تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > انواع خوراک با مرغ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-09-04, 07:29 PM   #66
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,641 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: مرغ شکم پر

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3801_1.jpg
بازدید:	2
اندازه:	84.4 کیلوبایت
شناسه:	84938جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3802_1.jpg
بازدید:	4
اندازه:	83.6 کیلوبایت
شناسه:	84939
من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم ... این مرغ هم یکی از غذاهای شام همون شب مهمونی ماه رمضان بود

مواد لازم:

مرغ درسته: 1 دونه متوسط

پیاز: 3 تا بزرگ

نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو

مواد داخل شکم:

پیاز: 1 دونه کوچولو

مغزگردو: یه مشت !

آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت !

سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : 1 قاشق

رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری

طرز پخت:

پیازها رو خرد کردم و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم .. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم و خوب همه شکمش رو مالیدم ..بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم ( ظرف در دار توی یخچال) صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم!

بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم... آلو اخته ها ..... رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه


پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم... گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..]
واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی...

مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می شوزه و زشت م یکنه مرغ رو...متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست...

از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه...یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت...

فر رو روی 200 درجه روشن کردم...یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه! من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم ... دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین

حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو) دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس)



بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه..اونم تو این بساط بی مرغی!! والا!



کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر

زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته...وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره همه جاش می مالیم...



هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم...کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق ...

یه سری هم درش آوردم و روی سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه...

حدود یک و نیم تا 2 ساعت طول کشید واسه من ... با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه . موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد...بقیه هم می بریم و سرو می کنیم

دیگه بهتر از این نمی شد عکس بگیرم وقتی مهمونا منتظر غذا بودن
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3776.JPG
بازدید:	1
اندازه:	49.5 کیلوبایت
شناسه:	84928جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3785.JPG
بازدید:	3
اندازه:	68.2 کیلوبایت
شناسه:	84929
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3786.JPG
بازدید:	0
اندازه:	84.4 کیلوبایت
شناسه:	84930جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3787.JPG
بازدید:	2
اندازه:	52.3 کیلوبایت
شناسه:	84931
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3788.JPG
بازدید:	1
اندازه:	80.5 کیلوبایت
شناسه:	84932جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3789.JPG
بازدید:	2
اندازه:	46.4 کیلوبایت
شناسه:	84933
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3790.JPG
بازدید:	1
اندازه:	49.6 کیلوبایت
شناسه:	84934جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3794.JPG
بازدید:	3
اندازه:	50.2 کیلوبایت
شناسه:	84935
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3794.JPG
بازدید:	3
اندازه:	50.2 کیلوبایت
شناسه:	84935جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3798.JPG
بازدید:	3
اندازه:	57.4 کیلوبایت
شناسه:	84937
Attached Thumbnails
IMG_3795.JPG  
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
42 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2012-09-05), 34999 (2012-11-04), Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), baran78 (2013-12-08), Belfi (2012-09-12), elize (2012-11-22), fati-malus (2012-09-10), gole roz (2015-02-16), hamraz (2012-10-08), Hanasakura (2012-09-13), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-09-04), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Miriam (2012-09-12), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-05), parisa.j (2013-04-14), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2013-08-01), sainaap (2013-07-31), samira.y (2014-06-12), Sepnta (2012-09-04), setayesh66 (2012-09-05), sevda2013 (2015-08-03), Shady (2012-09-04), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), مهرانه (2013-12-08), نادیه (2013-12-10), پاندا (2012-12-25), veronika (2013-01-07), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-09-12), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-13), الهام 62 (2012-09-16), دنیا (2013-07-13), سمانه1366 (2012-09-13), عسل شمس (2013-10-04)
قدیمی 2012-09-12, 02:27 PM   #67
Sepnta
مدیر انجمن
 
آواتار Sepnta
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,780
تشکر کرده : 41,873
تشکر شده 65,891 بار در 4,014 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Sepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: مرغ شکم پر

بازم مرغ شکم پر. تو دلشم یه پیاز خرد شده + 2 مشت پر گردو خرد شده + 6 عدد آلو خیس خورده + رب انار و آلوچه + نمک و فلفل
تو عکس بعد از پخت دنبال روناش نگردین قبل عکس مورد حمله قرار گرفته
Attached Thumbnails
IMG_2085.jpg   IMG_2087.jpg  

__________________
آشپزخانه روز منویی من

ای هیچ برای هیچ به دنبال هیچ مپیچ
Sepnta آفلاین است   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
34999 (2012-11-04), Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2012-09-12), elize (2012-11-22), gole roz (2015-02-16), hamraz (2012-10-08), Hanasakura (2012-09-13), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Mahdiye* (2013-03-06), Miriam (2012-09-12), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-13), Pari65 (2014-02-01), parisa.j (2013-04-14), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2012-09-12), sainaap (2013-08-01), samagh (2017-12-14), setayesh66 (2012-09-16), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), veronika (2013-01-07), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-09-12), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-13), الهام 62 (2012-09-16), باران بهاري (2014-04-15), دنیا (2013-07-13), سمانه1366 (2012-09-13), عسل شمس (2013-10-04)
قدیمی 2012-09-16, 03:02 PM   #68
sama jan
کاربر فعال
 
آواتار sama jan
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: خونه ی عشق...
ارسالها: 1,712
تشکر کرده : 8,477
تشکر شده 20,528 بار در 2,080 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: مرغ شکم پر

مرغ شکم پر با سس مخصوص مامان پز
از تو قابلمه گرفتم چون میدونستم پس از خروج از مطبخ دیگه به عکس نمیکشید
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMAG0012.jpg
بازدید:	11
اندازه:	39.4 کیلوبایت
شناسه:	87513
__________________

در جهان تا میتوانی ساده و یکرنگ باش
قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است
sama jan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از دوست گرامی sama jan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2013-11-13), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-09-16), Mahboubehbanoo (2012-11-23), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-16), niloofar63 (2012-09-24), parisa.j (2013-04-14), Roya-e-Bahar (2013-08-01), sahar1425 (2012-09-24), Sepnta (2012-09-16), setayesh66 (2012-09-16), shamim90 (2014-02-12), sorour (2013-07-16), فاطمه مهر (2012-09-16), قاشق چوبی (2012-10-13), Vijeh (2013-04-18), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-24), دنیا (2013-07-13)
قدیمی 2012-09-24, 06:55 AM   #69
niloofar63
کاربر نیمه فعال
 
آواتار niloofar63
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: abadan
ارسالها: 394
تشکر کرده : 1,507
تشکر شده 3,875 بار در 399 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
niloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond reputeniloofar63 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: مرغ شکم پر

مرغ شکم پر که یک شب قبل با پیاز و نمک و کمی ادویه مرغ و زعفران خابوندم و روز بعد پیاز رو تفت دام با گردو خرد شده قیسی خرد شده و کشمش و سپس شکم مرغ رو پر کردم و بستم و توی فر گذاشتم.
Attached Thumbnails
مرغ شکم پر1.jpg  
niloofar63 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی niloofar63 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
34999 (2012-11-04), Araz (2012-09-24), Azijam (2012-11-27), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2013-11-13), elize (2012-11-22), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Mahboubehbanoo (2012-11-23), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-24), parisa.j (2013-04-14), Roya-e-Bahar (2013-08-01), SAHAR NAAZ (2013-01-07), sainaap (2013-08-01), Sepnta (2012-09-24), setayesh66 (2012-10-08), shamim90 (2014-02-12), sorour (2013-07-16), مسافر62 (2013-11-10), پاندا (2012-12-25), zariattari (2012-09-24), Zigma (2013-01-19), آشپزخونه سپیده (2012-09-24), دنیا (2013-07-13)
قدیمی 2012-10-07, 06:39 PM   #70
Sepnta
مدیر انجمن
 
آواتار Sepnta
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,780
تشکر کرده : 41,873
تشکر شده 65,891 بار در 4,014 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Sepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: مرغ شکم پر

مرغ شکم پر این دفعه تو شکمش. گردو چرخ شده + یک عدد پیاز بزرگگگگگگ رنده ریز کردم و آبشو هم گرفتم + رب انار + نمک و فلفل
دستور از مادر بزرگ شوهری که مال آستاراست بهش میگن لونگین
Attached Thumbnails
IMG_2188.jpg   IMG_2200.jpg  

__________________
آشپزخانه روز منویی من

ای هیچ برای هیچ به دنبال هیچ مپیچ
Sepnta آفلاین است   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*ati* (2014-05-29), *Helena* (2013-01-06), 34999 (2012-11-04), Araz (2012-10-07), Azijam (2012-11-27), ღ sahar ღ (2012-10-13), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), baran78 (2012-12-25), Belfi (2012-11-27), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2012-11-27), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-10-07), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Mahdiye* (2013-01-07), mahta11m (2013-03-09), mamaneasal (2013-01-27), Miriam (2012-10-07), Pari65 (2014-02-01), parisa.j (2013-04-14), Rana.Y (2013-01-06), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2013-01-06), sainaap (2013-07-31), setayesh66 (2012-10-08), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), فاطما (2013-01-08), مهرانه (2013-01-15), مامان زهرا و حسین (2012-11-27), مسافر62 (2013-11-10), پاندا (2012-12-25), veronika (2013-01-07), victoria (2013-01-26), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-10-07), zariattari (2013-01-07), آشپزخونه سپیده (2013-04-28), باران بهاري (2014-04-15), دنیا (2013-07-13), رها62 (2012-11-27), عسل شمس (2013-10-04)
پاسخ

کلیدواژه
ماه رمضان, ماست, مرغ, مزه, نمک, گوجه فرنگی, گردو, پخت, پر, بوی مرغ, بال مرغ, برنج, ترشی, حلقه, دوختن, ذکر, شكم, شکم, عکس, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 8 (0 عضو و 8 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 02:52 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد