مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک

( معرفی اصطلاحات، نکات و تجربيات پخت انواع کیک )


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-12-08, 08:28 PM   #36
Mahsan
کاربر جدید
 
آواتار Mahsan
 
تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: Ahvaz
ارسالها: 71
تشکر کرده : 145
تشکر شده 330 بار در 62 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر است
فعالیت Longevity
2/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssssss71
پیشفرض پاسخ: روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

سلام دوست جونا.
من یه بار شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کردم برای تزیین اما وقتی رویه کیک ریختم همش جذب کیک شده!!!!چی کار کنم اینطوری نشه؟!؟!؟!؟!؟
__________________
روزی ما دوباره كبوترهایمان را پیدا خواهیم كرد/و مهربانی دست زیبائی را خواهد گرفت.روزی كه كمترین سرود/بوسه است/و هر انسان برای هر انسان/برادری ست
Mahsan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
Soli (2012-09-20)
قدیمی 2011-12-08, 09:00 PM   #37
Fatemeh1
کاربر فعال
 
آواتار Fatemeh1
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 531
تشکر کرده : 9,127
تشکر شده 4,344 بار در 763 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Fatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss531
پیشفرض پاسخ: روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

نقل قول:
ارسالی توسط Mahsan مشاهده موضوع
سلام دوست جونا.
من یه بار شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کردم برای تزیین اما وقتی رویه کیک ریختم همش جذب کیک شده!!!!چی کار کنم اینطوری نشه؟!؟!؟!؟!؟
عزیزم شاید خیلی کم ریختی؟ اگه خیلی کم بریزی شاید نفوذ کنه به داخل کیک و یا اینکه خیلی رقیق باشه
معمولا برای رویه کیک به صورت شکلات بصورت گاناش ریخته میشه
__________________


Fatemeh1 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Fatemeh1 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2011-12-08), elize (2012-11-28), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Mahsan (2011-12-09), Marjan (2011-12-08), marzi.kh (2014-01-22), Soli (2012-09-20), veronika (2012-12-18)
قدیمی 2011-12-08, 10:12 PM   #38
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,147
تشکر کرده : 8,267
تشکر شده 17,739 بار در 2,193 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
6/20 16/20
Today ارسالها
2/5 sssss2147
پیشفرض پاسخ: روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

شاید هم خیلی داغ بوده مهسان جون یکم باید صبر کنی تا خنک بشه
__________________
Amitida آنلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Homa2 (2014-01-12), Mahsan (2011-12-09)
قدیمی 2011-12-09, 07:24 PM   #39
Mahsan
کاربر جدید
 
آواتار Mahsan
 
تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: Ahvaz
ارسالها: 71
تشکر کرده : 145
تشکر شده 330 بار در 62 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر استMahsan وجودش جواهر است
فعالیت Longevity
2/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssssss71
پیشفرض پاسخ: روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

فاطمه جون و آمیتیدا جون ممنون از راهنمایی هاتون.راستش کم نریختم اما فکر کنم هم کیکم گرم بود و هم شکلاتم....
__________________
روزی ما دوباره كبوترهایمان را پیدا خواهیم كرد/و مهربانی دست زیبائی را خواهد گرفت.روزی كه كمترین سرود/بوسه است/و هر انسان برای هر انسان/برادری ست
Mahsan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
Amitida (2011-12-09)
قدیمی 2012-01-08, 01:23 AM   #40
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,147
تشکر کرده : 8,267
تشکر شده 17,739 بار در 2,193 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
6/20 16/20
Today ارسالها
2/5 sssss2147
پیشفرض پاسخ: روش آب کردن شکلات و تزیین با شکلات

برگ شکلاتی

ww.jpg

این برگ های شکلاتی خوشمزه را می توانید به آسانی درست نمایید و برای تزیین کیک ها، مافین یا دسر مورد استفاده قرار دهید.


مواد لازم

شکلات تخته ای سفید یا شکلاتی: به مقدار لازم
روغن مایع

برگ: به مقدار لازم. (از هر نوع برگی که دارای رگه های درشت باشد می توانید استفاده کنید)
قلمو
سینی یا دیس مسطح


طرز تهیه

مرحله 1 - شکلات را خرد یا رنده کنید و در یک کاسه بریزید. سپس روی بخار کتری بگذارید تا نرم شود.


مرحله 2 - یک قاشق غذاخوری روغن مایع به شکلات اضافه کنید. (در این مرحله در صورتیکه از شکلات سفید استفاده کرده اید، می توانید رنگ خوراکی نیز بیافزایید تا برگ های رنگی داشته باشید)

مرحله 3 - برگ ها را شسته و خشک کنید.

مرحله 4 - برگ ها را روی سینی گذاشته به طوریکه قسمتی که رگ برگ های آن مشخص است رو به خودتان باشد.


dsc01006.jpg
مرحله 5 - قلمو را به روغن آغشته کرده و پشت برگ ها را با آن چرب کنید.

مرحله 6 - شکلات آب شده را به آرامی روی برگ ها که چرب کرده اید بریزید و سپس در یخچال قرار دهید.

dsc01008.jpg
im.jpg

dsc01011.jpg
مرحله 7 - بعد از بستن شکلات روی برگ، مرحله 6 را یک بار دیگر تکرار کنید تا شکلات ضخیم تر شود و هنگام جدا کردن نشکند.


مرحله 8 - برگ را به آرامی از شکلات جدا کنید.


dsc01013.jpg
مرحله 9 - برگ های شکلاتی آماده شده را می توانید برای روی کیک، مافین، دسر و .... به عنوان تزیین استفاده نمایید
__________________
Amitida آنلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-05-19), 09111 (2014-01-04), Beauty (2013-08-21), elize (2012-11-28), Homa2 (2012-01-26), Khaleh Mary (2012-01-26), leili (2012-06-30), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Marjan (2012-01-08), marzi.kh (2014-01-22), Matiiin (2013-12-27), Nahid59 (2012-01-08), Princess_t (2012-09-24), Sardooneh (2012-01-08), setayesh66 (2012-08-03), Soli (2012-09-20), sorour (2013-08-17), veronika (2012-10-04), آشپزخونه سپیده (2013-05-12), الهام 62 (2013-08-19), بادصبا (2012-01-08), شبنم 71 (2012-11-17)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, مزه, کیک, کردن, گل رز, آموزش, تزئین, دسر, ذوب, روش, شیرینی, شکلات, شعر, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 8 (0 عضو و 8 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ایده هایی برای .: تزئین کیک و شیرینی با شکلات signorina ایده و تکنیک های تزیین کیک 15 2014-01-29 09:58 AM
روش تربیت فرزندان در سنین مختلف گندم مادر و كودك - mommy and kid 3 2013-12-31 12:14 PM
8 روش برای متوقف کردن دعوای بچه‌ها masume مادر و كودك - mommy and kid 0 2012-04-22 06:25 PM
ایده هایی فوق العاده برای مرتب کردن و دکورکردن منزلتان! jenifer دکوراسیون داخلی وچیدمان 1 2012-01-15 11:40 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:09 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد