![]() |
![]() |
#6 |
کاربر جدید
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 1,061 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خوب از شکلشم مشخصه که این ژله همون ژله خرده شیشه معروفه
مواد لازم: دو بسته یا بیشتر بستگی به خودتون داره ژله در رنگ های تیره (مثل ژله تمشک سیاه)- شیر دو و نیم لیوان-شکرسه چهارم لیوان-وانیل ١ ق چ-خامه ١٠٠ گرم-پودر ژلاتین دو و نیم ق غ خوب روش تهیه اش: ژله ها رو هر کدوم تو نصف لیوان آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف هایی مثل پیرکس و بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. وقتی بست، ژله رو به اشکال نامنظم ببرید. شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه. بعد از روی گاز بردارید و بذارید کنار. ژلاتین رو اول روی کمی آب سرد بپاشید. وقتی به حالت اسفنجی در اومد بذاریدش روی بخار آب جوش تا شفاف بشه.پس از این که مخلوط شیر و شکر کمی خنک شد، ژلاتین و وانیل و خامه رو بریزید توش و هم بزنید. کرم وانیلی بریزید تو قالب و بذارید تو یخچال تا ببنده تقریبا دو ساعت طول میکشه. وقتی کرم نیم بند شد، اون ژله هایی رو که همون اول به صورت قطعات نامنظم بریده بودید، دونه دونه فرو کنید تو کرم. وقتی تموم شد دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. آخرین ویرایش توسط Sardooneh در تاریخ 2011-04-25 انجام شده است |
![]() |
![]() |
65 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | <*Sara*> (2012-12-23), *Darya* (2011-07-28), 136122 (2015-04-03), 3tare (2012-04-04), afarin08 (2011-04-23), amertad (2013-08-29), Amitida (2012-03-05), Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), bahar777 (2012-12-07), Bahari (2012-04-06), banafsheh (2011-09-22), donya (2013-04-29), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-03-26), gole roz (2015-04-01), golnaz (2013-06-04), H2O water (2013-03-25), hamraz (2012-08-21), Hanichef (2012-01-10), Hedieh (2012-04-14), hodajoon (2012-04-12), khanoomi (2011-08-14), kooty (2011-09-12), mami ghazal (2012-07-26), Maneli (2012-01-19), marie (2013-09-10), marzi.kh (2014-02-01), Matiiin (2013-12-01), mehrnaz salmani (2013-04-01), myaroosak (2011-08-17), Narges (2011-08-13), Piano (2013-06-28), Roham (2012-06-25), roonika (2015-01-22), ROSHAN (2013-08-16), Saharsashia (2012-12-26), Sakineh (2013-11-27), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-06-13), Sardooneh (2011-11-27), sarmineh (2011-01-10), selin (2012-01-11), setayesh66 (2012-06-23), Shirinkam (2013-02-12), signorina (2012-06-21), Soli (2012-11-07), Tasha (2014-05-07), فاطیما (2012-01-12), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), کیمیا (2011-12-26), پاندا (2012-08-02), veronika (2012-09-04), YAS YAS (2012-11-11), yasi55 (2013-08-20), yoohoo (2011-12-15), zariattari (2012-05-09), آلیس (2011-08-09), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), بانوی اردیبهشت (2012-10-15), سهیلامیلاد (2015-01-23), سیندرلا22 (2013-01-27), صدرا (2011-08-16) |
![]() |
#7 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 520
تشکر کرده : 2,431
تشکر شده 4,337 بار در 485 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این دسر خوشمزه مناسب حال عاشقان قهوه هست خوردنش کلی لذت بخشه
![]() نکته مهم درست کردن این دسر این هست که به ازای هر پیمانه از مایعات شما نیاز به 1 قاشق غذاخوری پورد ژلاتین دارید. طریقه ذوب کردن ژلاتین: در یک کاسه(ترجیحا فلزی)کمی آب سرد میریزیم سپس ژلاتین را روی آن میپاشیم 5 دقیقه بعد که ژلاتین تاحدی پفکی شده بود روی بخار کتریمیگذاریم تا ژلاتین کاملا ذوب شود. مهم: موقع اضافه کردن ژلاتین به مایعات دقت کنید هر دو هم دما باشند طرز تهیه ژله های قهوه: 2 پیمانه قهوه دم کرده شکر به میزان دلخواه(میزان شکر را بیشتر بریزید چون ژلاتین شیرینی مایع رو کم میکنه) ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ژلاتین را به روش بن ماری ذوب میکنیم و به قهوه شیرین شده اضافه میکنیم و در قالب میریزیم (بهتر است قالب مستطیل باشد تا موقع برش مکعب های خوشگلی داشته باشیم) و در یخچال میگذاریم بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم به شکل مربع طرز تهیه ژله کافی میکس: کافی میکس 2 تا آب جوش 2 پیمانه ژلاتین 2 قاشق غذاخوری شکر کافی میکس را در آبجوش حل میکنیم کمی شکر اضافه میکنیم و ژلاتین ذوب شده را هم اضافه میکنیم و در قالب میریزیم و در یخجال میگذاریم و بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم طرز تهیه ژله شیرکاکائو: شیر کاکائو 2 پیمانه ژلاتین 2 قاشق غذاخوری ژلاتین را به روش بن ماری ذوب میکنیم و به شیر کاکائو اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم و در یخچال می گذاریم و بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم طرز تهیه ژله پایه (سفید رنگ): شیر 3 لیوان شکر 4/3 لیوان خامه 100 گرم وانیل 1 قاشق چای خوری پودر ژلاتین 20 گرم ابتدا شیر وشکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر حل شود .پودر ژلاتین را به روش بالا ذوب میکنیم .بعد شیر را از روی حرارت برمیداریم وانیل و خامه رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم .وقتی ژلاتین ذوب شده و با شیر هم دما شدند ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم. قالب مورد نظر رو از قبل خیس میکنیم و در فریزر میگذاریم ژله پایه را درون قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا غلظت مایع مثل سفیده تخم مرغ شود(مراقب باشید ژله زیاد سفت نشود)بعد از یخچال خارج میکنیم و ژله هایی که برش زدیم را داخل قالب میریزیم و مجدد داخل یخچال میگذاریم بهتر است یک شب تا صبح داخل یخچال بماند. |
![]() |
![]() |
57 کاربر زیر از دوست گرامی Samane عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | <*Sara*> (2012-12-23), *Yasi* (2012-06-12), 136122 (2015-04-03), amertad (2013-08-29), Amitida (2012-03-05), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), Bahari (2012-04-06), Betty (2011-01-22), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-04-20), gole roz (2015-04-01), haale (2011-04-20), hamraz (2012-08-21), Hanichef (2012-01-10), Hedieh (2012-04-14), jenifer (2011-02-08), kooty (2011-09-12), leila_2 (2012-02-25), mami ghazal (2012-07-26), marie (2013-09-10), marzi.kh (2014-02-01), masi (2011-01-21), Matiiin (2013-12-01), mehrnaz salmani (2013-04-01), mitra f (2013-10-18), Narges (2011-01-21), roonika (2015-01-22), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-04-20), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-04), Sardooneh (2011-11-27), sepidar (2011-02-08), Sepinood (2011-02-12), Sepnta (2013-09-09), setayesh66 (2012-06-23), signorina (2012-06-21), sogand.sh (2011-12-31), Soli (2012-11-07), Tasha (2014-04-30), فاطیما (2012-01-12), محدثه جون (2015-07-07), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), گلوریا (2014-11-30), پاندا (2012-08-02), پرناک (2012-03-25), پرند (2012-04-11), پروشات (2011-02-12), YAS YAS (2012-11-11), yoohoo (2011-12-15), zariattari (2012-05-09), آلیس (2011-08-09), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), الیکا (2012-12-20), اسفند (2011-04-15), سیندرلا22 (2014-11-22) |
![]() |
#8 |
کاربر نیمه فعال
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بهشت
ارسالها: 167
تشکر کرده : 782
تشکر شده 462 بار در 134 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من برای اولین بار ژله خرده شیشه درست کردم این شکلی شد فکر کنم خرده هاش زیاد بود البته رنگ قرمزش
__________________
وقتی از دست دادن عادت میشود دیگر به دست آوردن هم آرزو نمیشود. |
![]() |
![]() |
37 کاربر زیر از دوست گرامی amanita عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Yasi* (2012-06-12), 136122 (2015-04-03), 3tare (2012-04-04), Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-04-20), gole roz (2015-04-01), hamraz (2012-08-21), Hedieh (2012-04-14), jenifer (2011-02-08), mami ghazal (2012-07-26), Matiiin (2013-12-01), myaroosak (2011-08-10), Narges (2011-02-12), Pana (2011-09-04), roonika (2015-01-22), Samane (2011-02-12), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-04-20), Sardooneh (2011-11-27), selin (2012-01-11), Sepinood (2011-02-12), shany (2011-01-28), sogand.sh (2011-12-31), Soli (2012-11-07), فاطیما (2012-01-12), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), پرند (2012-04-11), veronika (2012-09-04), yoohoo (2011-12-15), آلیس (2011-08-16), دانش اموز (2013-08-14), سیندرلا22 (2014-11-22), صدرا (2011-08-16) |
![]() |
#9 |
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,721
تشکر شده 4,656 بار در 596 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
امانیتا جون اگه پایه اش رو سفید یعنی با شیر درست کنی هرچه خرده ها بیشتر باشه قشنگتره
الانم قشنگه اما اگه یه خرده روشن مثل پرتقالی توش داشت ترکیب رنگش بیشتر خودشو میکند |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 136122 (2015-04-03), Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), faride (2011-10-22), miaayad-hoda (2012-10-08), Pana (2011-09-04), roonika (2015-01-22), ROSHAN (2013-08-16), samanta2 (2012-01-21), Soli (2012-12-16), فاطیما (2012-01-12), ندیمه (2013-06-23), پرند (2012-04-11), zarii. (2014-08-16), سیندرلا22 (2014-11-22) |
![]() |
#10 |
کاربر نیمه فعال
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بهشت
ارسالها: 167
تشکر کرده : 782
تشکر شده 462 بار در 134 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مرسی تکتم جون ایشالا دفعه بعد حتما اینکارو میکنم
![]() ولی من چون پایه ام رنگ نارنجی روشن بود که الان اصلا معلوم نیست گفتم اگه پرتقالی بریزم معلوم نمیشه قصد داشتم یه رنگ بنفش بریزم که اشتباهی دوتاش قرمز شد بازم ممنون ![]()
__________________
وقتی از دست دادن عادت میشود دیگر به دست آوردن هم آرزو نمیشود. |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
فانتزی, قهوه, ماست, مزه, ژله, کرم, ترنم, تره, ترشی, حرفهای روزانه, خدا, خرده, دقت کردین, دسته گل, دسر, روزانه, شير, شیرینی, شیشه, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
نقاشی روی شیشه | Adriyana | هنرهای دستی - کار با چوب، شیشه و موزائیک | 167 | 2015-09-27 09:47 PM |
کارهای هنری و خلاقانه روی شیشه | Rose | هنرهای دستی - کار با چوب، شیشه و موزائیک | 9 | 2014-11-06 01:20 PM |
باغچه شیشه ای [تراریوم] | MaarMaar | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 11 | 2014-04-25 10:59 AM |
ساحل بی نظیر شیشه ای در آمریکا | Rose | عکس شهر ها و طبیعت جهان | 0 | 2011-10-24 07:00 PM |
خرده جنایت های زناشوهری [ نمایشنامه ] | MaarMaar | کتاب داستان | 8 | 2011-01-17 08:10 PM |
|