تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > پای، تارت و تارتلت

User Tag List

عنوان بسته
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-03, 05:33 PM   #1
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,984 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض خمیر پایه تارت

این دستور از خانم ژانت طوروسیان است . بسیار خمیر ساده و راحت و خوشمزه ای است . فقط مثل بیشتر خمیرهای تارت دقت کنید که خمیر بر اثر ورز دادن اضافه به روغن نیفتد اگرنه کیفیت خود را ازدست می دهد.
استفاده از غذاساز کاررا بسیار راحت می کند . اگر به غذاساز دسترسی ندارید مهم نیست . مارگارین را با چاقو ریز کنید و با چنگال با آرد مخلوط کنید .

مواد لازم :

آرد قنادی 350 گرم
پودر قند 3 قاشق غذاخوری سر پر
نمک یک سوم قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
وانیل کمی
آب یخ یک چهارم پیمانه
160 گرم مارگارین

طرز تهیه : همه مواد به جز آب را با هم مخلوط کرده در انتها آب یخ را اضافه نموده خمیر را ورز دهید تا منسجم شود. نیم ساعت درون یخچال بگذارید بعد استفاده نمائید. اگر قرار است خمیر تارت به استفاده ی غذا در آید مقدار پودر قند را به یک قاشق کاهش داده و نمک را تا نصف قاشق افزوده و کمی هم فلفل به مواد اضافه نمائید.

تارتلت یا تارت مینیاتوری میوه ای با همین دستور خمیر

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-11-04 انجام شده است علت: افزودن لینک دستور
Rana.Y آفلاین است  
71 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2012-10-24), 10024 (2013-12-28), 13512 (2012-11-06), 136122 (2014-04-25), Adriyana (2013-10-20), Araz (2012-10-03), Azijam (2012-11-08), bahar2 (2013-01-08), Bahari (2012-12-01), baran1357 (2013-08-28), baran78 (2013-09-22), Beauty (2014-08-13), Betty (2012-10-03), chefsali (2014-01-22), elize (2012-11-04), Fahimeh.B (2012-12-21), gisoo2 (2012-12-01), Hanasakura (2013-02-12), Hanichef (2013-10-01), hodaa37 (2013-11-12), isbooli (2012-11-23), ladanj (2013-07-16), Mahdiye* (2013-02-21), Mahshid (2012-11-04), Mandana.N (2014-01-08), mari (2013-05-20), marie (2013-08-31), maryam joon19 (2014-09-11), Matiiin (2012-10-11), mehr bano (2012-10-04), Mer3de (2012-10-03), miaayad-hoda (2013-07-15), monir1343 (2014-04-04), Nahid59 (2013-08-03), Narges (2012-12-01), niloofar63 (2012-10-03), niya65 (2014-01-08), Pari65 (2013-02-11), ROSHAN (2013-07-07), Roya-e-Bahar (2012-11-10), s1387p (2014-02-15), samagh (2015-04-04), sara68 (2013-05-31), Sarashpaz-Sepideh (2013-10-29), setayesh66 (2012-10-03), Shady (2012-11-09), Shirinkam (2013-04-30), Simin1 (2013-10-22), Soli (2015-01-31), solmaz55 (2013-04-30), Somayeh71 (2016-01-15), sorour (2013-08-04), spring daughter (2016-05-30), Tara8930 (2013-05-09), قاشق چوبی (2013-04-30), مهندس (2012-10-03), مهرانه (2013-04-30), مامان <باران> (2014-04-03), مامان زهرا و حسین (2013-05-08), کرشمه (2013-05-01), vanooshe (2013-05-02), veronika (2012-10-04), victoria (2014-01-03), white rose (2012-10-03), zahra78 (2012-12-01), zarii. (2013-11-01), zarym (2013-12-21), الهام 62 (2012-11-10), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-04), شبهای تهران (2012-10-04)
قدیمی 2012-12-01, 06:11 PM   #2
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,252
تشکر کرده : 9,724
تشکر شده 26,984 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خمیر پایه تارت

نقل قول:
ارسالی توسط maryama مشاهده موضوع
رعنا جان با این دستور در قالب کیک یزدی حدودا چند تا تارت داریم؟
متاسفانه نمی دونم . ولی کلا قالب تارت نباید خیلی گود باشه . شاید چون وقتی که کرم و میوه هم توش میره ممکنه زیادی سنگین بشه و غش کنه . قالب های تارت و تارتلت عموما دیواره کوتاه هستند . قالب کیک یزدی فکر کنم خیلی مناسب تارت نباشه .
Rana.Y آفلاین است  
11 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-08-13), Hanichef (2013-10-01), ladanj (2013-07-16), marie (2014-09-22), maryama (2012-12-02), Narges (2012-12-01), Shady (2012-12-01), Somayeh71 (2016-01-15), sorour (2013-08-04), قاشق چوبی (2013-04-30), zarii. (2013-11-01)
قدیمی 2012-12-01, 07:52 PM   #3
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خمیر پایه تارت

من همیشه با این مقدار خمیر، حدود 30 تا تارتلت کوچیک (نه ریز) رو دارم.
قالبهای تارتلتی که من استفاده میکنم همون قالب کیک یزدیه که تو عکس پایین می بینید. اینا چند سایز داره که مناسبرینش سایز دومشه که قطر دهانه اش حدود 4/5 - 4 سانته.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	z4.JPG
بازدید:	18
اندازه:	45.1 کیلوبایت
شناسه:	102077

البته اگر بخوایم خمیر و یه تیکه تو قالب تارت استفاده کنیم، یه قالب تارت با قطر 30 سانت مناسبه.
__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی

آخرین ویرایش توسط Shady در تاریخ 2012-12-01 انجام شده است علت: افزودن عکس
Shady آفلاین است  
27 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Araz (2012-12-01), ღ.ترنم.ღ (2012-12-01), Beauty (2014-08-13), gisoo2 (2012-12-01), Hanichef (2013-10-01), ladanj (2013-07-16), mari (2013-05-20), marie (2013-08-31), maryama (2012-12-02), Matiiin (2013-04-12), Narges (2012-12-01), narges yas (2012-12-02), nosrati (2015-02-03), Rana.Y (2012-12-01), Roya-e-Bahar (2013-02-11), sama jan (2012-12-01), Sepnta (2013-05-12), setayesh66 (2012-12-02), Somayeh71 (2016-01-15), sorour (2013-08-04), قاشق چوبی (2013-04-30), مهرانه (2012-12-01), مامان زهرا و حسین (2013-10-29), white rose (2013-05-01), zarii. (2013-11-01), الهام 62 (2013-10-31), زهرا23 (2013-06-01)
قدیمی 2012-12-01, 08:19 PM   #4
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خمیر پایه تارت

آموزش تصویری ساده ترین روش انداختن خمیر داخل قالب های تارتلت
عکسها و توضیح مراحل از خود خانم طوروسیان

مرحله ی 1- خمیر را به قطر تقریباً 2 میلیمتر پهن کرده، قالب بزنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	zt1.jpg
بازدید:	18
اندازه:	19.0 کیلوبایت
شناسه:	102079

مرحله ی 2- برشهای گرد خمیر و داخل قالب ها قرار دهید، طوری که کمی در آن جا بیفتد و زیاد تو هوا نمونه.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	zt2.jpg
بازدید:	12
اندازه:	19.4 کیلوبایت
شناسه:	102080

مرحله ی 3- روی هر برش خمیر که داخل قالب است را با یک تکه نایلون ظریف پوشانده و با یک قالب از همان نوع زیرین، خمیر و پرس کنید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	zt3.jpg
بازدید:	14
اندازه:	17.4 کیلوبایت
شناسه:	102081

مرحله ی 4- قالب خالی رو برداشته، با کف دست روی لبه ی خمیر ( از روی نایلون ) فشار وارد کنید تا خمیر اضافه بریده شود.

مرحله ی 5- نایلون را بردارید، خمیر اضافه رو جمع کنید و کف خمیرو سوراخ کنید و در سینی فر قرار دهید.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	zt4.jpg
بازدید:	13
اندازه:	16.9 کیلوبایت
شناسه:	102082
__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی

آخرین ویرایش توسط Shady در تاریخ 2012-12-01 انجام شده است علت: ذکر منبع
Shady آفلاین است  
73 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*sonia* (2015-05-18), 10024 (2013-12-28), Adeleh (2013-02-20), Araz (2012-12-01), atena46 (2013-05-18), ღ.ترنم.ღ (2012-12-02), bahar2 (2013-01-08), bahare60 (2013-11-25), Bahari (2012-12-01), Beauty (2014-08-13), Belfi (2012-12-02), chefsali (2014-01-22), Fahimeh.B (2012-12-21), gisoo2 (2012-12-01), Hanasakura (2013-02-12), Hanichef (2013-10-01), ladanj (2013-07-16), mahbobe66 (2013-05-09), Mahdiye* (2013-02-21), Mahshid (2013-04-27), maman kiana (2014-12-18), Mandana.N (2014-05-06), marie (2013-08-31), maryam joon19 (2014-09-11), maryama (2012-12-02), Matiiin (2013-04-12), mayam (2013-08-21), miaayad-hoda (2013-07-15), Mitra@ (2014-08-21), Nahid59 (2012-12-14), Narges (2012-12-01), narges yas (2012-12-02), nilufari (2013-10-31), Pari65 (2013-02-11), Rana.Y (2012-12-01), Roya-e-Bahar (2013-02-11), RUHY@ (2016-03-01), s1387p (2013-07-16), sama jan (2012-12-01), samar (2015-01-15), sara68 (2013-06-22), sara87 (2015-03-21), Sarashpaz-Sepideh (2014-05-25), setayesh66 (2012-12-02), Shirinkam (2013-04-30), Somayeh71 (2016-01-15), sorour (2013-08-04), spring daughter (2016-09-25), Tara8930 (2013-02-20), قاشق چوبی (2013-04-30), لیلیان 1 (2014-04-23), مهدیس (2013-03-14), مهرانه (2012-12-01), مامان <باران> (2013-06-10), مامان مریم وآرمان (2014-06-17), مامان زهرا و حسین (2013-02-11), مارال خانم (2013-05-19), محدثه جون (2015-02-25), نرگس ارمان (2013-04-13), کرشمه (2013-05-01), پرچونه (2013-02-20), vanooshe (2013-05-02), veronika (2015-08-01), white rose (2013-05-01), yaldae (2015-02-24), zariattari (2013-05-12), zarii. (2013-11-01), الهام 62 (2013-10-31), ایلار جون (2012-12-01), زهرا23 (2014-07-04), سیندرلا22 (2013-04-30), عسل شمس (2014-01-31)
قدیمی 2012-12-14, 10:21 AM   #5
kando
کاربر جدید
 
آواتار kando
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
موقعیت: اورنج کانتی ( کالیفرنیا )
ارسالها: 9
تشکر کرده : 143
تشکر شده 44 بار در 11 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
kando به زودی در خوب بودن معروف می شود
پیشفرض پاسخ: خمیر پایه تارت

بچه هااگر خمیر تارت درست بکنیم و در یخچال بماند برای فردا اشکالی دارد؟
kando آفلاین است  
4 کاربر زیر از دوست گرامی kando عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-08-13), marie (2014-09-22), Somayeh71 (2016-01-15), sorour (2013-08-04)
عنوان بسته

کلیدواژه
کیک, پایه, آموزش, تارت, خمیر, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تارت سیب خامه ای SHIVA پای، تارت و تارتلت 3 2014-09-08 05:04 PM
خمیر تارت Sardooneh خمیر ها 3 2014-06-12 03:05 PM
تهیه و تزئین نان Benyamin تزیینات نان 19 2014-02-02 12:23 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 09:37 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:58 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد