کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > ژله و دسرهای ژلاتینه

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-08, 08:10 AM   #6
ashpazbanoo
کاربر جدید
 
آواتار ashpazbanoo
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 984 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to behold
پیشفرض دسر خرده شیشه

خوب از شکلشم مشخصه که این ژله همون ژله خرده شیشه معروفه

مواد لازم:
دو بسته یا بیشتر بستگی به خودتون داره ژله در رنگ های تیره (مثل ژله تمشک سیاه)- شیر دو و نیم لیوان-شکرسه چهارم لیوان-وانیل ١ ق چ-خامه ١٠٠ گرم-پودر ژلاتین دو و نیم ق غ
خوب روش تهیه اش:
ژله ها رو هر کدوم تو نصف لیوان آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف هایی مثل پیرکس و بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. وقتی بست، ژله رو به اشکال نامنظم ببرید.

شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه. بعد از روی گاز بردارید و بذارید کنار. ژلاتین رو اول روی کمی آب سرد بپاشید. وقتی به حالت اسفنجی در اومد بذاریدش روی بخار آب جوش تا شفاف بشه.پس از این که مخلوط شیر و شکر کمی خنک شد، ژلاتین و وانیل و خامه رو بریزید توش و هم بزنید.

کرم وانیلی بریزید تو قالب و بذارید تو یخچال تا ببنده تقریبا دو ساعت طول میکشه.
وقتی کرم نیم بند شد، اون ژله هایی رو که همون اول به صورت قطعات نامنظم بریده بودید، دونه دونه فرو کنید تو کرم. وقتی تموم شد دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده.
Attached Images
File Type: jpg Jello-Salad-Recipe.jpg (95.4 کیلوبایت, 25 views)

آخرین ویرایش توسط Sardooneh در تاریخ 2011-04-25 انجام شده است
ashpazbanoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
61 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2012-12-23), *Darya* (2011-07-28), 3tare (2012-04-04), afarin08 (2011-04-23), amertad (2013-08-29), Amitida (2012-03-05), Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), bahar777 (2012-12-07), Bahari (2012-04-06), banafsheh (2011-09-22), donya (2013-04-29), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-03-26), golnaz (2013-06-04), H2O water (2013-03-25), hamraz (2012-08-21), Hanichef (2012-01-10), Hedieh (2012-04-14), hodajoon (2012-04-12), khanoomi (2011-08-14), kooty (2011-09-12), mami ghazal (2012-07-26), Maneli (2012-01-19), marie (2013-09-10), marzi.kh (2014-02-01), Matiiin (2013-12-01), mehrnaz salmani (2013-04-01), myaroosak (2011-08-17), Narges (2011-08-13), Piano (2013-06-28), Roham (2012-06-25), ROSHAN (2013-08-16), Saharsashia (2012-12-26), Sakineh (2013-11-27), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-06-13), Sardooneh (2011-11-27), sarmineh (2011-01-10), selin (2012-01-11), setayesh66 (2012-06-23), Shirinkam (2013-02-12), signorina (2012-06-21), Soli (2012-11-07), Tasha (2014-05-07), فاطیما (2012-01-12), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), کیمیا (2011-12-26), پاندا (2012-08-02), veronika (2012-09-04), YAS YAS (2012-11-11), yasi55 (2013-08-20), yoohoo (2011-12-15), zariattari (2012-05-09), آلیس (2011-08-09), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), بانوی اردیبهشت (2012-10-15), سیندرلا22 (2013-01-27), صدرا (2011-08-16)
قدیمی 2011-01-21, 02:35 PM   #7
Samane
کاربر فعال
 
آواتار Samane
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 522
تشکر کرده : 2,432
تشکر شده 4,181 بار در 491 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Samane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond reputeSamane has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض ژله خرده شیشه ای قهوه ترک،کافی میکس و شیر کاکائو

این دسر خوشمزه مناسب حال عاشقان قهوه هست خوردنش کلی لذت بخشه

نکته مهم درست کردن این دسر این هست که به ازای هر پیمانه از مایعات شما نیاز به 1 قاشق غذاخوری پورد ژلاتین دارید.
طریقه ذوب کردن ژلاتین:
در یک کاسه(ترجیحا فلزی)کمی آب سرد میریزیم سپس ژلاتین را روی آن میپاشیم 5 دقیقه بعد که ژلاتین تاحدی پفکی شده بود روی بخار کتریمیگذاریم تا ژلاتین کاملا ذوب شود.
مهم: موقع اضافه کردن ژلاتین به مایعات دقت کنید هر دو هم دما باشند
طرز تهیه ژله های قهوه:
2 پیمانه قهوه دم کرده
شکر به میزان دلخواه(میزان شکر را بیشتر بریزید چون ژلاتین شیرینی مایع رو کم میکنه)
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب میکنیم و به قهوه شیرین شده اضافه میکنیم و در قالب میریزیم (بهتر است قالب مستطیل باشد تا موقع برش مکعب های خوشگلی داشته باشیم)
و در یخچال میگذاریم بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم به شکل مربع
طرز تهیه ژله کافی میکس:
کافی میکس 2 تا
آب جوش 2 پیمانه
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شکر
کافی میکس را در آبجوش حل میکنیم کمی شکر اضافه میکنیم و ژلاتین ذوب شده را هم اضافه میکنیم و در قالب میریزیم و در یخجال میگذاریم و بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم
طرز تهیه ژله شیرکاکائو:
شیر کاکائو 2 پیمانه
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب میکنیم و به شیر کاکائو اضافه میکنیم و داخل قالب میریزیم و در یخچال می گذاریم و بعد از بستن ژله آن را برش میزنیم
طرز تهیه ژله پایه (سفید رنگ):
شیر 3 لیوان
شکر 4/3 لیوان
خامه 100 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 20 گرم
ابتدا شیر وشکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر حل شود .پودر ژلاتین را به روش بالا ذوب میکنیم .بعد شیر را از روی حرارت برمیداریم وانیل و خامه رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم .وقتی ژلاتین ذوب شده و با شیر هم دما شدند ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.
قالب مورد نظر رو از قبل خیس میکنیم و در فریزر میگذاریم ژله پایه را درون قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا غلظت مایع مثل سفیده تخم مرغ شود(مراقب باشید ژله زیاد سفت نشود)بعد از یخچال خارج میکنیم و ژله هایی که برش زدیم را داخل قالب میریزیم و مجدد داخل یخچال میگذاریم بهتر است یک شب تا صبح داخل یخچال بماند.
Attached Images
File Type: jpg 01.jpg (39.6 کیلوبایت, 14 views)
File Type: jpg 02.jpg (47.1 کیلوبایت, 20 views)
Samane آفلاین است   پاسخ با نقل قول
51 کاربر زیر از دوست گرامی Samane عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2012-12-23), *Yasi* (2012-06-12), amertad (2013-08-29), Amitida (2012-03-05), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), Bahari (2012-04-06), Betty (2011-01-22), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-04-20), haale (2011-04-20), hamraz (2012-08-21), Hanichef (2012-01-10), Hedieh (2012-04-14), jenifer (2011-02-08), kooty (2011-09-12), leila_2 (2012-02-25), mami ghazal (2012-07-26), marie (2013-09-10), marzi.kh (2014-02-01), masi (2011-01-21), Matiiin (2013-12-01), mehrnaz salmani (2013-04-01), mitra f (2013-10-18), Narges (2011-01-21), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-04-20), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-04), Sardooneh (2011-11-27), sepidar (2011-02-08), Sepinood (2011-02-12), Sepnta (2013-09-09), setayesh66 (2012-06-23), signorina (2012-06-21), sogand.sh (2011-12-31), Soli (2012-11-07), Tasha (2014-04-30), فاطیما (2012-01-12), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), پاندا (2012-08-02), پرناک (2012-03-25), پرند (2012-04-11), پروشات (2011-02-12), YAS YAS (2012-11-11), yoohoo (2011-12-15), zariattari (2012-05-09), آلیس (2011-08-09), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), الیکا (2012-12-20), اسفند (2011-04-15)
قدیمی 2011-01-28, 11:51 PM   #8
amanita
کاربر نیمه فعال
 
آواتار amanita
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بهشت
ارسالها: 168
تشکر کرده : 787
تشکر شده 445 بار در 133 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
amanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant future

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دسر خرده شیشه

من برای اولین بار ژله خرده شیشه درست کردم این شکلی شد فکر کنم خرده هاش زیاد بود البته رنگ قرمزش
Attached Images
File Type: jpg 28012011288.jpg (50.8 کیلوبایت, 12 views)
__________________

وقتی از دست دادن عادت میشود دیگر به دست آوردن هم آرزو نمیشود.
amanita آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی amanita عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Yasi* (2012-06-12), 3tare (2012-04-04), Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), faride (2011-10-22), Fatemeh1 (2011-04-20), hamraz (2012-08-21), Hedieh (2012-04-14), jenifer (2011-02-08), mami ghazal (2012-07-26), Matiiin (2013-12-01), myaroosak (2011-08-10), Narges (2011-02-12), Pana (2011-09-04), Samane (2011-02-12), samanta2 (2012-01-21), sani (2011-04-20), Sardooneh (2011-11-27), selin (2012-01-11), Sepinood (2011-02-12), shany (2011-01-28), sogand.sh (2011-12-31), Soli (2012-11-07), فاطیما (2012-01-12), نادیه (2013-08-17), ندیمه (2013-06-23), پرند (2012-04-11), veronika (2012-09-04), yoohoo (2011-12-15), آلیس (2011-08-16), دانش اموز (2013-08-14), صدرا (2011-08-16)
قدیمی 2011-01-28, 11:59 PM   #9
toktam
کاربر جدید
 
آواتار toktam
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,913
تشکر شده 6,689 بار در 1,668 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
toktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دسر خرده شیشه

امانیتا جون اگه پایه اش رو سفید یعنی با شیر درست کنی هرچه خرده ها بیشتر باشه قشنگتره
الانم قشنگه اما اگه یه خرده روشن مثل پرتقالی توش داشت ترکیب رنگش بیشتر خودشو میکند
toktam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-02-16), Bahar-chef (2013-06-28), faride (2011-10-22), miaayad-hoda (2012-10-08), Pana (2011-09-04), ROSHAN (2013-08-16), samanta2 (2012-01-21), Soli (2012-12-16), فاطیما (2012-01-12), ندیمه (2013-06-23), پرند (2012-04-11), zarii. (2014-08-16)
قدیمی 2011-01-29, 12:15 AM   #10
amanita
کاربر نیمه فعال
 
آواتار amanita
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بهشت
ارسالها: 168
تشکر کرده : 787
تشکر شده 445 بار در 133 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
amanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant futureamanita has a brilliant future

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دسر خرده شیشه

مرسی تکتم جون ایشالا دفعه بعد حتما اینکارو میکنم
ولی من چون پایه ام رنگ نارنجی روشن بود که الان اصلا معلوم نیست گفتم اگه پرتقالی بریزم معلوم نمیشه قصد داشتم یه رنگ بنفش بریزم که اشتباهی دوتاش قرمز شد
بازم ممنون
__________________

وقتی از دست دادن عادت میشود دیگر به دست آوردن هم آرزو نمیشود.
amanita آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی amanita عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-05-14), Pana (2011-09-04), ROSHAN (2013-08-16), Sepinood (2011-02-12), فاطیما (2012-01-12)
پاسخ

کلیدواژه
فانتزی, قهوه, ماست, مزه, ژله, ترنم, تره, ترشی, حرفهای روزانه, خدا, خرده, دقت کردین, دسته گل, دسر, روزانه, شير, شیرینی, شیشه, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
نقاشی روی شیشه Adriyana هنرهای دستی - کار با چوب، شیشه و موزائیک 148 2014-10-17 05:43 PM
کارهای هنری و خلاقانه روی شیشه Rose هنرهای دستی - کار با چوب، شیشه و موزائیک 8 2014-05-20 05:43 PM
باغچه شیشه ای [تراریوم] MaarMaar کاشت و نگهداری گل و گیاه 11 2014-04-25 10:59 AM
ساحل بی نظیر شیشه ای در آمریکا Rose عکس شهر ها و طبیعت جهان 0 2011-10-24 08:00 PM
خرده جنایت های زناشوهری [ نمایشنامه ] MaarMaar کتاب داستان 8 2011-01-17 09:10 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 07:49 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد