89 (2013-12-23), ladanj (2013-05-12), Mah Sa (2014-03-16), mahbobe66 (2012-11-15), maman khatereh (2012-12-30), maman_mahya (2016-05-16), mani (2013-11-29), maral juju (2013-05-30), mari (2015-01-23), marie (2013-08-31), mariya63 (2017-02-08), Marjan (2012-10-16), marmar11 (2013-09-19), maryam joon19 (2014-07-14), maryamkhanomina (2012-10-27), Matiiin (2012-10-16), mayam (2012-12-24), melmel (2013-01-21), miaayad-hoda (2012-10-30), minamona888 (2013-08-27), miss kiae (2013-08-14), Mitra@ (2012-10-17), Mojgan514 (2012-10-22), mozafary (2013-07-08), m_sn1991 (2013-03-12), Nahid59 (2012-10-17), naji.j (2013-07-26), Narges (2012-10-16), narges yas (2012-10-22), narsis13 (2013-01-20), Negin28 (2013-03-16), Nika61 (2014-06-02), Niyaz Chef (2013-08-23), omid_kh (2015-04-29), pante a (2013-07-27), Pari65 (2012-10-23), PARMIDA (2013-05-18), pooan (2012-10-16), pren (2013-03-09), ROSHAN (2013-08-24), roya* (2013-04-17), Roya-e-Bahar (2012-10-16), Sakineh (2014-02-14), samagh (2017-12-14), samar (2015-01-17), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2012-10-28), sara68 (2013-06-16), Sarashpaz-Sepideh (2012-10-16), selena (2012-11-06), Sepnta (2012-10-16), setayesh66 (2012-10-16), sevda2013 (2015-07-14), shikamoo (2013-09-08), shin (2012-10-26), shirin60 (2013-05-03), Shirinkam (2013-04-26), signorina (2013-08-29), Simin1 (2013-11-15), sodabeh (2013-05-11), sogandam (2015-08-21), Soli (2012-10-28), solmaz55 (2014-01-20), Somayeh71 (2014-12-24), sorour (2013-11-29), spring daughter (2014-03-11), Taraneh20 (2014-12-13), Tasha (2014-07-25), فلونه (2012-10-21), قاشق چوبی (2012-10-17), مهندس (2012-10-17), مهدیس (2013-08-24), مهرناز22 (2013-12-24), مهرانه (2012-10-16), میکا (2012-10-22), مامان <باران> (2013-05-13), مامان سعیده (2013-03-18), مامان عاشق (2014-06-03), مارال خانم (2012-10-16), متینه (2014-10-01), محیا بانوو (2013-02-21), محدثه جون (2015-08-13), مریم بانو* (2014-11-16), مسافر62 (2014-02-07), نادیه (2013-02-26), همراز (2014-12-29), یاسمین 20 (2014-07-29), پرچونه (2012-11-22), Vanilla (2014-10-15), veronika (2012-10-30), victoria (2014-01-03), Vijeh (2013-02-04), white rose (2012-10-20), yasi55 (2013-07-15), Yekta (2012-11-08), zahori (2013-10-03), zahra78 (2012-10-17), zahra_86 (2014-12-07), zahra_a (2013-06-20), zamzam (2013-07-12), zariattari (2012-10-17), zhale (2014-10-30), zibaa (2015-08-01), آشپزخونه سپیده (2012-10-21), افرا* (2012-10-24), الهه رحمانی (2015-02-19), الهام 62 (2012-10-17), اسکارلت (2014-08-30), بهارالسادات (2015-04-14), بانوي او (2014-08-28), بانوپارمیس (2014-09-04), حمیده25 (2014-05-25), رها62 (2012-12-01), زهرا23 (2012-10-26), زیتون (2013-03-07), سمانه1366 (2012-10-29), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17), سارا خانم (2013-05-16), شیده (2012-12-18), شبهای تهران (2014-01-02), عسل شمس (2013-09-30)
قدیمی 2012-10-16, 10:03 PM   #82
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,987 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: رولت خامه ای - کیک رولت

نقل قول:
ارسالی توسط betty مشاهده موضوع
رعنا جون دستتون درد نکنه عالیه، من اینبار حتما با این دستور امتحان میکنم، میشه لطف کنید و طرز تزیین اون رولتهای نارنجی یا قهوه ای رو بگذارید؟ به نظر میاد که هر دو شون یک جور تزیین شده فقط با رنگهای مختلف.
ممنونم عزیزم
این رولت ها با ریلیف مت تهیه شده اند . ریلیف مت ها ، قالب های سیلیکونی رولت هستند که کف شون شیار داره و مایه رولت رنگ اول(مثلا کاکائویی) تو شیارها با کاردک جاداده میشه . بعد قالب نیم ساعت میره تو فریزر . بعد مایه رنگ دوم( مثلا مایه ساده ) روی آن سریع پهن می شود و مثل رولت معمولی در فر پخته می شود . بعد از بیرون آوردن از فر هم به آرامی ریلیف مت برگردانده میشه و از روی رولت پخته برداشته میشه و ادامه ماجرا مثل بقیه رولت ها.
معمولا در کاتالوگ قالب های سیلیکونی اصل مثل مارتلاتو ذکر می کنند که نیازی به چرب کردن ندارند ولی من به تجربه دیدم که با چرب کردن با اسپری روغن کار زیباتر و تمیز تر انجام می شود.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	relief_mat_zoom.jpg
بازدید:	11
اندازه:	46.6 کیلوبایت
شناسه:	94001جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	relief-mat_demo-3.jpg
بازدید:	10
اندازه:	131.2 کیلوبایت
شناسه:	94002
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-10-16), Araz (2012-10-17), Azijam (2012-10-22), ღ.ترنم.ღ (2012-10-16), Bahar-chef (2013-07-10), Belfi (2012-10-21), Betty (2012-10-16), hamdel (2013-01-21), hamraz (2012-10-17), Hanasakura (2012-10-17), Hanichef (2013-02-10), mahbobe66 (2012-11-15), Mahdiye* (2013-11-21), maral juju (2013-05-30), marie (2015-09-09), marmar11 (2013-09-19), Matiiin (2012-10-17), miaayad-hoda (2012-10-29), Mitra@ (2013-07-20), naji.j (2013-07-26), Narges (2012-11-09), narsis13 (2013-01-20), Nika61 (2014-06-03), Roya-e-Bahar (2012-10-16), sara68 (2013-06-16), Sepnta (2012-10-16), setayesh66 (2012-10-16), shin (2012-11-25), Simin1 (2013-11-15), Soli (2012-11-30), sorour (2013-11-30), مهرانه (2012-10-22), مسافر62 (2013-11-12), veronika (2012-10-30), Vijeh (2013-02-04), zahori (2013-11-21), zamzam (2013-07-12), zariattari (2012-10-21), zhale (2013-01-26), الهام 62 (2014-02-01), بهارالسادات (2015-04-14), بوژنه (2013-06-04), زهرا23 (2013-01-12), سارا خانم (2013-05-16)
قدیمی 2012-10-16, 10:46 PM   #83
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,987 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: رولت خامه ای - کیک رولت

این قالب ها اینجا هست البته به طور سرسام آوری گران شده. تقریبا یکسال پیش مارک مارتلاتو 70000 تومان بود الان 200000 شده است. البته در سایت مارتلاتو که لینکش رو گذاشتم از اول همون 76 دلار بوده است .
یک نکته دیگه اینکه اگر فر کوچک دارید با این قالب ها مشکل خواهید داشت . اندازه این ریلیف مت ها دقیقا 60*40 است و حداقل فر 90 سانتی لازم دارد.
البته مارک های دیگر مثلا دمارله اندازه های مختلف دارد که برای فرهای کوچک تر مناسب است.
در مجموع وسیله خیلی فانتزی و البته غیر ضروری است . حتی اگر بشود با کسی اشتراکی خرید خیلی بهتر است . چون استفاده مداوم و روزمره ندارد.
راستی رولت های ریلیف متی برای دور شارلوت ها و بعضی چیز کیک هابسیار زیبا هستند . مثل این لینک

یا این عکس ها از خودم :

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شارلوت.jpg
بازدید:	12
اندازه:	34.0 کیلوبایت
شناسه:	94003جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شارلوت-2.jpg
بازدید:	13
اندازه:	53.6 کیلوبایت
شناسه:	94004

آخرین ویرایش توسط Rana.Y در تاریخ 2012-10-16 انجام شده است علت: اصلاح متن
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
65 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-10-16), *ترمـــه* (2013-08-18), 13899 (2014-12-19), Adeleh (2012-11-05), aqua90 (2013-02-26), Araz (2012-10-17), asra-h (2012-12-01), atena46 (2015-03-24), Azijam (2012-11-30), ღ sahar ღ (2012-10-16), Bahari (2012-10-17), Belfi (2012-10-16), Betty (2012-10-17), hamdel (2013-01-21), hamraz (2012-10-17), Hanasakura (2012-10-17), Hanichef (2013-02-10), Homa2 (2012-10-23), Khaleh Mary (2012-10-20), ladanj (2013-05-12), mahbobe66 (2012-11-15), Mahdiye* (2013-11-21), mamaneasal (2013-05-21), marie (2015-09-09), marmar11 (2013-09-19), Matiiin (2012-10-17), miaayad-hoda (2012-10-29), Mitra@ (2013-07-20), Narges (2012-11-09), narges yas (2012-11-06), narsis13 (2013-01-20), nastaran_1345 (2013-04-09), Negin28 (2013-03-16), Nika61 (2014-06-03), pooan (2012-11-06), Roham (2013-07-10), Roya-e-Bahar (2012-10-16), roza_ll (2012-10-16), selena (2013-06-15), Sepnta (2012-10-16), setayesh66 (2012-10-20), Shirinkam (2013-04-26), Simin1 (2013-11-15), Soli (2012-11-30), Somayeh71 (2014-12-24), sorour (2013-11-30), Tasha (2014-07-25), قاشق چوبی (2012-10-17), مهرانه (2012-10-20), مامان عاشق (2014-02-12), محدثه جون (2015-08-13), مسافر62 (2013-11-12), پرچونه (2012-11-22), veronika (2012-11-07), Vijeh (2013-02-04), white rose (2012-10-20), zahori (2013-06-20), zariattari (2012-10-21), آشپزخونه سپیده (2012-10-21), الهام 62 (2014-02-01), بوژنه (2013-06-04), زهرا23 (2013-01-07), سپیده مامان امیرعلی (2013-10-15), شبهای تهران (2012-10-20), عسل شمس (2013-09-30)
قدیمی 2012-10-16, 10:53 PM   #84
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,987 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: رولت خامه ای - کیک رولت

نقل قول:
ارسالی توسط betty مشاهده موضوع
من تو اینترنت دیدم، قمتها کمی بالا بود، ولی اونش اونقدر مهم نبود، مهم اینه که سایزهای مختلف دارن که من نمیدونم کدوم سایز برای رولت بهتره. زهرا یک سایزی هم هست که برای تزیین دور کیک استفاده میشه که من سایز اون رو هم مشکل دارم، ولی خیلی دلم میخواد یکی بگیرم.
اگر فر بزرگ (حد اقل 90 سانتی ) دارید به نظر من همون 60*40 بهترین انتخابه . اگر کل نان را رول کنید یک رولت بزرگ دارید که 12 تا برش تقریبابه قطر 10 سانت به شما می دهد . من معمولا نان را از طول نصف می کنم و دو تا رول کوچک به قطر تقریبا 5 سانت دارم که 24 تا برش کوچک می شود .
برای دور کیک هم معمولا از همین نوارهای 60 سانتی استفاده می شود . در لینک پست قبلی یک نمونه هست .
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Araz (2012-10-17), Azijam (2012-10-22), Betty (2012-10-16), hamraz (2012-10-17), Hanasakura (2012-10-17), ladanj (2013-05-12), mahbobe66 (2012-11-15), Matiiin (2012-10-17), Mitra@ (2013-07-20), Narges (2013-01-21), narges yas (2012-11-06), Nika61 (2014-06-03), Sepnta (2012-10-16), setayesh66 (2012-10-20), Soli (2012-11-30), sorour (2013-11-30), veronika (2012-11-07), Vijeh (2013-02-04), zahori (2013-11-21), شبهای تهران (2012-10-20)
قدیمی 2012-10-20, 07:46 PM   #85
bargegol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار bargegol
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
ارسالها: 109
تشکر کرده : 76
تشکر شده 328 بار در 114 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
bargegol وجودش جواهر استbargegol وجودش جواهر استbargegol وجودش جواهر استbargegol وجودش جواهر است
پیشفرض پاسخ: رولت خامه ای - کیک رولت

سلام
اینم رولت من بادستور مرجان جون
Attached Thumbnails
20102012788-1.jpg   20102012792-2.jpg  

__________________
bargegol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از دوست گرامی bargegol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aynazjon (2013-03-15), Azijam (2012-10-22), ღ sahar ღ (2012-10-20), Bahar-chef (2013-07-10), bahar777 (2012-12-16), Bahari (2012-10-22), Belfi (2012-10-21), Betty (2012-10-22), Hanichef (2013-10-29), Homa2 (2014-01-13), Khaleh Mary (2012-10-20), mahbobe66 (2012-11-15), marmar11 (2013-09-19), Matiiin (2013-04-09), Mitra@ (2013-07-20), Narges (2013-04-09), narges yas (2012-11-06), Nika61 (2014-06-02), Rana.Y (2012-10-20), Roya-e-Bahar (2012-10-20), Sepnta (2012-10-20), setayesh66 (2012-10-24), shohreh (2012-10-21), Soli (2012-11-30), sorour (2013-11-30), Tasha (2014-07-26), مهرانه (2012-10-20), مسافر62 (2013-11-12), veronika (2012-11-07), Vijeh (2013-02-04), zahori (2013-11-21), zariattari (2012-10-21), آشپزخونه سپیده (2012-10-21), زهرا23 (2013-01-07), شبهای تهران (2012-10-20)
پاسخ

کلیدواژه
فانتزی, قهوه, مزه, نان, کیک, کیک تولد, کیک خامه ای, گردو, آموزش, ایران, برشی, تر, ترنم, تره, حلوا, خامه, خانم, خدا, داستان, دستور, ذکر, رولت, روزمنو, زیبایی, شير, شیرینی, شب یلدا, طوروسیان, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
رولت خامه اي - شيريني تر برشي (دستور خانم کاوه) Shirinkam انواع رولت و کیک های تر 55 2018-03-03 01:54 PM
رولت (دستور خانم خرسند) Tara8930 انواع رولت و کیک های تر 12 2015-01-26 08:22 AM
تجربه های شیرین :: شیرینی ساوارین :: قاشق چوبی کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 153 2013-06-11 10:06 AM
تجربه های شیرین :: شیرینی تر برشی :: Rana.Y کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 84 2013-03-28 01:11 PM
تجربه های شیرین :: رولت خامه ای :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 91 2012-07-27 06:08 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:17 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد