مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان یزد

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-04-18, 10:31 PM   #1
سیندرلا22
کاربر فعال
 
آواتار سیندرلا22
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
ارسالها: 1,303
تشکر کرده : 6,962
تشکر شده 10,919 بار در 1,275 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssss1303
پیشفرض اشکنه آردی

گام ۱


مواد لازم: آرد 5/1 پیمانه (یا لیوان) پیاز متوسط 4 عدد آب به مقدار لازم (یا به تعداد نفرات 1-2 لیوان بیشتر) تخم مرغ به تعداد نفرات و 1-2 عدد بیشتر نمک، فلفل، زرچوبه به مقدار لازم مرزنگوش یک پیمانه روغن به مقدار لازم کره 40 گرم یا 2 ق غ
گام ۲


ابتدا آرد را الک کرده و با کره تف می دهیم
گام ۳


رنگ آرد که تغییر کرد و بوی خامی آن از بین رفت
گام ۴


آرد را کنار گذاشته
گام ۵


تا کمی سرد شود
گام ۶


پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تف میدهیم وقتی پیاز خوب تف داده شد نمک فلفل و زرچوبه را اضافه کرده
گام ۷


ودر آخر 2 لیوان آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بخورد
گام ۸


آرد تف داده شده را الک کرده در ظرفی میریزیم
گام ۹


مقدار باقیمانده آب را به آن اضافه کرده و آرد را در آب حل کرده
گام ۱۰


مخلوط آرد و آب را به مخلوط پیاز در حال جوش اضافه کرده و مرتبط هم میزنم که یکدست شود.
گام ۱۱


گذاریم مواد باهم جوش خورده تا غلیظ شود و اگر دیدیم خیلی غلیظ شده در موقعی که باهم مخلوط میکنیم و آبش کم است مقداری آب جوش به آن اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بجوشد وقتی مایع اشکنه غلیظ شد یک به یک تخم مرغهارا اضافه میکنیم بصورتی که درسته بماند
گام ۱۲


مرزنگوش را پاک کرده (اگر سیخ دارد جدا میکنیم) در آب ریخته تا هم گردو خاک و ریگش جداشود مرزنگوش که روی آب هست را جداکرده به اشکنه اضافه نموده و در حد خیلی کم و به آرامی با مواد مخلوط کرده تا تخم مرغها له نشود
گام ۱۳


و یکی دو جوش که خورد اشکنه ما آماده است غلظت اشکنه مثل ماست معمولی میماند این غذا با ترشی بادمجان و پیاز خیلی خوشمزه میشود
گام ۱۴


غذا حاضر است نوش جان
اینو از سایت اشپزی گرفتم دستورش با اینی که من درست می کنم یکیه اینم مال یزده یکی از غذاهای محبوب حتما امتحانش کنین
این عکس هم مال همون سایته
eshkeneh.jpg
سیندرلا22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-03-25), Beauty (2013-06-26), hamraz (2012-05-20), marmar11 (2013-03-25), parisa.j (2012-06-07), setayesh66 (2013-03-25), مهتاب22 (2013-08-12), zamzam (2013-11-29), zariattari (2013-01-30)
قدیمی 2012-05-20, 10:07 AM   #2
نجما
کاربر جدید
 
آواتار نجما
 
تاریخ عضویت: May 2012
موقعیت: یزد
ارسالها: 3
تشکر کرده : 53
تشکر شده 10 بار در 3 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
نجما در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 13/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss3
پیشفرض پاسخ: اشکنه آردی

دوستان گلم می تونین به جای آب؛آب گوشت اضافه کنین وبه جای مرزنگوش؛ساقه ی تازه اسفناج (به هیچ عنوان ازبرگ آن استفاده نکنین)بریزین که طعم وظاهری زیبا به غذاتون میده
نجما آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی نجما عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-05-20), parisa.j (2012-06-07), سیندرلا22 (2012-05-27)
قدیمی 2013-03-25, 11:34 AM   #3
سیندرلا22
کاربر فعال
 
آواتار سیندرلا22
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
ارسالها: 1,303
تشکر کرده : 6,962
تشکر شده 10,919 بار در 1,275 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssss1303
new03 پاسخ: اشکنه آردی

من اشکنه رو اینجوری درست می کنم اول آرد رو بو میدم حدود 3.4لیوان
در همون ظرفی که آرد بو دادیم روغن پیاز درست می کنیم
IMG_3956.jpg
بعد آرد رو توی روغن پیاز می ریزیم و شوید رو هم بهش اضافه می کنیم 1-2 قاشق شوید کافیه
IMG_3957.jpg
بعد کم کم آب جوش رو اضافه می کنیم حدود 2 لیوان البته من چشمی می ریزم بعد می ذارم یکم بپزه تا خامی آرد بیرون بره
IMG_3958.jpg
وقتی یکم غلیظ شد
IMG_3959.jpg
تخم مرغ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا تخم مرغ پخش بشه وپخته بشه به همین راحتی نوش جان
IMG_3960.jpg

IMG_3961.jpg
__________________
خداوندا تقدیرم را زیبا بنویس، کمک کن که آنچه را که تو زود می خواهی من دیرنخواهم و آنچه را که تو دیر می خواهی، من زود نخواهم.
سیندرلا22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-06-26), marmar11 (2013-03-25), setayesh66 (2013-03-25), قاشق چوبی (2013-03-28), مهتاب22 (2013-08-12), نجما (2013-03-27), zamzam (2013-11-29), zariattari (2013-03-25)
پاسخ

کلیدواژه
ماست, گردو, آردی, اسفناج, اشکنه, ترشی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی آردی گردویی SHIVA شیرینی های خشک سنتی 16 2014-03-30 06:44 PM
سوپ اشکنه و شمبلیله آلیس سوپ 2 2011-08-06 12:26 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:22 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد