کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

( معرفی اصطلاحات، نکات و تجربيات پخت انواع کیک )


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-07-13, 02:53 PM   #6
.SAHAR.
کاربر جدید
 
آواتار .SAHAR.
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
ارسالها: 43
تشکر کرده : 146
تشکر شده 228 بار در 42 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
.SAHAR. یک هاله روحانی دور اوست.SAHAR. یک هاله روحانی دور اوست.SAHAR. یک هاله روحانی دور اوست
فعالیت Longevity
2/20 12/20
Today ارسالها
0/5 sssssss43
پیشفرض پاسخ: نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني

سلام دوستان عزیز ،کسی میدونه کیک ساده رو چه جوری میشه در مایکرو ویو پخت؟
.SAHAR. آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی .SAHAR. عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-09-08), veronika (2014-05-03)
قدیمی 2012-07-14, 11:41 PM   #7
مهندس
کاربر فعال
 
آواتار مهندس
 
تاریخ عضویت: Feb 2012
موقعیت: Tehran
ارسالها: 682
تشکر کرده : 6,652
تشکر شده 8,547 بار در 698 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
مهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond reputeمهندس has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
10/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssss682
پیشفرض پاسخ: نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني

سحر جان من از بهار سایت اینطوری دیدم:
برای کیک های کاکائویی یا نسکافه ای: 5 دقیقه با قدرت 100% و 8-7 دقیقه قدرت 60% بدون سه پایه
برای کیک هایی که میخوایم روش برشته بشه مثل وانیلی یا دارچینی: دقیقه قدرت 100% و 3 دقیقه قدرت 60% و 5-4 دقیقه گریل در ترکیب با ماکرو60%

خودم اگه بخوام با حالت ماکرو بپزم سعی میکنم نصف پیاله آب رو با قدرت 100% به مدت 3-4 دقیقه بذارم تا محیطش مرطوب بشه بعد کیکی که توی یه ظرف متوسط و نه کوچک با قدرت 60% به مدت 10 دقیقه یا قدرت 100% به مدت 6 دقیقه میذارم. البته اینم از نت بود نمیدونم کجا خونده بودم.
اگه ظرفت کوچیک باشه زودتر میپزه یه بار من توی پیاله گذاشتم 3 دقیقه اما از داخل خشک شده بود چون مواد در این حالت از داخل به خارج میپزن. تا برم سراغش دیدم از زیرش سوخته. اما به روی خودش نمی اورد در ظاهر خیلی هم زیبا بود

عزیزم اگر کیک ساده میخوای بپزی میتونی توی قابلمه تفلون هم درست کنی. من این اواخر همش توی قابلمه و تابه درست میکنم. بعد از 45 دقیقه بهش سر میزنم که معمولا هم میپزه البته باید زیر قابلمه شعله پخش کن هم بذاری و در قابلمه رو دمکنی
مهندس آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی مهندس عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-09-08), Homa2 (2012-07-15), setayesh66 (2012-07-15), veronika (2014-05-03)
قدیمی 2012-11-29, 11:09 AM   #8
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,496
تشکر کرده : 19,828
تشکر شده 16,623 بار در 2,230 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss2496
پیشفرض پاسخ: نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني

این هم اشکالات رایج در پخت کیک

کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

 اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
 میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
 دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
 هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
 کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
 بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
 میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
 قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.
__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-03-03), <باران> (2013-06-01), 890143629 (2014-09-08), sara68 (2013-06-20), فاطمه مهر (2014-05-13), نادیه (2014-02-17), veronika (2014-05-03), الهام 62 (2013-11-05), باران78 (2014-02-16)
قدیمی 2012-11-29, 11:10 AM   #9
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,496
تشکر کرده : 19,828
تشکر شده 16,623 بار در 2,230 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss2496
پیشفرض پاسخ: نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني


رویه کیک چسبنده است :


 روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
 میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
 کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)

کیک حالت خیس دارد:


 کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
 کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
 نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :

 دمای فر بسیار بالا بوده است.
 مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)
 میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-03-03), <باران> (2013-06-01), 890143629 (2014-09-08), sara68 (2013-06-20), veronika (2014-05-03), zahori (2013-07-31), باران78 (2014-02-16)
قدیمی 2012-11-29, 11:11 AM   #10
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,496
تشکر کرده : 19,828
تشکر شده 16,623 بار در 2,230 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss2496
پیشفرض پاسخ: نکات کلیدی برای پخت کیک و شيريني

کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

 قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
 قالب بیش از حد چرب شده است.
 مواد بیش از حد مخلوط شده است.
 مقدار مایعات زیاد بوده است.
 کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ)

خوابیدن پف کیک :


 هوادهی مواد به درستی انجا نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.
 پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
 میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
 قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
 کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.
 در فر قبل از پخت باز شده است.
 دمای فر کم بوده است.
 مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)
 بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:


 فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)
 شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
 مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.
 میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
 میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
 از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.
 مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-03-03), <باران> (2013-06-01), 890143629 (2014-09-08), Araz (2012-11-29), veronika (2014-05-03), باران78 (2014-01-12)
پاسخ

کلیدواژه
نکات, نان, کلیدی, کیک, گردو, پخت, ذکر, شيريني, شيرينی, شیرینی

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تجربه های شیرین:: تارت و تارتلت :: Rana.Y کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 166 2014-02-12 08:13 AM
چند اشتباه در پخت غذا گندم ریزه کاری های خانه داری 1 2013-08-28 06:45 PM
جنبه های اخلاقی گوشت خواری *Lotus* دانستنیهای گیاهخواری 51 2013-02-16 12:14 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 10:27 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد