مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-10, 06:48 PM   #11
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,773
تشکر کرده : 20,820
تشکر شده 26,296 بار در 2,036 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1773
پیشفرض پاسخ: باقلوا

ساناز جان اینها با خمیر باقلوا از فروشگاه ترکهاست که بسیار راحت و بی دردسر هست ولی قبلا خودم درست میکردم و توی سایت قبلی هم عکس باز کردن خمیر ها را گذشته بودم
من یک متد از دوست ترکم یاد گرفته بودم که خیلی راحت باز میکردم اینجا حتمن نشاسته پودری را دیدی که به نرمی پودر قند هست و برای درست کردن سس ها استفاده میشه وقتی خامیرمون را خواستیم باز کنیم از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و در این نشاسته میغلتانیم (غلطش تقصیر بهنویس هست ) بعد باز میکنیم به اندازه یک بشقاب که شد خمیر دوم را اینکار را باهاش میکنیم و حالا میان ۲ تا خمیر پودر نشاسته میپاشیم و باز میکنیم که اینجوری ۲ ورق خمیر را به هم و به راحتی باز میکنیم
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
alz.alz (2013-10-11), Amitida (2012-01-10), ღ.ترنم.ღ (2012-02-19), bamika (2013-07-01), Maneli (2012-01-10), Mitra@ (2013-07-05), Nahid59 (2012-01-11), nasrin50 (2012-01-30), pante a (2013-08-31), selin (2012-01-10), Shidak (2012-02-07), veronika (2013-07-18), zohre m (2013-06-08)
قدیمی 2012-01-29, 01:34 PM   #12
*sogoli*
کاربر جدید
 
آواتار *sogoli*
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: ارومیه
ارسالها: 38
تشکر کرده : 194
تشکر شده 891 بار در 42 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssssss38
پیشفرض پاسخ: باقلوا

باقلوای گردویی یا خمیر یوفکا
Attached Images
File Type: jpg 56c38lpctj4fcm0kuqd.jpg (33.0 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg an32t37gujuvmhiedo2n.jpg (35.8 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg yn5dfcllnni90b0c6f73.jpg (42.5 کیلوبایت, 1 views)
*sogoli* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی *sogoli* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2012-01-29), alz.alz (2013-10-11), ღ.ترنم.ღ (2012-02-19), Bahari (2012-03-11), bamika (2013-07-01), gisoo2 (2013-04-23), Khaleh Mary (2012-01-29), Mahshid (2013-06-05), maral juju (2013-09-30), marava (2013-04-01), marie (2013-08-29), maryamiii (2014-05-29), Mitra@ (2013-07-05), Narges (2012-02-06), nasrin50 (2012-01-30), pante a (2013-08-31), sara68 (2013-06-23), Sarashpaz-Sepideh (2012-02-06), Shidak (2012-02-07), SHIVA (2012-03-18), مسافر62 (2013-11-22), پرچونه (2013-05-22), veronika (2012-11-24), zohre m (2013-06-08), آشپزخونه سپیده (2013-04-01), بوژنه (2013-05-25), بادصبا (2012-01-29), باران بهاري (2013-06-06)
قدیمی 2012-01-29, 02:30 PM   #13
*AZITA*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *AZITA*
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 363
تشکر کرده : 2,705
تشکر شده 9,076 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss363
پیشفرض پاسخ: باقلوا

نقل قول:
ارسالی توسط mamanasal99 مشاهده موضوع
وااااای عجب باقلواهای خوشمزه ای.
پانته ا جون ایا میشه بجای گردو از نارگیل یا بادام استفاده کرد؟
معمولش که با بادوم بیشتر تهیه میشه. ولی دیدم که با نارگیل و پسته هم تهیش کردند.ولی این مدل باقلوای گردویی از نظر مزه خیلی متفاوت و لذیذه......
Attached Images
File Type: jpg DSC03908.jpg (103.7 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg DSC03895.jpg (100.3 کیلوبایت, 2 views)
*AZITA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی *AZITA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*sogoli* (2012-01-29), alz.alz (2013-10-11), Amitida (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-02-19), Bahari (2012-03-11), bamika (2013-07-01), fariba jun (2012-02-16), gisoo2 (2013-04-23), Khaleh Mary (2012-01-29), Mahshid (2013-06-05), Mitra@ (2013-07-05), Narges (2012-02-06), nasrin50 (2012-01-30), pante a (2013-08-31), s1387p (2012-12-28), Shidak (2012-02-07), SHIVA (2012-03-18), مسافر62 (2013-11-22), پرچونه (2013-05-22), veronika (2012-11-24), zohre m (2013-06-08), آشپزخونه سپیده (2013-04-01), بوژنه (2013-05-25), تندیس (2012-04-05)
قدیمی 2012-02-07, 03:55 PM   #14
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,334
تشکر شده 1,505 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss167
پیشفرض پاسخ: باقلوا

نقل قول:
ارسالی توسط *sogoli* مشاهده موضوع
باقلوای گردویی یا خمیر یوفکا
میشه توضیحشم بذارید
آخه باقلوای یزدی با باقلوای ترکی متفاوته الان این باقلوای ترکیه؟درسته؟

کسی باقلوای یزدی با خمیر یوفکا درست کرده آیا؟

__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
bamika (2013-07-01), elinazi (2012-02-08), fariba jun (2012-02-16), maria (2012-02-08), veronika (2013-07-18), zohre m (2013-06-08), بوژنه (2013-05-25)
قدیمی 2012-02-19, 03:50 PM   #15
*AZITA*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *AZITA*
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 363
تشکر کرده : 2,705
تشکر شده 9,076 بار در 489 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute*AZITA* has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss363
پیشفرض پاسخ: باقلوا

نقل قول:
ارسالی توسط SarahGol مشاهده موضوع
میگم میشه با خمیر هزار لا درستش کرد؟ این خمیر شیرینه ؟ برای شیرینیش چه کنم اگه شیرین نیست؟
دوست عزیز.با خمیر یوفکا و فیلو ظاهرا کار خیلی راحت میشه و تو کانال می شف نشون داد که یه خانوم با خمیر فیلو و پودر پسته باقلوا توی یه سینی بزرگ درست کرده بود .ولی با خمیر هزار لا رو دیگه نشنیدم .و حقیقتشم بخواهید تا حالا از هیچ مدلشون نگرفتم و تجربه ای در این مورد ندارم.ولی تا دلتون بخواد خمیر درست کردم و باقلوا درست کردم که .....باقلوا.{2 (6)

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-06-05 انجام شده است علت: سوال
*AZITA* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی *AZITA* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-02-19), Mitra@ (2013-07-05), s1387p (2012-12-28), veronika (2013-07-18), zohre m (2013-06-08)
پاسخ

کلیدواژه
masume, مزه, نان, گردو, آموزش, باقلوا, خدا, سنتی, شیرینی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک باقلوا Marjan کیک های شربتی 137 2014-06-10 12:11 PM
کیک ارده maya1050 کیک های ساده 13 2014-01-05 04:50 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:58 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد